Elevator Operater Posted Saturday at 12:09 PM Posted Saturday at 12:09 PM Nije postojao promil sanse, naravno. Covek igrao u jednom od najbogatijih EL timova, finalisti EL u zemlji gde se porez ne placa i gde je klima izvrsna. Naravno da ce oni da ga zadrze. 3 1
Coz29 Posted Saturday at 01:32 PM Posted Saturday at 01:32 PM I Meli bi nam dobro dosao, sarađivao je sa Zeljkom, ne znam kakav mu je ugovor u Feneru
Ref4ever Posted Sunday at 05:22 AM Posted Sunday at 05:22 AM On 8/29/2025 at 6:58 PM, Coz29 said: https://www.instagram.com/reel/DN8e0mRiDKY/?igsh=dXA3aTU5enE0MGVn Skupila se braca! Vidi li neko 5+kg na Pokuu 😅 Karlik kao da je sad došao iz kafane, Sterling kao brat koji je kupio trešu u Pazaru na pijaci pa se kurči po selu, jer niko nema takvu, Tajrik kao da će sve da ih pobije i krenuće od Dilana, a Dilan to već predoseća. Parker nema pojma šta radi, zagreva se tek da ne stoji i da ga Željko ne vidi. 1 1 1
realno *w Posted Sunday at 12:30 PM Posted Sunday at 12:30 PM On 8/25/2025 at 3:25 PM, realno *w said: Ubacili su opciju "promeni email nalog" sa kojom možeš da proslediš rezervaciju za kartu. Tj, možda je to bilo i prošle godine, ali tad mi nije trebalo, pa nisam primetio. 13 hours ago, Barkley#34 said: Ok, vidim kome sam na block-u 😄 1
Elevator Operater Posted Sunday at 12:34 PM Posted Sunday at 12:34 PM Iz moje persprktive deluje da ce Dylan biti medju fizicki najspreminjima, kao i da Jabarija mrzi da se priprema 😄
ScepanScekicSto Posted Sunday at 01:23 PM Posted Sunday at 01:23 PM https://www.instagram.com/reel/DOBSyPTjGrV/?igsh=YmdkcDA2NW9jNjd5 opet vrhunski video 47 minutes ago, Elevator Operater said: Iz moje persprktive deluje da ce Dylan biti medju fizicki najspreminjima, kao i da Jabarija mrzi da se priprema 😄 Brat Jabari lagano to😂😂😂 3
wrach Posted Sunday at 03:32 PM Posted Sunday at 03:32 PM 3 hours ago, realno *w said: Ok, vidim kome sam na block-u 😄 Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox...
realno *w Posted Sunday at 09:06 PM Posted Sunday at 09:06 PM 5 hours ago, wrach said: Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox... Ne znam, mada budi u pozornosti prvi dan prodaje, verujem da će biti da se probere finih mesta. 1
bungalov Posted Sunday at 09:48 PM Posted Sunday at 09:48 PM Sad sam ponovo pogledao nas novi dres. Meni ono izgleda odlicno. Ona veza izmedju sest plamenova na grbu i sest linija i baklja na insigniji na boku, zlatne lovorike tu kao i na kragni... i onih sest linija na boku koje stilizovanu idu kao sest plamenova ili stubova. Da li je to Nike za nas odradio custome dres ili se meni cini? Ima previse nekih nasih stvari na njemu da bi bilo da smo uzeli neki template
Stiletto Posted Monday at 07:02 AM Posted Monday at 07:02 AM On 8/31/2025 at 12:51 AM, Barkley#34 said: Ako neko ne želi da obnovi nivo 400, a može na ovaj način da ustupi mesto neka mi se javi u inbox, ćerka bi mi se silno obradovala
Elevator Operater Posted Monday at 07:02 AM Posted Monday at 07:02 AM Samo vise nikada, ni pod kojim uslovima nositi one jebene VJ pidzame kojima smo davali omaž posle kup pauze i navukli malerčinu i rezultatski kanal kakav ne pamtim. 3 1
ScepanScekicSto Posted Monday at 09:10 AM Posted Monday at 09:10 AM https://www.instagram.com/reel/DODcI-pCGBp/?igsh=cmRyd3hyZTR3NjRq prvo se presekoh... al kad god je ovaj momak y pitanju ja imam osmeh na licu... Za one koji nemaju instagram, Dante promovise turnir u Australiji, tacnije karte 1
goofy Posted Monday at 10:52 AM Posted Monday at 10:52 AM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Za one koji nemaju instagram, Dante promovise turnir u Australiji, tacnije karte Hvala. 1
Alek The Great Posted Monday at 11:36 AM Posted Monday at 11:36 AM Da li cemo kao druge opcije na 4 i 5 upariti tandem Texas-a iz sezone 2017/18?🫣
Elevator Operater Posted Monday at 12:10 PM Posted Monday at 12:10 PM Za najjeftiniju sezonsku od 35.000, guramo sa onim sto imamo na 5.
ScepanScekicSto Posted Monday at 12:14 PM Posted Monday at 12:14 PM Nilikina i zvanicno ostaje korekcija ugovora... licno mi se svidja.. 2
goofy Posted Monday at 12:17 PM Posted Monday at 12:17 PM 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: korekcija ugovora... Šta, pojačali cifru? 1
Jakob Aman Posted Monday at 12:18 PM Posted Monday at 12:18 PM Ja očekujem centra, oni produzuju Nilikinu... Živote lutalico... 2
ScepanScekicSto Posted Monday at 12:21 PM Posted Monday at 12:21 PM Pa i to je deo sklapanja rostera.
Elevator Operater Posted Monday at 12:33 PM Posted Monday at 12:33 PM 13 minutes ago, Jakob Aman said: Ja očekujem centra, oni produzuju Nilikinu... Živote lutalico... Produzuju ili prosto lik ostaje ove sezone uz korekciju (verujem zbog cestih povreda)? Nije to isto
ScepanScekicSto Posted Monday at 12:35 PM Posted Monday at 12:35 PM 2 minutes ago, Elevator Operater said: Produzuju ili prosto lik ostaje ove sezone uz korekciju (verujem zbog cestih povreda)? Nije to isto koliko razumeh i jedno i drugo produzili i korigovali 1
goofy Posted Monday at 01:07 PM Posted Monday at 01:07 PM snizili i produžili sa idejom - lakše će ga neko uzeti sa manjom platom jedino pije vodu
Papanikolesku Posted Monday at 01:21 PM Posted Monday at 01:21 PM Pozdravljam produženje Frenkija uz izvesne korekcije koje se spominju. Okej član rotacije, želim mu dobro zdravlje, i biće on itekako koristan ako mu povrede bar malo dopuste da uhvati ritam. Samo da ne uđemo u sezonu bez druge petice, što bi mi bio ogroman propust; ali iskreno verujem da se radi na tome da uskoro kompletiramo roster. Svakako smo i ovako bar 30% jači nego prošle sezone, samo na konto pridošlica - a da ne govorimo o napretku igrača koji su tu već jednu sezonu u Željkovom sistemu. Jedna defanzivno orijentisana bekap petica i bombona smo. 5
Recommended Posts