blade runner Posted Friday at 01:57 PM Posted Friday at 01:57 PM Ako smem da se ubacim na trenutak, meni je UA (X) što se tiče estetike top, malo vam i zavideo na tom brendu...No dobro, Nike uvek mlad/a 😉. 2
realno *w Posted Friday at 01:59 PM Posted Friday at 01:59 PM Drag mi je Majk, ali ne vidim način da bude deo ekipe. Parker, Bonga, Poku i Dilan su igrači koji mogu na 4, više nego puno. 1
Alek The Great Posted Friday at 02:38 PM Posted Friday at 02:38 PM Sto manje minuta Bonge na 4 tim bolje. Ali ostala trojica pobrojana mogu da pokriju 40min PF. E sad, bice problem ako se Poku previse nabudzi😁
Jonas Lunden Posted Friday at 05:19 PM Posted Friday at 05:19 PM Evo pišu i za Lunberga da ima dvije opcije Oly i Rusija. Znači li ovo da smo završili dva nova igrača?!?!
Jakob Aman Posted Friday at 06:03 PM Posted Friday at 06:03 PM Očekujem da nam Majk protiv Bajerna isporuči 15+ poena...
realno *w Posted Friday at 07:55 PM Posted Friday at 07:55 PM 2 hours ago, Jonas Lunden said: Evo pišu i za Lunberga da ima dvije opcije Oly i Rusija. Znači li ovo da smo završili dva nova igrača?!?! Ja ne verujem da ćemo dovoditi nekoga spolja ako ne ode i Nilikina. 1
Barkley#34 Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM Za ovog lika mi je baš žao što nije bolji igrač i ono što nam treba. Gospodin je bio sve vreme u klubu. Puno sreće i hvala na svemu. 19 5
pendulum Posted Saturday at 09:49 AM Posted Saturday at 09:49 AM Ajzea je igrač nacrtan za Duletov KKP - dobar, vredan, radan, borben, pošten momak, ne izlazi iz opanaka. Ne buni se kad ne igra. Kad igra, daje sve od sebe. Verujem da bi u onom nekadašnjem Partizanu uvek imao mesta. No, za ovaj današnji, on je nažalost preslab i suvišan igrač, a nije u redu ni prema njemu, ni prema nama da ga držimo tu samo ako zatreba na nekoj tekmi u toku sezone. Srećno u nastavku karijere pa možda nam se putevi nekad opet sretnu. 4
realno *w Posted Saturday at 12:29 PM Posted Saturday at 12:29 PM Na ionako komplikovanu situaciju sa centrima u Evropi, sada dolazi prvo teška povreda Poarjea, a juče i Bange iz Fenera. Znači nova dva prejaka kluba koji traže centra. 1
ScepanScekicSto Posted Saturday at 01:57 PM Posted Saturday at 01:57 PM Mi ako nesto nemamo napismeno, sva rukovanja padaju u vodu
Alek The Great Posted Saturday at 02:27 PM Posted Saturday at 02:27 PM Ja sam ubedjen da imamo nesto sa potpisom, ali da se ceka dolazak na pripreme i medicinski pregledi. 1 1
Jakob Aman Posted yesterday at 02:23 PM Posted yesterday at 02:23 PM https://youtu.be/tj4kVUdDOZ0?si=IqH63P0F0P7eMZOs 1 1
Jonas Lunden Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/157601/stigao-sejk-milton-video/vest
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Što me ovaj brat podseća na Meniga iz FK-a na ovom videu
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mi cemo zaista da krenemo pripreme samo sa Tajrikom kao jedinim (pravim) centrom !?
pendulum Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Telesport javlja da će pitanje centra biti rešeno do kraja meseca, što znači do kraja ove nedelje. Mislim da se previše opterećujete tim pitanjem. Forum je postao kao instagram sa tim iščekivanjima svakog sledećeg pojačanja kao doze heroina u venu. Onda kad jedan dođe, to se arhivira i kuka se za sledećim. Ubeđen sam da postoji nekoliko OK opcija sa kojima je sve načelno dogovoreno i da smo čekali da se raščisti situacija u SAD. Ne verujem da će se ponoviti situacija "Mirotić" kada smo se previše oslonili na datu reč i nismo imali spremna rezervna rešenja, a i u ovom slučaju neće nam se vrteti igra oko tog pojedinca, niti ćemo ostatak rostera dopunjavati prema njemu, kao što je trebalo da se desi sa Mirotom. Prosto ta jedna petica će biti "cherry on the top" da zaokruži jedan solidno formiran roster. Ljudi olako prelaze preko činjenice da se kod nas Tajrik profilisao kao prva petica kroz prošlu sezonu, sa svim svojim manjkavostima i slabostima u skoku. Tu je sad Dilan kao kreativan visoki, koji zna da kreira sa 5 i pripali trojku u visokom procentu. Mi sad očigledno čekamo jednnog krupnog centra koji ima dobar skok i koji eventualno zna nešto da uradi ispod koša. Faktički se traži zamena/apgrejd za Balšu, pri čemu bi to bio igrač koji bi imao možda i neke karakteristike Dejvisa koje Dilan ne poseduje. Svakako očekujem drugačije raspoređivanje minutaže na obe centarske pozicije u odnosu na prošlu sezonu. 5
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Mi cemo zaista da krenemo pripreme samo sa Tajrikom kao jedinim (pravim) centrom !? šta si rek`o? Spoiler 4 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pošto često čitamo kritike, evo i jedna pohvala: imali smo malo zavrzlama oko sezonskih, prošle godine drugar kupio za nas 6, sve registrovane na njega, a on nam teško dostupan ovih dana,pošto je na moru na drugoj planeti. Pa nismo bili sigurni koji nalog itd. Ulgavnom, pisao sam klubu , neka devojka me je nazvala, sve mi objasnila... Uglavnom, vrlo brzo sve rešeno. Ubacili su opciju "promeni email nalog" sa kojom možeš da proslediš rezervaciju za kartu. Tj, možda je to bilo i prošle godine, ali tad mi nije trebalo, pa nisam primetio.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, pendulum said: Telesport javlja da će pitanje centra biti rešeno do kraja meseca, što znači do kraja ove nedelje. Samo da nije ona fora kao u kada u filmskim trejlerima piše "this summer", a misli se na sledecu godinu jer je u momentu trejlera to leto fakticki skoro pa zavrseno 😁 1 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Posto nema ogranicenja Jedna instagram stranica, jbg ozbiljan brou pratilaca najavljuje novog centra https://www.proballers.com/basketball/player/72889/tony-bradley
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: Posto nema ogranicenja Jedna instagram stranica, jbg ozbiljan brou pratilaca najavljuje novog centra https://www.proballers.com/basketball/player/72889/tony-bradley On se spominjao na leto 23-te, nakon što je sve bilo ,,reseno" sa Miroticem. Defanzivni tip centra je totale sto nam i treba, napadacki je vrlo tup, sa ogromnim rasponom i sa upitnom agilnosti( za Željko sistem preuzimanja i iskakanja).
Recommended Posts