blade runner Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako smem da se ubacim na trenutak, meni je UA (X) što se tiče estetike top, malo vam i zavideo na tom brendu...No dobro, Nike uvek mlad/a 😉. 2
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Drag mi je Majk, ali ne vidim način da bude deo ekipe. Parker, Bonga, Poku i Dilan su igrači koji mogu na 4, više nego puno. 1
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sto manje minuta Bonge na 4 tim bolje. Ali ostala trojica pobrojana mogu da pokriju 40min PF. E sad, bice problem ako se Poku previse nabudzi😁
Jonas Lunden Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo pišu i za Lunberga da ima dvije opcije Oly i Rusija. Znači li ovo da smo završili dva nova igrača?!?!
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Očekujem da nam Majk protiv Bajerna isporuči 15+ poena...
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Jonas Lunden said: Evo pišu i za Lunberga da ima dvije opcije Oly i Rusija. Znači li ovo da smo završili dva nova igrača?!?! Ja ne verujem da ćemo dovoditi nekoga spolja ako ne ode i Nilikina. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za ovog lika mi je baš žao što nije bolji igrač i ono što nam treba. Gospodin je bio sve vreme u klubu. Puno sreće i hvala na svemu. 6 1
Recommended Posts