Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baš juče razmišljam dok sam se spuštao od Podgorice prema Baru kako svake godine dovedu nekog kapitalca dok sam na moru.

Moral priče: idi Sone češće na more. 😁

6 minutes ago, Dzep said:

Ono što me brine je:

1) istorija povreda;

Odigrao cijele posljednje dvije sezone, bez propuštenog meča u EL.

Za ovo pod 2) i 3) nema pomoći jbg.

• Like 2
Posted

Uf bas mi se ne svidja dovodjenje Jabarija. Iako je naravno jako zvucno I plaćeno ime, radije bih doveo Pitersa ili Monekea, nego potencijalnu lika koja nije dobar u skoku a ni u odbrani a ni u razigravanju saigraca a ni u sutu za 3.

• Like 1
Posted (edited)

Ja bio ubedjen da ste odavno zavrsili Moneke-a.

Kad Parker udje u ritam stvarno ga je milina gledati, ali svakako nije jedan od onih plati koliko traži i ne misli.

Edited by NikolaTest
Posted
11 minutes ago, Magia said:

Uf bas mi se ne svidja dovodjenje Jabarija. Iako je naravno jako zvucno I plaćeno ime, radije bih doveo Pitersa ili Monekea, nego potencijalnu lika koja nije dobar u skoku a ni u odbrani a ni u razigravanju saigraca a ni u sutu za 3.

Brandon Davies profil igraca

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ostalo je dosta ožiljaka od Frenk d Prenka i Brendona, pa se više drami. 

Ako nam Sterling, Big Z i Žoceffect stvarno završe Džabarija, to je preozbiljan potez, jedino bih Hoarda više priželjkivao, a ni on koncepcijski ne blista ako gledamo istim naočarima. 

Kuvaj Sterlinže. 

• Like 2
Posted
41 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Baš juče razmišljam dok sam se spuštao na Mojkovac ladno, kako svake godine dovedu nekog kapitalca dok sam na moru.

• Ha-ha 2
Posted

Sta je znalaca sunce ti poljubim

Dovedes jednu od top5 cetvorki u El i ne valja.

Tacno bolji su bili Poku I Majk. Ne valja kurcu Jabari. 

Ne treba on dao daje 40 poena svaku.

Kao i prošle godine neka ubaci 15 i uhvati 4 lopte i dosta. 

Uz Jabarija siguran sam da dolaze jos 2 igraca Top klase.

• Like 1
Posted

Odlican posao, svako ko kaze da je Jabari los ne prati kosarku. 

Sad ostaje da vidimo sta su dalje zamislili, svidja mi se nacin na koji sklapate tim svak godine. 

• Like 1
Posted

Inače poslednje 2 sezone nije imao ni jednu povredu i odigrao je sve utakmice u EL.

Kao sto sam vec pisao, siguran sam da će prelazni rok ici u smeru kao kada su dovedeni Exum, Naneli, Papapetru. Na vec finu osnovu ce se dodati 3 igraca top EL kvaliteta i dopuniti sa jos 2 igraca uloge i to će biti to za ovo leto.

Krenulo je u dobrom smeru

Jabari 💪

1/3 idemo dalje

• Like 1
Posted

Jos exum i legitimni ste napadaci na f4. Sta god ko mislio o obradovicu, jedno je sigurno, a to je da zna posao.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Igor_ said:

Odlican posao, svako ko kaze da je Jabari los ne prati kosarku. 

Sad ostaje da vidimo sta su dalje zamislili, svidja mi se nacin na koji sklapate tim svak godine. 

bravo... govoriti da Jabari Parker nije ozbiljan potpis je u najmanju ruku smesno... kao kad  bi ja rekao da Vasa Micic nije ozbiljan igrac...

nemam ja nikakve info, ali ja mislim da su dalje zamislili Dante Exuma... ckeaju da vide sta ce se desiti sa ugovorom u Dalasu

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

bravo... govoriti da Jabari Parker nije ozbiljan potpis je u najmanju ruku smesno... kao kad  bi ja rekao da Vasa Micic nije ozbiljan igrac...

nemam ja nikakve info, ali ja mislim da su dalje zamislili Dante Exuma... ckeaju da vide sta ce se desiti sa ugovorom u Dalasu

I sa Exumom ste u kontaktu, ali njemu je prva opcija Nba, navodno je "dao rec" da ste prva opcija ako se vraca u evropu. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

I sa Exumom ste u kontaktu, ali njemu je prva opcija Nba, navodno je "dao rec" da ste prva opcija ako se vraca u evropu. 

pa da... e sad pitanje je koliko ga dugo cekati

Sa njim i karlikom na 1, to je totalno druga dimenzija

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

pa da... e sad pitanje je koliko ga dugo cekati

Sa njim i karlikom na 1, to je totalno druga dimenzija

Kakav duo au, nekako mi u glavi deluju kao bas dobar fit. 

Nesto se pricalo da i Karlik ima neke ponude.. 

Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

Kakav duo au, nekako mi u glavi deluju kao bas dobar fit. 

Nesto se pricalo da i Karlik ima neke ponude.. 

Ima ponudu da prihvati krivicu i odigra sezonu sa nanogicom

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, jedibojan said:

Ima ponudu da prihvati krivicu i odigra sezonu sa nanogicom

I da posle svakog meca Mup objavi koliko pretrci😂

• Ha-ha 1
Posted

Parker je za ovaj KKP više nego pristojno pojačanje. Jako je važno da produžimo Bongu, kako bi mogli Parkera da krpimo defanzivno. 

Jedna petica drugačijih karakteristika Jonesa, i jedan kombo da može kreira za sebe i druge, i dobri smo.