Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije to ništa. Kad je već nedavno bio rekordni dobitak, eto došla i rekordna stativa. Sinoć srušio jedan par, (Jedan gol falio), tri tiketa, 11/12, 12/13 i 17/18 - 60k, 180k i 950k bili dobici

Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png  spacer.png spacer.png

• Tuzno 1
  • WOW 1
Posted

Nisi prvi samo na listi za rekordni bonus 🙂

Prepustam ti prvo mesto na listama za bonus i stativu. Bicu zadovoljan sa samo prvim mestom na listi za dobitke :whistling:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

... Same old, samo za razliku od prošlog puta, manji ukupan iznos i veći promašaji u datim mečevima

spacer.png

Edited by Marko
  • 6 months later...
Posted (edited)

spacer.png   spacer.png

Spoiler

Nije bilo baš skoro, no u prethodnoj NCAA sezoni ovo su dve ubedljivo najgore stative, 10/11 i 14/15 , prvi tiket bio za nešto preko 100k a drugi za nešto preko 400k. I dok kod Gonzage nisam mogao znati, jer su nekih nedelju dana nakon što su tu izgubili od Or St u gostima u ot, iste te Beaverse dobili 40+ razlike kao domaćini, za playoff meč između St John's Red Storma i Arkanzas Razorbacksa, mogu reći da sam tu izveo najveći brainfart od svih ikad odigranih college b'ball mečeva, kvota je bila nekih 1.30 na STJ protiv Hogsa, pa ja još i odigrao hendikep na njih, verujući u Ricka Pitina i znajući fenomenalnu regularku koju su imali, a totalno zanemarivši da su razlike u konferencijama dotičnih tokom '24/'25 sezone bile jezive, i da 10-12 mesto na tabeli stacked SEC conf vredi daleko više nego prvo u slabijim conf, pa čak i tako ubedljivo prvo kao što su to Red Storm ostvarili u Big East conf. Kad su me pitali neki tamo prisutni fudbalski kladioničari da im objasnim wtf just happened, ja naravno nisam ovoliko detaljisao, nego sam im samo ovako nekako grubo približio: "Da igra Zvezda protiv nekog Brightona, Fulhama, Crystal Palacea, bi se ti kladio na CZ protiv tako neke ekipe iz sredine tabele, jer su šampioni dok ovi to nisu u PL?" Užas koliko sam ispao glup 😃

Edited by Marko