Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, BB7 said:

Морају да изгубе још једну, да би били четврти или Љубљана или Мега. Они имају 4 пораза, ми 6.

Pa izgubiće od Cedevite kao i svake sezone što izgube uvek u Ljubljani, ne zaboravi da je Cedevita 40 minuta vodila u Beogradu i ludom srećom je Partizan iskoristio smaoubistvo Cedevite i iz kontre položili za prvo vodjstvo i pobedu na oko pola sekunde ili 1 stotinku do kraja, a mogu i od Mege izgubiti,oni su Megu dobili na verovao ili ne ludilo Pokusevskog i rovitog Bonge, ovi ostali su bili grozni na badnji dan protiv Mege..

Tako da verujem da ce Zvezda biti treća ako dobije ovaj derbi, jer Zvezda baš ima lak raspored u preostala 3 kola ligaškog dela aba lige..

Na sve to, računaj na povratak Tea i Bolomboja za polufinale aba lige, tako da imamo šanse da uzmemo i ove sezone 3/3 trofeja..

Posted
46 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Zasto? 

Zato što ne uči na greškama. On u NBA nema šta da traži i tamo može samo opet da protraći najbolje godine umesto da izgradi ime u Evropi i postane najbolji igrač Evrolige što se može i desiti ukoliko napravi kontinuitet od nekoliko godina igranja EL na visokom nivou. A na dobrom je putu. 

• Like 1
Posted

@Čočo Njegova volja,neka radi sta hoce ali da se ne cudi neko ako zapali,decko je pricao ako se i kad vrati iz NBA da ce mu Zvezda biti prioritet i otisao u Oly... To je njegova licna stvar samo da ne shvataju ljudi bas ozbiljno njegove price oko ostanka nakon ove sezone

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Znam. Mozemo i kuci da ih izbacimo.

Zvezda i Partizan su barem nivo ako ne i 2 iznad Buducnosti i Dubaija. Nebitan je domaci teren

Mislim da je Buducnost ove sezone ozbiljan protivnik. Nisu jaci od KKCZV  i KKP ali i te kako mogu da dobiju, sto su i pokazali tokom prvenstva. Za Dubai mislim da je dovoljan ozbiljan i koncetrisan pristup, no videcemo.

Edited by blade runner
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Da mi prvo prođemo Cedevitu Olimpiju pa ćemo onda o Budućnosti. 

A odkud znaš da ćemo igrati protiv Cedevite?? Možda bude to Igokea ili Fmp, Spartak??

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

A odkud znaš da ćemo igrati protiv Cedevite?? Možda bude to Igokea ili Fmp, Spartak??

Zato što ćemo mi biti 4. a CedOli 5.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Zato što ćemo mi biti 4. a CedOli 5.

Ako mi pobedimo u ponedeljak Partizan, mi smo definitivno treći, jer Partizan neće pobediti Cedevitu u Ljubljani, to im je najteže gostovanje od svih, tamo redovno rutinski gube, čak i u Beogradu su pobedili tako što su 40 minuta skoro dvocifreno gubili, pa u poslednjoj stotinki pobedili..

A i da ne budemo treći opet ćemo igrati možda protiv Igokee, a ne protiv Cedevite, jer će Igokea pobediti sve do kraja, a Cedevita eventualno mozda izgubi od Partizana, a i Krka umalo da pobedi i Buducnost i Partizana kod kuce, pa ce i Cedeviti biti muke da pobedi u Novom Mestu.

Posted

Hristos Voskrese braćo. Puno zdravlja i srece svima, zanima me samo ako je negde procitao ili čuo, da li igra sutra Džoel ili smo bez njega ? 

Posted
22 minutes ago, Lukica said:

Hristos Voskrese braćo. Puno zdravlja i srece svima, zanima me samo ako je negde procitao ili čuo, da li igra sutra Džoel ili smo bez njega ? 

Ne igra sigurno,ne verujem ni da se vratio treningu sa ekipom

Posted
22 minutes ago, Nini3112 said:

Ne igra sigurno,ne verujem ni da se vratio treningu sa ekipom

u redu, hvala na odgovoru. 

• Like 1
Posted

Neka se spremi on lepo da odigra eventualno to polufinale i aba liga finale, a što se mene tiče možda je i bolje pošto ne igramo više evroligu ove sezone, da se on dobrooo i kvalitetno spremi i POTPUNO oporavi i da urade apsolutno sve da bude spreman naredne sezone lepo za celu sezonu i dovedu nam još jednog igrača takvih karakteristika i kvaliteta na petici, pa sa manjom minutažom se neće stalno ni povredjivati..