Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Gde je brat što nas već treće kolo u Aba ligi uverava da odradjujemo posao hahah

Rutinitali nas Škara,kapušta, Ljubičić i Vuko svi zajedno nemaju za tri sezone koliko Davidovac za godinu ugovora.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted

Ekipa je ubijena u pojam. I onda sta dalje da pricamo.

Kad su svi imali debele minuse u igri veceras svi ali bukvalno svi(dobro Kalina i Daum nisu al nisu ni igrali puno).

Posted
  On 10/6/2024 at 5:00 PM, Don Dusko said:

Ali odluka da ti Deda igra pre Kaline u krunch tajmu je za debeli samar.

Expand  

To je samo jedna u nizu nebuloza. Ja bih pomenuo i one izmene na 58:50 za nas, kad je izveo sve igrače koji su stvorili prednost.

• Like 14
Posted (edited)

Znači ipak smo mi "pljuvači" i "psihopate koje leče lične frustracije preko foruma" , kako smo nazivani, bili u pravu. Očaj od trenera i igrača. Sve dok pred trenera, čiji se odlazak podrazumeva, neko od ogađenje "domaće osnove" ne popije otkaz ( npr. kilavi Davidovac)  bićemo cirkus od kluba.

Edited by Bejn
Posted

Ovakvo mesanje karata je necuveno. Sad malo pazljivije pogledao na sajtu abalige minute igraca. Zalosno.

Da smo izgubili od Pariza posle vecerasnjeg poraza Sfero bi bio bivsi.

Posted
  On 10/6/2024 at 5:10 PM, Bejn said:

Ajd, objasni mi, kako ABA liga nije bitna?

Expand  

Tako lepo. Mislim da nikoga više preterano ne zanima osvajanje iste, dok se u EL igra rekretivno od decembra. Ako napravimo iskorak u EL, sve ovo u ABA je trening. Ionako osvajanje iste ne vodi u EL. 

Nije to opravdanje za našu lošu igru, treba sačekati par kola u EL. Ako dobijemo Baskoniju, to je već iskorak, ne znam da li smo ikad krenuli sa 2-0...