Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kris Džons napušta Valensiju, a Zoc je slab na Dzonsove 😅 Na nekoliko mesta sam video da se provlači ime Devonte Graham. Ne znam koliko je realno. Bio bi bas dobar zabod.
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Chris Jones je mozda ono sto nam bas treba. Ali cudi me da napusta Valensiju kad je ostao sa njima i u EC iako je imao tada i EL ponuda.
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nece ga zeljko, nije ga ni lrosle godine hteo Meni je previše sličan Karliku, verovatno ga zato i nece. Ne bismo dobili nista sto vec nemamo.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I ja sam iskreno bas mislio da je posle Exuma on prvi pik. 1
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pitanje je i kakvu on ulogu očekuje, Velensija može da mu da više minuta. Plus kvalitet života
Princeton Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Rubio bi kod vas bio fina prica. Low risk, high reward igrac. Izgleda nedostaje mu te kosarkaske romantike, i sustine igre. Kod vas je ozbiljan trener, navijaci, atmosfera i pozitivno ludilo koje se desava oko kluba. Nije neko ko bi opteretio budzet, niti neko ko bi zauzimao mjesto u ekipi, ako nema uloge i da osjeti da doprinosi ekipi. Ako je fizicki spreman, ja bih pokusao. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, realno *w said: I mi tu kao lupamo glavu nešto. Saviću odlazi, devojko sa klipa dolazi! Spoiler Plot twist @DameTime :D Spoiler Sad kad me Dejm isamara.
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) 25 minutes ago, Don Dusko said: Reveal hidden contents Plot twist @DameTime 😄 Reveal hidden contents Sad kad me Dejm isamara. Malo je napljuvala Iffea, nisam to ja 😁 Spoiler Doduše, devojka iz videa i ja imamo jednu sličnost - slovo R 😂 Edited 4 hours ago by DameTime 1
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Coz29 said: Meni je previše sličan Karliku, verovatno ga zato i nece. Ne bismo dobili nista sto vec nemamo. Zar nije poenta da izlaskom Karlika imamo jos jednog Karlika? Buduci da je Karlik ono sto nam vezuje ekipu i stvara nas napad
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 56 minutes ago, Princeton said: Rubio bi kod vas bio fina prica. Low risk, high reward igrac. Izgleda nedostaje mu te kosarkaske romantike, i sustine igre. Kod vas je ozbiljan trener, navijaci, atmosfera i pozitivno ludilo koje se desava oko kluba. Nije neko ko bi opteretio budzet, niti neko ko bi zauzimao mjesto u ekipi, ako nema uloge i da osjeti da doprinosi ekipi. Ako je fizicki spreman, ja bih pokusao. ja sam slicno razmisljao, majke mi... kakav je to kosarkas bio https://youtu.be/auqfKnz3o5I?si=YAryaKWEpl7wrgy4 Edited 4 hours ago by ScepanScekicSto
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Zar nije poenta da izlaskom Karlika imamo jos jednog Karlika? Buduci da je Karlik ono sto nam vezuje ekipu i stvara nas napad Pozicija 1 je jako specifična. Ne kažu bez razloga da je Pg najbitniji igrac na terenu i produžena ruka trenera na parketu. On diktira tempo i organizuje najveći deo onoga što trener zeli da ekipa odigra. Svaki vrhunski trener ima veliki broj akcija, kao i načine na koje se ekipa brani. Iz tog razloga smo i svedoci da ekipe na poziciji 1 imaju igrace potpuno drugačijih osobina, gabarita, karakteristika. Sa igracima jako sličnog profila kako fizicki tako i kosarkaski, možeš da igraš često samo u jednom ritmu, da imas defanzivne probleme, i postajes previše lak za skautning ostalim ekipama. Mozda si primetio da neke ekipe vole da igraju i sa dva pleja na terenu. Pozicija cistog PG izumire polako, jer plej ne moze da bude samo fizikalac vec mora da ima nesto i u glavi, a Svedoci smo da je fizike sve više, a talenta sve manje. Zato kad se pojavi cist PG kao Sorts odmah zabode 3m po sezoni, dok se timovi utrkuju ko ce vise miliona da ponudi Vasi.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ricky Rubio je 190 😂😂😂😂 vec je depresivan... to mu je plus Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Alek The Great said: Chris Jones je mozda ono sto nam bas treba. Ali cudi me da napusta Valensiju kad je ostao sa njima i u EC iako je imao tada i EL ponuda. Verujem da je bi Džons dobro uradio posao kod nas. Ipak, ako bi baš mogao da biram, voleo bih nekoga ko ima prostora za napredak i ko bi mogao dogodine da postane i prvi plej. Deluje mi da je Kris u blagom igračkom padu, plus 33 godine, neće tu biti ne znam kakvih pomaka.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dugo nismo imali čistog pleja pa smo dočekali Karlika. Na 4 slično Dzabari. Ife i Frenk su više dvojke, i bilo bi lepo još jednu klasičnu jedinicu da dovedemo. 1
Tunis Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago On 7/6/2025 at 12:41 PM, Shikamaru said: Istina je ja sam Novica On 7/6/2025 at 2:20 PM, Papanikolesku said: Istina, ja sam bio šipka na severu Novice i šipko, jel ste dobro? Mislio sam da je to poznata stvar. https://volimpartizan.rs/za-zvezdu-navijam-partizan-volim-10253/ 'Partizanovac Novica Veličković je čak bio član navijačke grupe sa Zvezdinog „severa”.
Recommended Posts