Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

4 minutes ago, Урош19 said:

Moramo biti bolji za 20 razlike ako mislimo da se pobedimo, poslaće Čović svoje specijalce.

Sad tek vidim kako je komšijama u svakom sportu otkad postoje.

"Jel sam vam rekao da će ovo govno da krade!?" - No roaming detected.

• Like 1
  • Ha-ha 4

Da se osvrnem nakratko na jednu stvar koju sam primetio kod našeg skorašnjeg poraza od Budućnosti. Naime, primetio sam to i ranije ali sad mi je to baš zapalo za oko. 

Budućnost, kao tim koji ima daleko manji budžet i skromniji roster, igrala je smisleniju, uigraniju i pametniju utakmicu celim tokom nje, i jadini razlog što nisu komotno dobili utakmicu je neki choke pred kraj 40 minuta.

Sve ostalo, izgledalo je kao da oni imaju tim od 15 miliona a mi od 5 ili manje. Njihova kreacija napada koji se završava po pravilu otvorenim šutem, misaona imenica za nas. Njihova kracija 2 na 2 ili 1 na 1, misaona imenica za nas. Bukvalno smo znali koga da čuvamo na šutu za tri, Sulaimon i Mekgi, i nismo umeli da ih sačuvamo.

Sa druge strane organizacija napada plač majke božje. Mučenje. Sve se svede na kreiranje za sebe, Kodi davi loptu pa krene da gubi dribling pa uvali vruć krompir nekome. Pa kad krene ciglarenje za tri gomile igrača koji su po renomeo bar nivo iznad ovih iz Podgorice. Znači utakmica muka da te uhvati. I neverovatna činjenica da se ta utakmica mogla i dobiti.

Svaki sport je lep kada je jednostavan, kada su akcije tečne, tačne, uigrane, brze. Nas kad uhvati nejebica u napadu, ne može se gledati. Krvare oči.

• Like 2

Meni je utisak tokom te utakmice bio da kada bi zamenili nasu i njihovu spoljnu liniju da bi ih dobili jedno 30 razlike. Toliko su njihovi plejmejkeri i bekovi bili opasniji, hitriji, kreativniji, hrabriji... Kao da smo mi EC ekipa, a oni EL. Znam da su nasi spoljni igraci trenutno u padu forme, ali opet mi nemamo igrace koji mogu da ispogadjaju poludistancu, step bekove, a pritom Magee znas da ne moze da promasi otvoren sut, dok nasi najbolji suteri lome obruc iz otvorenih pozicija.

• Like 1

Tačno se vidi nedostatak enegije. Ali i slep vidi da naša spoljna linija je cele sezone nestabilna i neproduktivna osim ako ne iskoči Kenan ili Nedović što se desi jednom u 10 utakmice. Da nemamo ovako dobru unutrašnju liniju osim što bi nam krvarile oči, borili bi se za plej off ABA lige a u Evroligi ono naše za 16.mesto. Plače nam spoljna linija za jednog Karlika Dzonsa uz Kodija i jednog jakog a potentnog beka. 

• Like 3

1 minute ago, Čočo said:

Tačno se vidi nedostatak enegije. Ali i slep vidi da naša spoljna linija je cele sezone nestabilna i neproduktivna osim ako ne iskoči Kenan ili Nedović što se desi jednom u 10 utakmice. Da nemamo ovako dobru unutrašnju liniju osim što bi nam krvarile oči, borili bi se za plej off ABA lige a u Evroligi ono naše za 16.mesto. Plače nam spoljna linija za jednog Karlika Dzonsa uz Kodija i jednog jakog a potentnog beka. 

A njima place unutrasnja linija za Bolomboy-Petrusev uz Tajrika.

Kao da je ta neproduktivna i nestabilna spoljna linija donijela poneku pobjedu mada mozda me sjecanje lose sluzi.

• Like 1

Jbt, Buducnosti je protiv nas i komsija utakmica sezone.Pa tako igraju i spremaju se.Dok je kod nas jedna u moru utakmica(ima bitnijih trenutno od te).

Videcemo kako ce izgledati kada mi i komsije krenemo sa 100% angazovanja za plej of kako ce se provesti.

• Like 8

12 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

A njima place unutrasnja linija za Bolomboy-Petrusev uz Tajrika.

Kao da je ta neproduktivna i nestabilna spoljna linija donijela poneku pobjedu mada mozda me sjecanje lose sluzi.

Ne upoređujem se sa njima. Samo kažem da je naša spoljna linija za gledanje u pasulj kad će dobro odigrati. Pobede su doneli Bolomboj, Petrušev i u početku Kalinić. Ponekad se pojavi Kodi, Kenan i Nedović na svakoj desetoj utakmici. 

Edited by Čočo

6 minutes ago, Don Dusko said:

Jbt, Buducnosti je protiv nas i komsija utakmica sezone.Pa tako igraju i spremaju se.Dok je kod nas jedna u moru utakmica(ima bitnijih trenutno od te).

Videcemo kako ce izgledati kada mi i komsije krenemo sa 100% angazovanja za plej of kako ce se provesti.

Da. Ne može se porediti angažman i posvećenost Zvezde i Partizana u Evroligi sa onim što Budućnost igra u EK. Njima je ABA i dalje prioritet. 

10 minutes ago, Čočo said:

Ne upoređujem se sa njima. Samo kažem da je naša spoljna linija za gledanje u pasulj kad će dobro odigrati. Pobede su doneli Bolomboj, Petrušev i u početku Kalinić. Po nekad se pojavi Kodi, Kenan i Nedović na svakoj desetoj utakmici. 

I u tome je car ove ekipe, idemo od sjaja do ocaja i nazad. 

• Like 1

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

I u tome je car ove ekipe, idemo od sjaja do ocaja i nazad. 

skacem sa teme na temu, izvini ali možda znaš pa rekoh da te pitam. Osim Petruseva da li još neko gotovo zasigurno napušta naš klub ovog leta ?

Problem nam je plej i što Nedović ne igra ono što bi mogao.Kenan je šuter,ima i ove sezone dobre procente,zadnjih godina je izbacio igru sa loptom i neku kreaciju,to od njega i ne trebamo očekivati.

Da imamo dobrog pleja koji ne tapka loptu pola napada,onda krene u pik i svaki put staje sa driblingom,ne pravi nikakav višak i uvaljuje nekom vruć krompir, i tako u krug,napad bi bio dosta kreativniji.Jago nešto i pokušava ali je limitiran visinom i ne može se od njega očekivati da bude prvi plej.

• Like 1

14 minutes ago, Lukica said:

Kenan, Kodi i Bolomboy imaju vazeci ugovor i sledeće godine ? 

6 minutes ago, Nik1991 said:

Godinu

Šta si ga tačno ispravio ovde?

• Ha-ha 3

1 hour ago, СтелаРоса said:

nasi najbolji suteri lome obruc iz otvorenih pozicija.

Naš najbolji šuter nije ni igrao na toj utakmici i to odlukom trenera. 

A Budućnost fakat ima napadački talentovanu bekovsku liniju za nivo na kome igraju, sa dva PG-a od 183 cm i belim šuterom specijalcem... Što naravno ima svoje prednosti, ali i mane koje bi posebno na EL nivou bile eksploatisane.

• Like 1