Dzo23 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Zašto su svirali krajnje diskutabilan faul nad Karlikom na ulazu, sledeći napad nakon koraka Dzoela, i zašto nisu svirali korake Karliku na polasku kad je svirana tehnička Želimiru, ako je već tako kao što kažeš? Ljudi, manite se paranoje i bilo bi dobro da jedan derbi prodje bez priče o sudjenju i to danima. Uvijek ko izgubi žali se na sudije i izgleda ne možemo da se izliječimo od te bolesti nikako. Grešaka će uvijek biti jer sudije nisu roboti. Oni moraju u dijeliću sekunde donijeti odluku.🤷♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 22 minutes ago, Dzo23 said: Zašto su svirali krajnje diskutabilan faul nad Karlikom na ulazu, sledeći napad nakon koraka Dzoela, i zašto nisu svirali korake Karliku na polasku kad je svirana tehnička Želimiru, ako je već tako kao što kažeš? Ljudi, manite se paranoje i bilo bi dobro da jedan derbi prodje bez priče o sudjenju i to danima. Uvijek ko izgubi žali se na sudije i izgleda ne možemo da se izliječimo od te bolesti nikako. Grešaka će uvijek biti jer sudije nisu roboti. Oni moraju u dijeliću sekunde donijeti odluku.🤷♂️ Jel su u EL sudije roboti pa im jebete majku na 50 strana vaseg topica? nesto tamo ne videh da ste puni razumevanja... i nejasno mi je koji k.... se vise pise o ovome, gde dolazite sa vaseg topica nama slepima da otvorite oci, gde ste nas pobedili i niko nije rekao da su sudije pokrale, vec su priznali greske o kojima smo i mi pricali... Edited 12 hours ago by ScepanScekicSto 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 26 minutes ago, Dzo23 said: Zašto su svirali krajnje diskutabilan faul nad Karlikom na ulazu, sledeći napad nakon koraka Dzoela, i zašto nisu svirali korake Karliku na polasku kad je svirana tehnička Želimiru, ako je već tako kao što kažeš? Ljudi, manite se paranoje i bilo bi dobro da jedan derbi prodje bez priče o sudjenju i to danima. Uvijek ko izgubi žali se na sudije i izgleda ne možemo da se izliječimo od te bolesti nikako. Grešaka će uvijek biti jer sudije nisu roboti. Oni moraju u dijeliću sekunde donijeti odluku.🤷♂️ Slazem se, bilo bi dobro 🙂. Ali to na zalost nije ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 27 minutes ago, ScepanScekicSto said: gde dolazite sa vaseg topica nama slepima da otvorite oci Sto, da nije zabranjeno? 😮 Da neko od "vas" dodje na "nas" topic i da mu neko "nas" ovako nesto napise - prvi bih bio koji bi ga napenalio makar popio i ban zbog toga. A nije da to nisam vec radio... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 21 hours ago, Barkley#34 said: Nisam bio precizan, govorio sam o konkretnoj situaciji. Jasno je da Kalinina leva ruka nije štitila loptu na način da bi bio faul ako bi bio kontakt s njom. Jedini faul je ovde mogao da bude ako se desilo ono što je Knipex napisao, da ga je udario po šaci kojom vodi loptu. Inače, sama činjenica da se drugom rukom štiti lopta znači da će najveći broj kontakata odbrane biti sa njom i tu mora da bude baš zverski udarac da bi se svirao faul, pošto upravo se njom gradi igrač u odnosu na odbrambenog, tj. često su preko nje u stalnom kontaktu. Ovde nije bilo ništa od toga. Mislim da je ovo sa Kalinicem poprilicno promasen primjer bilo kakve tendencije sudija. Pisao sam vec na nasoj strani foruma - bolje reci objasnjavao poprilicnoj kolicini slepaca - da postoji faul rukom,nogom,tijelom, koljenom,kukom,laktom...jednom prilikom sam prisustvovao situaciji kada sudija opravdano difens igracu sudi faul jer je naglim(a ne znamo da li i namjernim) dodirom nosa po oku igraca onesposobio napadackog igraca u sutu. U ovoj situaciji sa Kalinom, mozebitno je da je sudija procijenio da je faul bio tijelom jer nije bilo namjere da se oduzme lopta nego samo da se udje u putanju igraca silom vecom od dozvoljene. To se svira u 95% situacija. I opet kazem, to je moje misljenje, ne mora znaciti da JEST tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago (edited) 36 minutes ago, Kooineeperk said: Sto, da nije zabranjeno? 