Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Upravo sam odgledao reprizu zadnje četvrtine sa Baskonijom...

Utrnule mi ruke od aplaudiranja nakon Kinanovog hero prodora i polaganja preko trojice.

I sada je izgledalo kao da neće u koš...

Edited by Wingwalker
  • Like 1

Braco i sestre, Hristos se rodi! Svima srecan Bozic, zdravlja, srece, manje svadja, vise sloge, a trofeji ce doci...

Elem, sto bih morao da naglasim, dugo citam ovaj forum, pa sam napokon nakon dugog cekanja verifikacije resio i da napisem svoj prvi up.....
Forumasi u medjuvremenu:

Spoiler

spacer.png

• Like 1
  • Love 1

Razumem te brate moj napaćeni, i ja čekao skoro mesec dana na verifikaciju naloga 😉

Čestitam praznik svima koji danas slave i da poželim našem timu uspešnu godinu i puno trofeja!

Jedno pitanje u vezi nagrada koje dodeljuje EL: da li neko zna koliko utakmica mora minimalno da odigra jedan igrač da bi bio u konkurenciji? Konkretno zanima me da li Bolomboj može da bude u konkurenciji za DPOY ako nastavi sa ovakvim partijama?

• Like 1

4 minutes ago, Estrella Roja said:

Razumem te brate moj napaćeni, i ja čekao skoro mesec dana na verifikaciju naloga 😉

Čestitam praznik svima koji danas slave i da poželim našem timu uspešnu godinu i puno trofeja!

Jedno pitanje u vezi nagrada koje dodeljuje EL: da li neko zna koliko utakmica mora minimalno da odigra jedan igrač da bi bio u konkurenciji? Konkretno zanima me da li Bolomboj može da bude u konkurenciji za DPOY ako nastavi sa ovakvim partijama?

Не знам да ли ће испуњавати услове, али мислим да ће у сваком случају та награда као и остале отићи некоме из Олимпијакоса или Панатинаикоса, у овом случају Вокапу или Гренту.

2 hours ago, Wingwalker said:

Utrnule mi ruke od aplaudiranja nakon Kinanovog hero prodora i polaganja preko trojice.

Na SK 1 ili SK3? Pitam zbog druga @Petar1995 ;)

• Like 1
  • Ha-ha 2

18 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Не знам да ли ће испуњавати услове, али мислим да ће у сваком случају та награда као и остале отићи некоме из Олимпијакоса или Панатинаикоса, у овом случају Вокапу или Гренту.

Pa dobro to ko na kraju dobija nagradu će verovatno zavisiti dosta i od pozicije tima na tabeli.

Ali bi svakako bio lep uspeh za Bolomboja a i za naš tim kad bi se našao u konkurenciji.

3 hours ago, Wingwalker said:

Meni je jedan od horora koji nisam smeo ponovo da gledam protiv Bajerna na Marakani,Augentalerov autogol i sve st se desavalo te noci.Bio sam na utakmici i dan danas kad je negde puste nije mi prijatno.

• Love 1

9 hours ago, Drug Crni said:

@Gurunedavno si,pominjući partije Bolomboja,napisao (parafraziram) da "možda nije u najbolja 2-3 centra Evrolige,ali je tu.."
Voleo bih znati,koja su to dva centra trenutno bolja od njega? Zadovoljiću se i sa jednim,pošto mislim da ovo što Bolomboj trenutno igra kod nas,nijedan drugi centar EL ne isporučuje.

Od Bokija mi je,ali veliko mooožda,bolji samo Lesor..koji je trenutno out.

Lesor je najbolji centar EL, Tavares je realno usporio al' je i takav po meni drugi (da nije usporio bio bi naravno prvi), Milutinov je zverka mada smatram da u Oliju nije dovoljno iskorišćen... I to je otprilike to, s tim što u ovim okolnostima ne bih menjao Bolomboja ni za jednog EL centra uzimajući u obzir kako je legao na ovaj roster igrački i karakterno i kakav paket donosi na obe strane terena.

1 hour ago, Estrella Roja said:

Za Alfonso Ford nagradu su naglasili da će minimum biti 21 odigrana utakmica regularne sezone, pretpostavljam da to onda važi i za druge nagrade. Bolomboj je odigrao 8 utakmica, a do kraja ima još 15 kola... E sad, za Alfonso Ford nagradu naravno nema glasanja - ko ima najviše ppg dobija je, za ostalo se glasa i tu vrlo moguće da će prednost imati igrači koji su odigrali 30+ utakmica. Od igrača koji su proglašeni za najboljeg defanzivca u novom formatu EL: 2017. Hanga nije propustio nijednu utakmicu, 2018. Hajns je propustio jednu, 2019. Tavares isto jednu, 2021. Tavares nijednu, 2022. Hajns dve, 2023. Tavares nijednu i 2024. Vokap jednu.

• Like 4

34 minutes ago, Guru said:

Ovo sam našao na sajtu Evrolige nisu otkrili toplu vodu. Samo uvode MVP plej-in utakmica i celog plej-ofa za sebe nagradu. Izvinjavam se forumašu
@Gurudodgovor je za kolegu @Estrella Rojaahttps://www.euroleaguebasketball.net/news/euroleague-basketball-adjusts-its-euroleague-awards-structure/

Edited by božija noga
  • Like 1

Hvala na detaljnim odgovorima!

Pretpostavio sam da je šansa za nagradu veoma mala sa obzirom na broj utakmica koje je BBoy propustio, ali sam se bar nekoj kandidaturu nadao. No nebitno za celu priču, samo da ga zdravlje posluži i da on nastavi sa ovakvim igrama u našem dresu.

• Like 1