Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

Za najjeftiniju sezonsku od 35.000, guramo sa onim sto imamo na 5.

1 hour ago, Jakob Aman said:

Ja očekujem centra, oni produzuju Nilikinu... Živote lutalico...

Kad se pojavi Tajs sa zlatom (pi pu, daleko bilo), ima svi da uzimate sezonske kod tapkaroša 😄 

• Ruke su vam krvave! 1
Posted

Nilikina je atletski monstrum, ono zakucavanje preko Kamenjasa je nerealno.

Bio sam apsolutno siguran  da ove godine neće biti deo našeg tima.

Molim Boga za njegove zdravlje, i ocekujem bolju sezonu od prosle.

Posted (edited)

Koliko ja znam to se desilo jos ranije letos i sanirano je, sada se samo ceka da bude gotov oporavak i da krene sa radom.

Edited by fedor
  • Like 2
Posted
7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ne vidim gde cemo nekog igraca sa "pedigreom"

Ja se nadam u ovo EP, da ćemo pokupiti nekog ko trenutno igra na njemu. 

• Like 1
Posted (edited)

https://www.instagram.com/p/DOERFp5ijgQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

polu-demant

Istina je da je Carlik u pauzi izmedju dve sezone imao odredjenih problema sa prstom koji su morali da se reše operativnim zahvatom. On je u završnoj fazi oporavka i očekuje se da uskoro krene normalno da trenira sa ekipom. Nema govora o propuštanju zvaničnih utakmica.

Edited by realno *w
Posted
19 minutes ago, Stiletto said:

Ja se nadam u ovo EP, da ćemo pokupiti nekog ko trenutno igra na njemu. 

Pa skautiranje igraca na prvenstvu je majka skupe greske, tako je vec godinama.

Prvi mi na pamet pada Zagars onomad, koji btw i sad igra odlicno, a verovatno opet nece biti faktor u EL, pa zatim Aleksa sa ulogom kod Karija koji u tih deset dana izgleda ko superzvezda a zapravo je rotacijski El igrac i nista vise itd.

Sto se Nilikine tice, meni se on oduvek svidjao kao igrac i razumem zasto ga je Zeljko ostavio.

On mora da popravi neke sitnice na takticko-tehnickom planu i bice tip top opcija - narocito u odbrani gde je u odnosu na ocekivanja lane podbacio.

Koriscenje njegove sezone u kojoj je imao muka i na terenu i sa povredama da se revidira ugovor je primer kako klub izvlaci maksimum iz nepovoljne situacije.

Najlakse je oterati ga i dovesti drugog, al to vrlo cesto ne da zeljeni rezultat, a kosta papreno.

Kao i Kenan u Zvezdi (doduse iz drugog razloga) pruzena mu je druga prilika sa revidiranom ulogom, pa ako je ruza - procvetace.

Posted

Ajde posto ovde ima ljudi koji znaju mnogo bolje kosarku od mene

Koje je to ime iz NBA zbog kojeg vredi ovoliko cekati?

imena koja su se pominjala su

Bessey, Oscar, Bo Mamba, Brayant

pri cemu je Oscar otplat

da li je ijedan od tih centara toliko dobar i vredi cekanja? I sta neki od njih toliko bolje radi od Ibake koji kosta sigurno dosta manje i odmah je dostupan?

Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

pri cemu je Oscar otplat

da li je ijedan od tih centara toliko dobar i vredi cekanja? I sta neki od njih toliko bolje radi od Ibake koji kosta sigurno dosta manje i odmah je dostupan?

Ne bih rekao da znam kosarku bolje od tebe, ali bi sigurno rekao da nema tog koji je vredan ovolikog cekanja. Mozda Bryant, ali mi je skroz nerealno da on nece igrati nba ponovo. 

Posted
16 minutes ago, ScepanScekicSto said:

pri cemu je Oscar otplat

Samo Acuva, svi drugi imaju jače mane nego vrline, plus su papreno skupi za ono što nude.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, fedor said:

Ne bih rekao da znam kosarku bolje od tebe, ali bi sigurno rekao da nema tog koji je vredan ovolikog cekanja. Mozda Bryant, ali mi je skroz nerealno da on nece igrati nba ponovo. 

Na zalost i meni se tako cini... ali citajuci komentare o Bryantu, on nije ono sto nam treba tj ofanzivno moze da isporuci al nama treba i koliko shvatih trazimo defanzivnog centra...

vidim da je @Tex_Willer napisao.. mozda jedino (my) Precious (one) ali tek bi mi za njega bilo cudno da ne dobije ugovor

Posted

Ukoliko dodje centar koji je u napadu odlican, a u odbrani rupa i ne moze da preuzima, džaba ga bilo, nećemo nista u El uraditi ni ove godine.

Posted

Ja sam prije mjesec dana čuo i prenio ovdje da se čeka Princess.

Nekako se za sve ove pisalo u nekom trenutku jedino Apćihu niko ne spominje.

Ako dođe otvoriću kanal na ćubu ko Stex, očekujem da me pogurate braćo! 😁

• Like 1
Posted

Pa ja koliko sam ispratio sva ova imena i komentare ljudi koji prate NBA

Bessey, ozbiljna istorija povreda, ne moze da preuzima, i ozbiljan znak pitanja koliko uopste moze zbog kolena

Brayant, citirali su ljudi ovde,  jedan od gorih odbrambenih igraca

Bo Mamba, upitno koliko pre svega zeli a onda i moze da zaigra odbranu

Svestan sam ja da mi ne mozemo dovesti igrace u prajmu, ali ako cekamo nekog da znamo koga cekamo...a ne da cekamo novog Kaminskog