Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

ni da me takne

kada klub ne budu vodili lojalisti kao uglavnom i celo sportsko drustvo vratice mi se emocija i kada gubimo i kada dobijamo

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Mislim da nijedan navijac Zvezde nema problem sa tim ako mi izgubimo od tog dana boljeg. Problem je sto se mnogi ponasaju kao da im je klub ostao od djeda na poklon, pojedini se ponasaju kao rekreativci koji se svadjaju iza zgrade dok igraju basket

• Like 4
Posted

@Don Dusko

Пошто се деле банови на чињенице које имају дозу провокације на рачун вечитог ривала, како се поступа поводом ужаса који се пише на лајв тровачници на рачун сопствене екипе? Има ли неких последица за лепљење најгрђих етикета Звездиним играчима и тренеру, или треба да се прихвати да су кошаркаши маторе олупине, а Јанис терориста?

Молим за одговор да знам које стандарде тежимо да одржавамо на овом форуму.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Tuzno 2
Posted

Kad sam ovde kudio kumasina staklenog, napadali su me pojedini.

lik koji je za ove 3 sezone odigrao 15 max dobrih utakmica a uzece preko 3m

Mora prvi da leti, toliko mi je postao iritantan 😡

• Like 9
Posted

ovim pristupom ako dobijemo dve do kraja bit će premija. u pravu je bio netko par postova iznad kad je napisao da nam se igra raspala kad je Teo ušao u igru. ali Kenan je bio još kriminalniji. osim Bokija svi drugi da se pogledaju u ogledalo.

• Like 4
Posted (edited)

Mi ako dobijemo jednu od preostalih sest da se sutiramo u dupe iako to nista nece znaciti

Dve bi bile ravno cudu na sta licimo

Zao mi zbog Filipa (video sam neki tvit da mu se mantalo dok je bio u igri koliko je malaksao ) i Bokiboja. Prosuli smo sve sto su uradili

Edited by srlepajce
  • Like 3
Posted

Najgore sto sad mozemo je da stvaramo dodatnu nervozu, kao da je vec igraci sami nisu stvorili sa ova dva poraza. Jos sest utakmica do kraja, nista se nece promeniti, bicemo i dalje matori, bekovi ce i dalje igrati bez muda, Sferopulos ce i dalje cudno rotirati... Da uzmemo jos 2-3 pobede kako znamo i umemo i ispunimo ocekivanja sto se tice EL. Jasno je da ce ozbiljne promene biti potrebne, ali na kraju sezone.

Bajernu svaka cast, izgledao je kao brzi voz naspram nas. Ponovo veliku razliku pravi bekovska linija i to traje vec dugo s kim god da igramo. Jasno je da nasi bekovi mogu bolje od ovoga, ali i kad su na vrhuncu nisu ni blizu ovoga sto je odigrao Edvards ili recimo proslo kolo Francisko. Nemamo igraca koji nas na taj nacin vuce kroz celu utakmicu.

Iskreno mislim da ce nam biti bas tesko da budemo sesti, ne uliva nadu ovo sto smo gledali danas i prosle nedelje. 

• Like 1
Posted

U narednom periodu najveću šansu imamo protiv Olimpijakosa, ako se sažale na nas ili Don Drčela diplomatski odradi posao. 

Pročitani smo kao bukvar i izgleda nemamo šta da ponudimo za kraj sezone. 

Kad na to dodamo da imamo najgori plejmejking od top 10 klubova, da se udaramo u dupe ako uhvatimo 8. mesto. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, aleksa7 said:

@Don Dusko

Пошто се деле банови на чињенице које имају дозу провокације на рачун вечитог ривала, како се поступа поводом ужаса који се пише на лајв тровачници на рачун сопствене екипе? Има ли неких последица за лепљење најгрђих етикета Звездиним играчима и тренеру, или треба да се прихвати да су кошаркаши маторе олупине, а Јанис терориста?

Молим за одговор да знам које стандарде тежимо да одржавамо на овом форуму.

Prijavi doticne postove.Pa ces videti kako se reaguje ako je neko napisao to sto pises.

Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

U narednom periodu najveću šansu imamo protiv Olimpijakosa, ako se sažale na nas ili Don Drčela diplomatski odradi posao. 

Pročitani smo kao bukvar i izgleda nemamo šta da ponudimo za kraj sezone. 

