Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Romantik said:

Je li ovo Soker? U drugim kladionicama pre nije mogao da se kombinuje isti igrac poeni, skokovi, asistencije, lepa novost.

Jeste.

Jedino sto u socceru ne moze da se kombinuje su ponude za tekmu npr pobędą Denvera i ponude za igraca npr Jokic plus. Pre godinu dana su i te dve stvari mogle da se kombinuju, propisno sam se razocarao kada su ukinuli tu opciju.

• Thanks 1
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted
On 1/26/2021 at 5:54 AM, Vince Carter said:

Zamalo.

Ueyvl8d.jpg

On 1/29/2021 at 6:33 AM, Vince Carter said:

😢

lA8fatm.jpg

On 3/5/2021 at 6:31 AM, Vince Carter said:

🥶

rOxSOhE.jpg

On 3/6/2021 at 7:52 AM, Vince Carter said:

☹️

1RgvzfU.jpg

On 3/21/2021 at 6:18 PM, Vince Carter said:

11 od 12 ☹️

X1uiqKO.jpg

MhTkbSc.gif

• Like 1
Posted
On 3/22/2021 at 8:35 PM, Kronostime said:

MhTkbSc.gif

Ništa ozbiljno od kocke nisam zaradio. Samo gubim vreme i nerviram se. Eto, u februaru sam počeo da se kladim online. Uplatio sam depozit od 800 dinara, a sada imam 738. Prođe poneki tiket, ali zato 10-ak ne prođe. A na puno tiketa padnem jednu utakmicu. Da mi je prošlo bar pola takvih...

Posted
On 3/26/2021 at 12:28 AM, Vince Carter said:

Ništa ozbiljno od kocke nisam zaradio. Samo gubim vreme i nerviram se. Eto, u februaru sam počeo da se kladim online. Uplatio sam depozit od 800 dinara, a sada imam 738. Prođe poneki tiket, ali zato 10-ak ne prođe. A na puno tiketa padnem jednu utakmicu. Da mi je prošlo bar pola takvih...

Treba da pocnes da igras singlove.

Posted
17 hours ago, Lmx said:

Treba da pocnes da igras singlove.

Počeću da igram dublove na poene igrača u košarci, ali na male uplate. Često se desi da pogodim 7/10 ili 6/8.

Mana mi je što sam mnogo nestrpljiv. Odigram skoro sve za isti termin i padnem. Treba i da više kombinujem različite sportove. Mora da se prelista kompletan program, ali često nemam vremena za to.

• 5 months later...
Posted (edited)

Za prošli vikend sam imao tiket 11/12 (MLB). Promašen par sam odigrao ukupno 7.5+, a meč se završio 4:3. Odigrao bi i manju granicu, ali nije bilo u ponudi.  Ulog je bio sitan, ali je eventualni dobitak bio ogroman za taj ulog. Nemam sliku zato što nije igrano preko naloga, a na sajtu nema provera tiketa samo na broj tiketa. Kako god, jedna od mojih najbližih stativa.

Edited by Marko