Jump to content

Recommended Posts

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Sterling treba da guli 30 min makar poceo sa 0/5 za tri. Bez njega mi ne mozemo da pobedjujemo u EL, vec sada je izvesno. Previse smo cigla ekipa za tako nesto. Uprkos povremenom gubljenju u odbrani. 

Nevolja je što se gubi i u napadu. Mislim da Željko najviše ima problem sa tim kad je on u pitanju. Slažem se da je on možda i najpotentniji napadač u ekipi. 

1 minute ago, SamoFlacko said:

Jebu nas legende naše. 

Govno od Pantera slavi kao da mu život zavisi pa vidite da ga dočekamo super i sledeći put. 

Moze opet da mu neka cura otrci u narucje i place, dok on ni ne skine sluske.

Preterujete sa Panterom... covek je profesionalac i trenutni klub mu je najbitniji, sam sebi je jos bitniji, ma koliko on voleo i Beograd i Partizan i Zeljka. 

Tako i nas natrpa Kampaco u Realu, Kalina u Barsi (pa opet dodje kod nas i bori se kao lav), jbg, tako to ide. 

Ne uzimajte to k srcu. 

p.s. Mitar Bosnjakovic vidim odradio sta je do njega 🙂 srecan sam zbog toga. Nisam gledao, nazalost, samo poslednjih 2-3 minuta kad sam se vratio sa roditeljskog...  

• Like 9

Negde na kraju Q3 sam pomislila da je trenutak za preokret u vidu onog protiv Maccabija prošle sezone, kad je James pokrenuo da se vratite sa -24. I tada sam mislila da će taj preokret okrenuti smer čitave sezone, samo nije bilo.

Uglavnom, tri četvrtine dobijene, pored svih gluposti i vas i sudija, ali ta koja je izgubljena je izgubljena sa -18, što je nedopustivo. Jednom sam napisala - ako klikne biće vrh, ali ako i dok ne klikne biće baš blizu dna. 

Na kraju je do sada u EL sve nekako zamalo - tako se od gotovog pravi veresija, ili dođe u situaciju da se ukrade pobeda u već otpisanoj utakmici... Prevelike su amplitude, nema konstantnosti. 

I dalje nekako mislim da nije sve izgubljeno. Jednostavno ovaj tim trenutno izgleda lošiji nego što jeste i igra mnogo gore nego što mu je i taj donji plafon. Treba pronaći tu neku iskru koja će opet da probudi igrače i da im samopouzdanja, što je najteže. Mogla je to biti ova utakmica... Ništa, mora sledeća 😄 

• Like 2

Ajd malo iskulirajte sa prozivkama bivšeg kepa.

Inače, neizvesne završnice često rešava individualni kvalitet. Mi umemo da se dokotrljamo do egala ali onda zafali to iz prethodne rečenice.

Biće ovaj tim bolji od prikazanog ali nije za ozbiljne domete. Nadam se da će se podići što pre da se makar ne blamiramo, pa dokle doguramo.

• Like 6