Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Creed Bratton said:

Ovo je i meni bio argument dok sam ga branio, ali su sve te utakmice bile na pocetku sezone. Previse je da ne zabode par ovakvih za ostalih 5,6 meseci. Naravno ostavljam prostora da me demantuje u poslednje dve utakmice mada nesto ne verujem u to. 

Otkud ovo? Ja sam bio ubedjen da bar jednom od njih dvojice istice ugovor na kraju sezone. 

Deda je potpisao na 3 a Luka ja mislim 1+1… tako da je ova godina +1

Posted
55 minutes ago, fradler said:

Crvena zvezda Meridianbet sankcionisana je kaznom od 16.000 evra i smanjenjem kapaciteta na 80% procenata tribina za naredni meč protiv Efesa.

Očekivano. A taman danas pustili u prodaju karte i tek onda dobili ovu informaciju od Evrolige pa su morali da obustave sve. 

Posted

Moram napisati da nisam gledao utakmicu sinoc i drago mi je sto nisam. 

Izgubio bih zdravlje kompletno. 

Mislim da je vreme da se na kraju sezonu ocisti KK Crvena Zvezda od nekvaliteta koji prima pozamasnu svotu novca. 
Kako u upravi, strucnom stabu , a bogami i medju igracima. 

• Like 1
Posted
9 hours ago, NMX said:

Kad smo kod klađenja, evo svi ovde što vam je sezona gotova u petak, pravac u kladionice. Kvote na Efes 2.1-2.2 pa zaradite lepo. 

Stavljeno 10k.

Posted
10 hours ago, Dzo23 said:

Simonović je došao pred sami početak sezone.

Štimac je došao na početku sezone kao zamjena za Sofa koji je bio potpuno nespreman i ispostavio se kao potpuni promašaj. Na Sofi je Čović insistirao što je i priznao.

Miler je došao nakon što je Luki u Novom Mestu dislocirano koleno.

Vilijams je došao na kratkoročni ugovor nakon što mu je istekla šestomjesečna suspenzija da se proba izvući nešto.

Vasa Micić je došao da mu se oživi karijera nakon Bajerna gdje nije uopšte igrao jer je imao tešku povredu. Zamjenio je Mekela koji je bio užasan.

Kinsi je došao iz Trabzona kao zamjena za Tompsona koji se nije snašao. Imao je dobru sezonu u Nemačkoj ali kod nas se nije izborio s pritiskom.

Osim Kvinsija gdje smo se realno otvorili pošteno, a koji se i ispostavio kao dzek pot, ovi ostali nisu bili ne znam kako skupe akvizicije. I dešava se svakom da pogreši u selekciji ali isto tako treba znati to i korigovati. To nam je rezultatski, za sad, najuspješnija sezona u ovom vijeku.

Takođe, na početku te sezone se i Danga povredio nakon čega je Gudura dobio šansu, a bilo je sve spremno da ode u MZT na pozajmicu.

Ostalo je istorija...

Ne plašim se mraka, visine a ni zubara.

Ali ako ovo nisi izguglo...:(

Posted (edited)
1 hour ago, fradler said:

Crvena zvezda Meridianbet sankcionisana je kaznom od 16.000 evra i smanjenjem kapaciteta na 80% procenata tribina za naredni meč protiv Efesa.

za kintu ok...neće se baci. Ali za restrikciju kapaciteta su se zaebali.

Pa mi i tih 16k dal će popunimo? 

Edited by Wingwalker
Posted (edited)
11 hours ago, Don Dusko said:

Zamisljam da tako pricaju dva domaca igraca u Partizanu kakva bi se hajka ovde vodila na njih...Tako da nije pravo zadovoljstvo....

da im izuzmemo kapitena iz ove projekcije...ali zamisli Balšu i Pokua kako prozivaju naša dva "giliptera".

Edited by Wingwalker
Posted (edited)
21 minutes ago, srlepajce said:

Opet na mute ili jurenje strima

Jbna katastrofa

JE ZI VO. Sreća pa u petak sam u Areni a i EL TV imam i za prvu polovinu sledeće sezone. 

