Elevator Operater Posted yesterday at 12:09 PM Posted yesterday at 12:09 PM Nije postojao promil sanse, naravno. Covek igrao u jednom od najbogatijih EL timova, finalisti EL u zemlji gde se porez ne placa i gde je klima izvrsna. Naravno da ce oni da ga zadrze. 3 1
Coz29 Posted yesterday at 01:32 PM Posted yesterday at 01:32 PM I Meli bi nam dobro dosao, sarađivao je sa Zeljkom, ne znam kakav mu je ugovor u Feneru
Ref4ever Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 8/29/2025 at 6:58 PM, Coz29 said: https://www.instagram.com/reel/DN8e0mRiDKY/?igsh=dXA3aTU5enE0MGVn Skupila se braca! Vidi li neko 5+kg na Pokuu 😅 Karlik kao da je sad došao iz kafane, Sterling kao brat koji je kupio trešu u Pazaru na pijaci pa se kurči po selu, jer niko nema takvu, Tajrik kao da će sve da ih pobije i krenuće od Dilana, a Dilan to već predoseća. Parker nema pojma šta radi, zagreva se tek da ne stoji i da ga Željko ne vidi. 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 8/25/2025 at 3:25 PM, realno *w said: Ubacili su opciju "promeni email nalog" sa kojom možeš da proslediš rezervaciju za kartu. Tj, možda je to bilo i prošle godine, ali tad mi nije trebalo, pa nisam primetio. 13 hours ago, Barkley#34 said: Ok, vidim kome sam na block-u 😄 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iz moje persprktive deluje da ce Dylan biti medju fizicki najspreminjima, kao i da Jabarija mrzi da se priprema 😄
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/reel/DOBSyPTjGrV/?igsh=YmdkcDA2NW9jNjd5 opet vrhunski video 47 minutes ago, Elevator Operater said: Iz moje persprktive deluje da ce Dylan biti medju fizicki najspreminjima, kao i da Jabarija mrzi da se priprema 😄 Brat Jabari lagano to😂😂😂 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, realno *w said: Ok, vidim kome sam na block-u 😄 Kad smo kod toga, ako ima neko (ili znate nekoga) ko ne zeli da produzi Standard1, pisite u inbox...
Recommended Posts