Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 8/29/2025 at 6:58 PM, Coz29 said:

https://www.instagram.com/reel/DN8e0mRiDKY/?igsh=dXA3aTU5enE0MGVn

Skupila se braca!

Vidi li neko 5+kg na Pokuu 😅

Karlik kao da je sad došao iz kafane, Sterling kao brat koji je kupio trešu u Pazaru na pijaci pa se kurči po selu, jer niko nema takvu, Tajrik kao da će sve da ih pobije i krenuće od Dilana, a Dilan to već predoseća. Parker nema pojma šta radi, zagreva se tek da ne stoji i da ga Željko ne vidi.

• WOW 1
Posted
On 8/25/2025 at 3:25 PM, realno *w said:

Ubacili su opciju "promeni email nalog" sa kojom možeš da proslediš rezervaciju  za kartu. Tj, možda je to bilo i prošle godine, ali tad mi nije trebalo, pa nisam primetio.

13 hours ago, Barkley#34 said:

Ok, vidim kome sam na block-u 😄

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, realno *w said:

Ok, vidim kome sam na block-u 😄

Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox...

Posted
5 hours ago, wrach said:

Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox...

Ne znam, mada budi u pozornosti prvi dan prodaje, verujem da će biti da se probere finih mesta.

Posted

Sad sam ponovo pogledao nas novi dres. Meni ono izgleda odlicno. Ona veza izmedju sest plamenova na grbu i sest linija i baklja na insigniji na boku, zlatne lovorike tu kao i na kragni... i onih sest linija na boku koje stilizovanu idu kao sest plamenova ili stubova.

Da li je to Nike za nas odradio custome dres ili se meni cini? Ima previse nekih nasih stvari na njemu da bi bilo da smo uzeli neki template