Coz29 Posted yesterday at 01:59 PM Posted yesterday at 01:59 PM Kris Džons napušta Valensiju, a Zoc je slab na Dzonsove 😅 Na nekoliko mesta sam video da se provlači ime Devonte Graham. Ne znam koliko je realno. Bio bi bas dobar zabod.
Alek The Great Posted yesterday at 02:06 PM Posted yesterday at 02:06 PM Chris Jones je mozda ono sto nam bas treba. Ali cudi me da napusta Valensiju kad je ostao sa njima i u EC iako je imao tada i EL ponuda.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 02:06 PM Posted yesterday at 02:06 PM Nece ga zeljko, nije ga ni lrosle godine hteo
Coz29 Posted yesterday at 02:10 PM Posted yesterday at 02:10 PM 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nece ga zeljko, nije ga ni lrosle godine hteo Meni je previše sličan Karliku, verovatno ga zato i nece. Ne bismo dobili nista sto vec nemamo.
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I ja sam iskreno bas mislio da je posle Exuma on prvi pik. 1
Marvin Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pitanje je i kakvu on ulogu očekuje, Velensija može da mu da više minuta. Plus kvalitet života
Princeton Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Rubio bi kod vas bio fina prica. Low risk, high reward igrac. Izgleda nedostaje mu te kosarkaske romantike, i sustine igre. Kod vas je ozbiljan trener, navijaci, atmosfera i pozitivno ludilo koje se desava oko kluba. Nije neko ko bi opteretio budzet, niti neko ko bi zauzimao mjesto u ekipi, ako nema uloge i da osjeti da doprinosi ekipi. Ako je fizicki spreman, ja bih pokusao. 3
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 hours ago, realno *w said: I mi tu kao lupamo glavu nešto. Saviću odlazi, devojko sa klipa dolazi! Spoiler Plot twist @DameTime :D Spoiler Sad kad me Dejm isamara.
DameTime Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago (edited) 25 minutes ago, Don Dusko said: Reveal hidden contents Plot twist @DameTime 😄 Reveal hidden contents Sad kad me Dejm isamara. Malo je napljuvala Iffea, nisam to ja 😁 Spoiler Doduše, devojka iz videa i ja imamo jednu sličnost - slovo R 😂 Edited 22 hours ago by DameTime 1
MC Thunder 2 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Coz29 said: Meni je previše sličan Karliku, verovatno ga zato i nece. Ne bismo dobili nista sto vec nemamo. Zar nije poenta da izlaskom Karlika imamo jos jednog Karlika? Buduci da je Karlik ono sto nam vezuje ekipu i stvara nas napad
ScepanScekicSto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 56 minutes ago, Princeton said: Rubio bi kod vas bio fina prica. Low risk, high reward igrac. Izgleda nedostaje mu te kosarkaske romantike, i sustine igre. Kod vas je ozbiljan trener, navijaci, atmosfera i pozitivno ludilo koje se desava oko kluba. Nije neko ko bi opteretio budzet, niti neko ko bi zauzimao mjesto u ekipi, ako nema uloge i da osjeti da doprinosi ekipi. Ako je fizicki spreman, ja bih pokusao. ja sam slicno razmisljao, majke mi... kakav je to kosarkas bio https://youtu.be/auqfKnz3o5I?si=YAryaKWEpl7wrgy4 Edited 22 hours ago by ScepanScekicSto 1
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Zar nije poenta da izlaskom Karlika imamo jos jednog Karlika? Buduci da je Karlik ono sto nam vezuje ekipu i stvara nas napad Pozicija 1 je jako specifična. Ne kažu bez razloga da je Pg najbitniji igrac na terenu i produžena ruka trenera na parketu. On diktira tempo i organizuje najveći deo onoga što trener zeli da ekipa odigra. Svaki vrhunski trener ima veliki broj akcija, kao i načine na koje se ekipa brani. Iz tog razloga smo i svedoci da ekipe na poziciji 1 imaju igrace potpuno drugačijih osobina, gabarita, karakteristika. Sa igracima jako sličnog profila kako fizicki tako i kosarkaski, možeš da igraš često samo u jednom ritmu, da imas defanzivne probleme, i postajes previše lak za skautning ostalim ekipama. Mozda si primetio da neke ekipe vole da igraju i sa dva pleja na terenu. Pozicija cistog PG izumire polako, jer plej ne moze da bude samo fizikalac vec mora da ima nesto i u glavi, a Svedoci smo da je fizike sve više, a talenta sve manje. Zato kad se pojavi cist PG kao Sorts odmah zabode 3m po sezoni, dok se timovi utrkuju ko ce vise miliona da ponudi Vasi.