Kad na to dodamo da imamo najgori plejmejking od top 10 klubova, da se udaramo u dupe ako uhvatimo 8. mesto. 

Prognozirao sam da cemo biti kao Virtus prosle sezone gde su i oni Jedva uhvatili plej of 

Posted

I, naravno, buđavi Žalgiris je pukao od Baskonije i završio sezonu, ali zato naši mlitavci nisu mogli ni njih da dobiju, a bilo je preko potrebno da to urade. I onda treba da se vadiš protiv ekipe koja ima 11-2 kod kuće, oče to. Doduše, uspelo je posle bruke protiv Makabija da se dobiju grobari u gostima, ali ne može stalno tako.

Posle Žalgirisa je išla priča kako ne treba da se shvata poraz tragično i kako oni nisu bezveze koliko se priča. Evo, vidite večeras koliko nisu bezveze. Ne može bez napada, prosto, mi nemamo napad, nemamo pleja, bekovi su očajni. Provukli smo se očajnom igrom protiv Asvela, protiv Albe, protiv grobara, pa, jebiga, ne može večno da se provlači, mora jednom da počne da se igra košarka, ako hoćeš da napraviš nešto.

Nešto mora pod hitno da se menja, ekipa je u teškom kanalu. Nama treba, najmanje, dve-tri pobede da ova sezona ne bi otišla u kurac i sav onaj trud i pobede bile uzalud, a raspored nije ni malo lak. Mada, šta nama znači kakav je raspored uopšte...

• Like 2
Posted

Sad ce nas i Cedolimpija pocepati k'o svinja mastan dzak, pa onda treba u takvom devastiranom stanju izaci na crtu Armaniju kome gori pod nogama.

A ako izgubimo i od Armanija, polako mozemo da se presaltamo na kls.

Sve u svemu, udaramo u zid neprijatne realnosti - daleko smo od ozbiljne evroligaske ekipe. Bolomboj i Petrusev su ozbiljni igraci, ovo ostalo je za evrokup ili smetliste.

Eventualno jos Kalinic u nekom bolje poslozenom sistemu moze i dalje biti koristan, mada sam jako neprijatno iznenadjen koliko je ruiniran. Lucic je izgledao kao elitno evroligasko krilo pored njega veceras, a i taj Lucic je miljama daleko od prajma.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Ostaje da se vidi šta će trener Zvezde poručiti javnosti tokom konferencije za medije u minhenskom “SAP gardenu”.

Rekao je da su igrači, citiramo, „silno želeli pobedu“.

Je l normalan Sfero?

Posted

Zalgiris veceras ubacio 10 trojki manje nego prosle nedelje, na isti broj suteva.

Na stranu sav diletantizam kod nas, kojeg ima u izobilju, vecito smo i kurate srece. 

• Like 3
Posted
Just now, Petar1995 said:

Kad sam ovde kudio kumasina staklenog, napadali su me pojedini.

lik koji je za ove 3 sezone odigrao 15 max dobrih utakmica a uzece preko 3m

Mora prvi da leti, toliko mi je postao iritantan 😡

On mi se stalno javlja u snovima o prvom šilbovanju nekog iz domaće osnove u istoriji. I peMzioner.

Posted

Nije navijacima Zvezde nikad bio bolan poraz koliko nezalaganje. Ja ne znam sta je problem, da li treba da ih zamolimo da se sledecu utakmicu u EL malo potrude? Ovakav nivo zalaganja je vec vidjen ove sezone u nekim mecevima u Aba ligi tipa Dubaj u Areni, ali da EL igras preko one stvari je stvarno sramota. Barem ispostuj navijace koji su dosli u tolikom broju da te podrze. I dalje smo u dobroj poziciji ali sa ovakvim pristupom mozemo sve da sjebemo, a raspored nam se i dalje crta da napravimo dobar rezultat.

Posted
11 minutes ago, fradler said:

Zalgiris veceras ubacio 10 trojki manje nego prosle nedelje, na isti broj suteva.

Na stranu sav diletantizam kod nas, kojeg ima u izobilju, vecito smo i kurate srece. 

Ovo sam i ja pomislio, dok se nisam setio da nam je trebalo 37 minuta da slomimo Zadar kuci koji je dosao sa nekom random decom. Definitivno nesto u igri ne valja i to duze vreme. I kada smo dobijali igrali smo lose i na hrsljus.

• Like 1