😮 Da neko od "vas" dodje na "nas" topic i da mu neko "nas" ovako nesto napise - prvi bih bio koji bi ga napenalio makar popio i ban zbog toga. A nije da to nisam vec radio... Tako je Edited 12 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ali malo je bzvz da uskacu ovde kao padobranci da dokazu kako su sudije imale greske i prema vama... Ja ovde nisam padobranac 😉 redovan sam 😄 Sta mislis, zasto cesto pisem ovde? Ja ovde dodjem da se odmorim od "naseg" topika 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Ima li vesti za Frenka i Vanju za petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 16 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ima li vesti za Frenka i Vanju za petak? Valjda je juce Zoc dao dan odmora timu, danas prvi trening, pa se mozda nesto sazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ja nisam skroz ukačio šta je tačno povrijedio Frenk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 48 minutes ago, Shonewizard said: Ja nisam skroz ukačio šta je tačno povrijedio Frenk? Valjda nos, ono protiv Albe E sad, zasto ne moze sa maskom, ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Prepone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Vi biste mogli do dve pobede u naredna dva kola. Ja utripovao da gostujete Feneru i tek danas video da ste domaćini. A videh danas i ovo: Quote "Željko je bio na pragu Bruklina na moju sugestiju, ali tadašnji vlasnik Netsa Mihail Prohorov je to stopirao, iako i danas ne znam zašto. Nikako se nisu mogli dogovoriti sa Željkom, a on je bio već jednom nogom u avionu, ipak ispalo je tako kako je ispalo. Pitanje je na mestu, ali treba uzeti u obzir da su u SAD-u pravila ponašanja cele organizacije potpuno drugačija nego u Evropi. U Americi je to spektakl koji nekada čak ide do granice apsurda i spektaklu se daje prednost ispred sporta. U Evropi treneri imaju daleko više ovlašćenja i slobode u slaganju ekipe, a disciplina je uvek u prvom planu. NBA liga je liga igrača i menadžera koji postavljaju svoje uslove i tu su mnogi klubovi u pat-poziciji iz koje se ne mogu izvući. Igrači postavljaju i smenjuju trenere, dovode i odvode druge igrače i to je ozbiljan problem. Ali o tome se, logično, javno uopšte ne govori, ali to je tako", rekao je Cvjetićanin. Mislim da Željko znajući za svoj temperament i nije nikada ni insistirao da ode u NBA. Edited 6 hours ago by Volter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Ta je priča ispričana već sto puta, oni su tražili da Željko dođe na probu a on im je odgovorio sa “gospodo ako vi ne znate ko je Željko Obradović i šta vam donosi na sto onda je bolje da ovdje završimo svaku priču”. I završili priču. 🤷♂️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Preozbiljan je to karakter za tu showtime pop corn ligu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ta je priča ispričana već sto puta, oni su tražili da Željko dođe na probu a on im je odgovorio sa “gospodo ako vi ne znate ko je Željko Obradović i šta vam donosi na sto onda je bolje da ovdje završimo svaku priču”. I završili priču. 🤷♂️ Dobro bre Son, ima i nas koji je čujemo prvi put, slave mi. Šta se odmah brecaš i oćeš da se biješ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago I ja sam prvi put sad čuo 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Izgleda Frenki sutra u sastavu na petak mislim Edited 5 hours ago by ScepanScekicSto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: Izgleda Frenki sutra u sastavu Znaci ne igra u petak. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Nike postaje tehnicki sponzor Novi kalendar https://www.instagram.com/share/BAAdeVc3Wa stvarno rispekt za ideju Edited 4 hours ago by ScepanScekicSto 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 37 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nike postaje tehnicki sponzor Novi kalendar https://www.instagram.com/share/BAAdeVc3Wa stvarno rispekt za ideju Ala su me pukle '76, '79, '88, '89... kupujem ne pitam šta košta. Oj mladosti, mooojaaa... (makar dok ne izvetri ovaj šumadijski čaj...) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 42 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nike postaje tehnicki sponzor Fuck, šta da radim sad sa ovim silnim Under Armour patikama, trenerkama, majicama, kačketima… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago O hvala Bogu da prelazimo u Nike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Meni su vam ove under armour edicije bile bas dobre. Mislim, nije Nike los ali ovo je cini mi se nekako urbanija, privlacnija modna marka sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Fuck, šta da radim sad sa ovim silnim Under Armour patikama, trenerkama, majicama, kačketima… Ih, šta ćeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts