Elevator Operater Posted Saturday at 12:09 PM Posted Saturday at 12:09 PM Nije postojao promil sanse, naravno. Covek igrao u jednom od najbogatijih EL timova, finalisti EL u zemlji gde se porez ne placa i gde je klima izvrsna. Naravno da ce oni da ga zadrze. 3 1
Coz29 Posted Saturday at 01:32 PM Posted Saturday at 01:32 PM I Meli bi nam dobro dosao, sarađivao je sa Zeljkom, ne znam kakav mu je ugovor u Feneru
Ref4ever Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago On 8/29/2025 at 6:58 PM, Coz29 said: https://www.instagram.com/reel/DN8e0mRiDKY/?igsh=dXA3aTU5enE0MGVn Skupila se braca! Vidi li neko 5+kg na Pokuu 😅 Karlik kao da je sad došao iz kafane, Sterling kao brat koji je kupio trešu u Pazaru na pijaci pa se kurči po selu, jer niko nema takvu, Tajrik kao da će sve da ih pobije i krenuće od Dilana, a Dilan to već predoseća. Parker nema pojma šta radi, zagreva se tek da ne stoji i da ga Željko ne vidi. 1
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 8/25/2025 at 3:25 PM, realno *w said: Ubacili su opciju "promeni email nalog" sa kojom možeš da proslediš rezervaciju za kartu. Tj, možda je to bilo i prošle godine, ali tad mi nije trebalo, pa nisam primetio. 13 hours ago, Barkley#34 said: Ok, vidim kome sam na block-u 😄 1
Elevator Operater Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Iz moje persprktive deluje da ce Dylan biti medju fizicki najspreminjima, kao i da Jabarija mrzi da se priprema 😄
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago https://www.instagram.com/reel/DOBSyPTjGrV/?igsh=YmdkcDA2NW9jNjd5 opet vrhunski video 47 minutes ago, Elevator Operater said: Iz moje persprktive deluje da ce Dylan biti medju fizicki najspreminjima, kao i da Jabarija mrzi da se priprema 😄 Brat Jabari lagano to😂😂😂 2
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, realno *w said: Ok, vidim kome sam na block-u 😄 Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox...
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 hours ago, wrach said: Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox... Ne znam, mada budi u pozornosti prvi dan prodaje, verujem da će biti da se probere finih mesta.
bungalov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sad sam ponovo pogledao nas novi dres. Meni ono izgleda odlicno. Ona veza izmedju sest plamenova na grbu i sest linija i baklja na insigniji na boku, zlatne lovorike tu kao i na kragni... i onih sest linija na boku koje stilizovanu idu kao sest plamenova ili stubova. Da li je to Nike za nas odradio custome dres ili se meni cini? Ima previse nekih nasih stvari na njemu da bi bilo da smo uzeli neki template
Recommended Posts