Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, BB7 said:

Морају да изгубе још једну, да би били четврти или Љубљана или Мега. Они имају 4 пораза, ми 6.

Pa izgubiće od Cedevite kao i svake sezone što izgube uvek u Ljubljani, ne zaboravi da je Cedevita 40 minuta vodila u Beogradu i ludom srećom je Partizan iskoristio smaoubistvo Cedevite i iz kontre položili za prvo vodjstvo i pobedu na oko pola sekunde ili 1 stotinku do kraja, a mogu i od Mege izgubiti,oni su Megu dobili na verovao ili ne ludilo Pokusevskog i rovitog Bonge, ovi ostali su bili grozni na badnji dan protiv Mege..

Tako da verujem da ce Zvezda biti treća ako dobije ovaj derbi, jer Zvezda baš ima lak raspored u preostala 3 kola ligaškog dela aba lige..

Na sve to, računaj na povratak Tea i Bolomboja za polufinale aba lige, tako da imamo šanse da uzmemo i ove sezone 3/3 trofeja..

Posted
46 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Zasto? 

Zato što ne uči na greškama. On u NBA nema šta da traži i tamo može samo opet da protraći najbolje godine umesto da izgradi ime u Evropi i postane najbolji igrač Evrolige što se može i desiti ukoliko napravi kontinuitet od nekoliko godina igranja EL na visokom nivou. A na dobrom je putu. 

• Like 1
Posted

@Čočo Njegova volja,neka radi sta hoce ali da se ne cudi neko ako zapali,decko je pricao ako se i kad vrati iz NBA da ce mu Zvezda biti prioritet i otisao u Oly... To je njegova licna stvar samo da ne shvataju ljudi bas ozbiljno njegove price oko ostanka nakon ove sezone

• Like 2
Posted (edited)
2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Znam. Mozemo i kuci da ih izbacimo.

Zvezda i Partizan su barem nivo ako ne i 2 iznad Buducnosti i Dubaija. Nebitan je domaci teren

Mislim da je Buducnost ove sezone ozbiljan protivnik. Nisu jaci od KKCZV  i KKP ali i te kako mogu da dobiju, sto su i pokazali tokom prvenstva. Za Dubai mislim da je dovoljan ozbiljan i koncetrisan pristup, no videcemo.

Edited by blade runner
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Da mi prvo prođemo Cedevitu Olimpiju pa ćemo onda o Budućnosti. 

A odkud znaš da ćemo igrati protiv Cedevite?? Možda bude to Igokea ili Fmp, Spartak??

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

A odkud znaš da ćemo igrati protiv Cedevite?? Možda bude to Igokea ili Fmp, Spartak??

Zato što ćemo mi biti 4. a CedOli 5.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Zato što ćemo mi biti 4. a CedOli 5.

Ako mi pobedimo u ponedeljak Partizan, mi smo definitivno treći, jer Partizan neće pobediti Cedevitu u Ljubljani, to im je najteže gostovanje od svih, tamo redovno rutinski gube, čak i u Beogradu su pobedili tako što su 40 minuta skoro dvocifreno gubili, pa u poslednjoj stotinki pobedili..

A i da ne budemo treći opet ćemo igrati možda protiv Igokee, a ne protiv Cedevite, jer će Igokea pobediti sve do kraja, a Cedevita eventualno mozda izgubi od Partizana, a i Krka umalo da pobedi i Buducnost i Partizana kod kuce, pa ce i Cedeviti biti muke da pobedi u Novom Mestu.

Posted

Hristos Voskrese braćo. Puno zdravlja i srece svima, zanima me samo ako je negde procitao ili čuo, da li igra sutra Džoel ili smo bez njega ? 

Posted
22 minutes ago, Lukica said:

Hristos Voskrese braćo. Puno zdravlja i srece svima, zanima me samo ako je negde procitao ili čuo, da li igra sutra Džoel ili smo bez njega ? 

Ne igra sigurno,ne verujem ni da se vratio treningu sa ekipom

Posted
22 minutes ago, Nini3112 said:

Ne igra sigurno,ne verujem ni da se vratio treningu sa ekipom

u redu, hvala na odgovoru. 

• Like 1
Posted

Neka se spremi on lepo da odigra eventualno to polufinale i aba liga finale, a što se mene tiče možda je i bolje pošto ne igramo više evroligu ove sezone, da se on dobrooo i kvalitetno spremi i POTPUNO oporavi i da urade apsolutno sve da bude spreman naredne sezone lepo za celu sezonu i dovedu nam još jednog igrača takvih karakteristika i kvaliteta na petici, pa sa manjom minutažom se neće stalno ni povredjivati..

Posted
On 4/19/2025 at 8:43 AM, СтелаРоса said:

Definitivno nam treba ozbiljnije ime na poziciji SD kao sto je recimo Zoran Savic, kako bi i mi bili ozbiljan tim sa ozbiljnim imenima i naravno rezultatima i trofejima.

Smejali se mi ili ne Zoranu Savicu, on svoj posao odradjuje. Jeste sirovina ovako kad ga gledas na utakmicama ali nesumnjivo ima dovoljno kontakta u svetu kosarke a i menadzerskog znanja. 

Milan Tomic na tom mestu mislim da bio ok za pocetak. Sedlacek bi mogao mozda da se angazuje oko scouting sluzbe. 

On 4/19/2025 at 1:18 PM, Čočo said:

Zato što ne uči na greškama. On u NBA nema šta da traži i tamo može samo opet da protraći najbolje godine umesto da izgradi ime u Evropi i postane najbolji igrač Evrolige što se može i desiti ukoliko napravi kontinuitet od nekoliko godina igranja EL na visokom nivou. A na dobrom je putu. 

Ako jedan Tristan Vukcevic ima sta tamo da trazi, a ocigledno ima, onda ima i Petrusev mnogo vise od njega. 

Posted

Milan Tomić je bio prvi trener Zvezde i Peristerija, a sada je pomoćni trener u Armaniju... Ne znam zašto se on neretko pominje kao neki imaginarni kandidat za mesto sportskog direktora, kada čovek uopšte nije pokazao ambiciju da se time bavi. 

36 minutes ago, Kooineeperk said:

Ako jedan Tristan Vukcevic ima sta tamo da trazi, a ocigledno ima, onda ima i Petrusev mnogo vise od njega. 

Vukčević se i dalje smatra projektom, a i kao takav je dobacio do two-way ugovora sa najgorom ekipom na Istoku. Petrušev je manje-više formiran igrač i on može opet u NBA samo ako neko proceni da ima kvalitet da odmah doprinese, što u ovom trenutku baš i ne deluje realno. 

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Guru said:

Milan Tomić je bio prvi trener Zvezde i Peristerija, a sada je pomoćni trener u Armaniju... Ne znam zašto se on neretko pominje kao neki imaginarni kandidat za mesto sportskog direktora, kada čovek uopšte nije pokazao ambiciju da se time bavi. 

Zato sto u jednom trenutku shvatis da su ti zelje jedno, a mogucnosti drugo, i da se nekada treba presaltati... 

Mozda on voli da bude pomocni. Mozda bi zeleo da bude prvi trener (ali mu za sada to ne ide nesto posebno dobro - covek bi ocekivao da posle uspeha sa Zvezdom nastavi dalje ali slabo je to bilo).

Moje misljenje je da bi mogao biti dobar sportski direktor jer ima predispozicije za to (scouting, kontakti), mozda mu nedostaje malo menadzerskog znanja. Ali ima jos vremena za to, mlad je za tako nesto 🙂 

13 minutes ago, Guru said:

Vukčević se i dalje smatra projektom, a i kao takav je dobacio do two-way ugovora sa najgorom ekipom na Istoku. Petrušev je manje-više formiran igrač i on može opet u NBA samo ako neko proceni da ima kvalitet da odmah doprinese, što u ovom trenutku baš i ne deluje realno. 

Petrusevu su potrebni minuti, a verujem da ne bi imao nista protiv da ode i u neki granicni PO tim gde ce imati 15-20min za pocetak. Samo sto je u NBA neki drugi mindset - mozda takvim timovima nije dovoljno atraktivan? Mnogima tamo nije bitan BBIQ, vec gledaju samo neke fizikalije. 

Svakako, opet neko moje misljenje, jeste da bi itekako bio koristan u takvoj nekoj ulozi. 

Posted
18 minutes ago, Kooineeperk said:

Zato sto u jednom trenutku shvatis da su ti zelje jedno, a mogucnosti drugo, i da se nekada treba presaltati...

Bilo bi dobro da i Petrušev to shvati... Tomić je rekao bih već shvatio, čim se prešaltao sa uloge glavnog na ulogu pomoćnog trenera. :classic_sleep:

21 minutes ago, Kooineeperk said:

Petrusevu su potrebni minuti, a verujem da ne bi imao nista protiv da ode i u neki granicni PO tim gde ce imati 15-20min za pocetak. Samo sto je u NBA neki drugi mindset - mozda takvim timovima nije dovoljno atraktivan? Mnogima tamo nije bitan BBIQ, vec gledaju samo neke fizikalije. 

Svakako, opet neko moje misljenje, jeste da bi itekako bio koristan u takvoj nekoj ulozi. 

On do sada nije uspeo da se nametne ni u Efesu i u Oliju, a kamoli da ima 15-20 min u graničnoj PO ekipi u NBA. Sve što je do sada pokazao je pokazao u Zvezdi, gde se u napadu konstantno igra na njega, dok mu se u odbrani tolerišu (brojni) propusti. Takav je super za nas koji imamo manjak ofanzivnog talenta na drugim pozicijama, u ekipama koje već imaju glavne napadačke opcije bi ipak morao mnogo više da radi za ekipu, za šta nisam siguran da je sposoban. 

Tako da je on u ovom trenutku predaleko od bilo kakve uloge u NBA, možda jednog dana ako drastično popravi šut... ali i mindset. 

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Glede Petruševa stvarno sam šokiran da on i dalje fantazira kako je Nba jedina njegova mera a crta mu se karijera elitnog 5/4 igrača narednih 7-8 sezona. Ništa nije naučio ni u Efesu, ni Oliju, pa ni onom katovanju po Americi. Glava i dalje kao tiktokera od 17 god. 

Šteta što nemamo Deja za njega da ga malo dohvati preko leta i pokaže gde je sve šupalj i u igri i stavu na terenu. Trenutno kod nas nema ko, svi ga u klubu maze pa nas opet prerastao. Ne valja mu to nikako.

• Like 4