Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

5 minutes ago, Dzo23 said:

Keno je elitni šuter, ali isto tako ko ga je pratio zna da ne može od njega očekivati konstantnost. On igra dobru sezonu, i samo neka nastavi. 

Napokon...Zadovoljan!!!

Plus nam doveo igrača.

• Thanks 2

12 minutes ago, MarioKempes said:

Kenan karijerno u EL ima 9.5 poena i 40.9% za tri, za 21min.

Ove sezone kod nas ima 10.1 poen i 40.7% za tri, za 23min.

Al', jbg, neznalica Sfero ne ume da izvuče ni 30% od njega, slažu se forumaši.

10 poena u Olimpijakosu i 10 poena u Zvezdi su 2 para cipela. 

Kod nas treba da bude jedan od glavnih napadačkih opcija, a na pola tekmi kao da nije ni postojao, tj. pokušavao je na silu nešto u čemu nije dobar. 

Čim ne prolazi plan A, on je automatski isključen iz utakmice. 

Ima sigurno i do njega. Meni je ovo do sada prilično meh, bez obzira što je umeo da bljesne po par utakmica vezano. 

• Like 2

1 minute ago, Dropkick Murphys said:

10 poena u Olimpijakosu i 10 poena u Zvezdi su 2 para cipela. 

Kod nas treba da bude jedan od glavnih napadačkih opcija, a na pola tekmi kao da nije ni postojao, tj. pokušavao je na silu nešto u čemu nije dobar. 

Čim ne prolazi plan A, on je automatski isključen iz utakmice. 

Ima sigurno i do njega. Meni je ovo do sada prilično meh, bez obzira što je umeo da bljesne po par utakmica vezano. 

Takav je kroz celu evropsku karijeru, teško je u 34. godini očekivati neku specijalnu eksploziju. Nekad zatrpa, nekad se ne pojavi.

Čak i ta čuvena sezona u Uniksu, koja se često pominje, je bila slična. 11.8 poena, 41% za tri (uz slabije procente za dva nego sada, na sličan broj pokušaja), za 24min.

Čovek isporučuje tačno ono što je uvek i radio. Druga je stvar ako smo mi hteli nešto drugo.

• Like 1

Ako pogledas roster Oly prosle sezone i nas roster ove, mnogo je veca guzva spolja i od te filozofije da Kenan kod nas treba vise da trpa nema nista (mada razumem sta pricas i slicnog sam misljenja). 

Cak ovako na prvu mislim da uzima isti broj suteva kod nas i u Oly-u. 

Ma Braun nece i ne treba da dodje.

Imamo sirok roster, konacno su se donekle iskristalisale uloge i jedino je ostalo jos da se Boki vrati.

Dovodjenje jos jednog centra kad se Bocko povredio je i imalo smisla, sada je kasno, a posebna bi glupost bila dovoditi pojacanje na nekoj drugoj poziciji.

Imamo Dauma i Gidru u kojima i te kako ima rezerve, njima uloga i minutaza treba da raste a ne da se smanjuje.

Tu je i Fica koji ce verovatno neke delove utakmice igrati i u paru sa Bockom kad se ovaj oporavi.

Samo rad i strpljenje, sve ostalo vec imamo..

• Like 2

3 minutes ago, MarioKempes said:

Takav je kroz celu evropsku karijeru, teško je u 34. godini očekivati neku specijalnu eksploziju. Nekad zatrpa, nekad se ne pojavi.

Čak i ta čuvena sezona u Uniksu, koja se često pominje, je bila slična. 11.8 poena, 41% za tri (uz slabije procente za dva nego sada, na sličan broj pokušaja), za 24min.

Čovek isporučuje tačno ono što je uvek i radio. Druga je stvar ako smo mi hteli nešto drugo.

On je baš kidao u Uniksu do pred kraj, tj pre nego što su Rusi izbačeni. Tih poslednjih 5-6 tekmi mu je drastično smanjilo prosek. 

No, nebitno, meni se ne sviđa kako ga koristimo kad se odbrana fokusira na njega i kako nemamo šta da mu ponudimo, ako nije taj primarni off screen koji smo spremili ili šut u tranziciji. 

Oni njegovi šutevi iz pika su kao da bacimo protivniku loptu u ruke. 

10 minutes ago, Nenadd said:

Ma Braun nece i ne treba da dodje.

Imamo sirok roster, konacno su se donekle iskristalisale uloge i jedino je ostalo jos da se Boki vrati.

Dovodjenje jos jednog centra kad se Bocko povredio je i imalo smisla, sada je kasno, a posebna bi glupost bila dovoditi pojacanje na nekoj drugoj poziciji.

Imamo Dauma i Gidru u kojima i te kako ima rezerve, njima uloga i minutaza treba da raste a ne da se smanjuje.

Tu je i Fica koji ce verovatno neke delove utakmice igrati i u paru sa Bockom kad se ovaj oporavi.

Samo rad i strpljenje, sve ostalo vec imamo..

Sta pricas brale, kakav dubok roster mi ne mozemo dobiti na gostujecem terenu u aba ligi da nam nosioci ne igraju preko 25minuta

Bocko ima do januara da pauzira, pa te samo pitam kakav dubok roster.Plavsic,Mitrovic,Davidovac,Jago, Teo nazalost nisu vise igraci za vise od 7 minuta po utakmici. Ako dodje Dzon i ako bude bio na 60%u odbrani dobili smo beton u reket u, sto ce janisu isto otvoriti nove rotacije

• Like 14

Jbt 2024.god, a  ljudi i dalje pišu igračima u inbox kam tu red star bro. I lože se da će im ozbiljno reći da li dolazi ili ne dolazi. 😥 

Edited by Dzo23
  • Like 1
  • Ha-ha 2

Tačna je info za Browna, jutros mi je baš javio drugar sa informacijama iz prve ruke. Reče danas ili sutra zvanično. 

Ko me se seća od ranije ili sa starog foruma, zna da nikad nisam bio insajder niti pokušavao da glumim bilo šta slično, ali čisto da znate da jeste završena priča. :classic_biggrin:

Edit: A inače bukvalno na utakmici protiv Bajerna komentarišem s drugarom kako je, s obzirom na godine, EL iskustvo i izlazak iz povrede bukvalno nacrtano da ga uzmemo sada (kad se pojavila vest da se oporavio) i evo ga kroz dva dana. :lol_2:

Edited by Born Ready
  • Like 13

Šta pričate gluposti, pa Brown ima najbolji midrange u Euroligi, možda bolji i od Pantera. 

Jel i nas ubijao sa tim šutem,a da ne pričamo za hustle i ludačku energiju u odbrani. Poenta je da mora biti 100 posto zdrav....

• Ha-ha 2

Kakva se sve ovde misljenja ispucavaju. Procitah 4 stranice gde se napisalo kako je Kenan vrhunski suter, pa onda kako nema akcija za njega, pa kako je totalno podbacio. Pa onda sledi evo sad oko John Browna, gde ce ljudi da osude svaki potez uprave, kako nam sad ne treba, HEMIJA ce da se pokvari znate, i usput da nam je sirok roster😅…pritom nije John Brown jebeni Bacon koji ce da uzme 13 suteva i kvari neku koncepciju i da narusava ekipu. Alo ljudi mi smo primili danas skoro 40 poena od unutrasnje linije Spartaka, nemoj da se zezamo… 

• Like 9