Mada sad vidim da Edin i Kole prenose prvi meč Barsa-Fener sutra. Nadam se da će njih da ubace i nas i komšije da prenose. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted (edited)
On 4/1/2025 at 1:02 AM, duboko said:

pokazalo se da je Luka Mitrovic naveci problem ove ekipe

ne pametuj sada....to je bilo jasno od samog početka sezone.

Edited by Wingwalker
Posted

Koji deo arene bi trebalo da bude zatvoren u petak, zna li se možda? 

Danas preko ticketline je u jednom trenutku bilo preko 10.000 ljudi na čekanju za kartu. Na kraju nisam ni uspeo. Moraće alternativa. 

Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Opet na mute ili jurenje strima

Jbna katastrofa

Najgori komentator na Areni, precesto se lik raduje poenima protivnika da bi bilo slucajno, vidi se da nas ne podnosi. To satro neutralno vodjenje utakmice ne pije vodu sad u EL. Sve se nesto nadam da ce u skorijoj buducnosti bar Ilija preci na Arenu.

Ovaj bezveznjak ide na mute.

• Like 4
Posted
11 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Najgori komentator na Areni, precesto se lik raduje poenima protivnika da bi bilo slucajno, vidi se da nas ne podnosi. To satro neutralno vodjenje utakmice ne pije vodu sad u EL. Sve se nesto nadam da ce u skorijoj buducnosti bar Ilija preci na Arenu.

Koliko sam ja cuo od par ortaka navodno ce Ilija u skorijoj buducnosti preci(i nadam se)

• Like 1
Posted
3 hours ago, DijametralnoSuprotan said:

Ma Karovic je nas navijac, ali je pre svega jedna bljutava beskicmenjacka strebercina koja ne bi ni slucajno nekome da se zameri. Hoce da radi sve po ps-u i ostavi utisak nepristrasnosti, kvazi-profesionalnog obavljanja posla i ljubavi prema kosarci, pa onda to zvuci kako zvuci. A zvuci jezivo.

Sve to vazi i za Cakovica, samo je on gluplji i ludji, pa samim tim jos gori.

Sve u svemu - horor. Ni Kovacica ne podnosim, ali za ova dva teletabisa je premija. Makar ne pametuje previse i iskreno, bez ustrucavanja navija za nas, iako ume i on povremeno da zaglumi ludilo i euforicno isprati koseve protivnika, satro odusevljen kvalitetnim potezom :classic_rolleyes:

• Like 5
Posted

Ne sviđa mi se nimalo kako komentatori prenose na areni košarku, osim naravno Edina i Koleta. Pošto pratim i fudbal i košarku, a morajuci da se opredelim za jednu od dve kuće gde ću ili imati arenu ili sport klub, birao sam ovo prvo. Za mene je ovo ostvarenje sna da ću sve košarkaške, i fudbalske utakmice konačno moći da gledam na TV. Još kao srednjoškolca koji je počeo da hvata strimove od prve sezone u kojoj igramo EL pa do danas koji kasne i stalno pucaju su me ubijali u pojam. Sad ću konačno moći da gledam bez seckanja, neću morati da verujem HDMI za Lap top, da trčim i refresujem, onako iznerviran psujem😃, slušam hrvatske komentatore😃. Nekako ću trpeti ove naše, ali makar bagova slike neće biti.

• Like 1
Posted

Više je za topik sportski komentatori ali, verovano nepopularno mišljenje, Edina i Koleta ne bih voleo da prenose Zvezdu. Ne prija mi njihov način prenosa, baš nikako. Karović je smarač ali meni daleko manje iritantan nego ova dvojica. Pa još kad u isto vreme krenu da komentarišu isti događaj sa parketa, na isti način...neka hvala. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ako vam je argument za loseg komentatora to koliko podnosi/ne podnosi odredjeni klub je po meni slab argument.Koga boli uvo za to?

Meni je vaznije kako prica i sta prica.

To sto ce se malo poradovati kosevima protivnika jaka stvar.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Wingwalker said:

do-brooo...čuli smo argumente.

i šta smo odlučili...?

Ja odlučio da uzmem EL pass ako Zvezdu prenose Edin i Kole. Za Karovića me boli dupe, smarač pa smarač. Plavšić neuporedivo bolji (uz sve mane koje sam ovde škrabao sto puta a odnose se na neprincipijelnost i žeton novinarstvo). Ilija meh, kompromisno rešenje rekao bih.

• Like 1