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ricky Rubio je 190 😂😂😂😂 vec je depresivan... to mu je plus Edited 20 hours ago by ScepanScekicSto 2
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 hours ago, Alek The Great said: Chris Jones je mozda ono sto nam bas treba. Ali cudi me da napusta Valensiju kad je ostao sa njima i u EC iako je imao tada i EL ponuda. Verujem da je bi Džons dobro uradio posao kod nas. Ipak, ako bi baš mogao da biram, voleo bih nekoga ko ima prostora za napredak i ko bi mogao dogodine da postane i prvi plej. Deluje mi da je Kris u blagom igračkom padu, plus 33 godine, neće tu biti ne znam kakvih pomaka.
Jakob Aman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dugo nismo imali čistog pleja pa smo dočekali Karlika. Na 4 slično Dzabari. Ife i Frenk su više dvojke, i bilo bi lepo još jednu klasičnu jedinicu da dovedemo. 1
Tunis Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago On 7/6/2025 at 12:41 PM, Shikamaru said: Istina je ja sam Novica On 7/6/2025 at 2:20 PM, Papanikolesku said: Istina, ja sam bio šipka na severu Novice i šipko, jel ste dobro? Mislio sam da je to poznata stvar. https://volimpartizan.rs/za-zvezdu-navijam-partizan-volim-10253/ 'Partizanovac Novica Veličković je čak bio član navijačke grupe sa Zvezdinog „severa”. 1 3
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Tunis said: Novice i šipko, jel ste dobro? Mislio sam da je to poznata stvar. https://volimpartizan.rs/za-zvezdu-navijam-partizan-volim-10253/ 'Partizanovac Novica Veličković je čak bio član navijačke grupe sa Zvezdinog „severa”. Molim te, ne budi smešan. Šta si ovo poturio kao verodostojnu informaciju koja se temelji na neproverenom internet izvoru i pazi sad "željama za uspešnu karijeru od delija iz Zemuna prilikom jednog gostovanja na SOS kanalu". Da ti i njegov ćale na Kopu nije rekao da je mali talentovan i veliki cigan 😄 Daj ti nama neku sličicu, da mi vidimo tu šipku sa severa 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Tunis said: Novice i šipko, jel ste dobro? Mislio sam da je to poznata stvar. https://volimpartizan.rs/za-zvezdu-navijam-partizan-volim-10253/ 'Partizanovac Novica Veličković je čak bio član navijačke grupe sa Zvezdinog „severa”. Sve i da je istina (a nije), i mačići su slepi kad se rode, ali progledaju posle 1
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ali ovo klinačko nadgornjavanje u vidu dokazivanja u čijem dresu je igrač uslikan kad je imao 10 godina, ili šta je izjavio sa 15 godina... Koga boli kurac? Novica Veličković je na kraju postao legenda Partizana. 6 1
MilošVB Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Ali ovo klinačko nadgornjavanje u vidu dokazivanja u čijem dresu je igrač uslikan kad je imao 10 godina, ili šta je izjavio sa 15 godina... Koga boli kurac? Novica Veličković je na kraju postao legenda Partizana. Bukvalno ne verujem šta piše lik. Razumem da nekoga to zanima do kraja osnovne škole eventualno. Da se odrasla osoba bavi time - smešno je. 1
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, MilošVB said: Bukvalno ne verujem šta piše lik. Razumem da nekoga to zanima do kraja osnovne škole eventualno. Da se odrasla osoba bavi time - smešno je. Jednom prilikom sam igrom slucaja vozio iz BG do NS neke likove iz Kimijeve ekipe. Moj IQ je nepovratno ostecen od tad 6
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvo istraživačko novinarstvo alal vera, čime se odrasli ljudi bave.. 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da sam Big Z preskočio bih u širokom luku, ime previše podseća na Jaramaz Ognjen. 6
Knipex Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 4 hours ago, Papanikolesku said: Molim te, ne budi smešan. Šta si ovo poturio kao verodostojnu informaciju koja se temelji na neproverenom internet izvoru i pazi sad "željama za uspešnu karijeru od delija iz Zemuna prilikom jednog gostovanja na SOS kanalu". Da ti i njegov ćale na Kopu nije rekao da je mali talentovan i veliki cigan 😄 Daj ti nama neku sličicu, da mi vidimo tu šipku sa severa Lik je u tekstu nabacao infromacije da bi bilo što više senzacionalizma a pitanje je da li je 5% tačno. Meni je sve bilo jasno kada sam pročitao da je Dejan Stanković navijao za Partizan a znam ga od druge polovine 80-tih kad je živeo kao podstanar preko puta mene i bukvalno spavao u Zvezdinom dresu. Hteo da se tuče kad bi neko bilo šta ružno rekao za Zvezdu. Uostalom potpuno je nebitno da li igrač navija za nekoga ili ne, bitno da li svoje obaveze prema klubu obavlja profesionalno. 3
Recommended Posts