Jump to content

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, fedor said:

Trziste plejmejkera je ocajno, Vasilije je ozbiljna faca (bio) ako ga nba nije "pokvario" ja ne bi imao nista protiv, pri tome je decko (bio) Partizanovac i uvek je maksimalno korektan. E sad Vasilije nece da prica bez bar 3 milke, a te pare se mogu mnogooooo bolje potrositi nego ih ulupati u pleja od 32 godine koji je dve godine spavao u nba, pri tom je ovde osvojio sve sto se osvojiti moze i motivacija mu je vise nego upitna, mozda i upitnija od pudinga koje ima umesto kolena. 

Pisali su relativno skoro neki portali da ga hocemo 😄

Vasilije nikad, ali nikad nije bio Partizanovac.

Što lažete i izmišljate?

Ali bukvalno dete bio i njegov otac na Kopaoniku mi se hvalio da je telentovan.

Nije on kao Novica, visio na severu kao klinac iz Zemuna, pa kada je prešao u Partizan promenio stranu.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted

Može li neka analiza prednosti i mana između Kaminskog i Osetkovskog osim što jedan više naginje ka petici, a drugi ka četvorci?

Koliko sam mogao da ispratim obojici je šut za tri ozbiljno oružje (verujem da će i Dilan kod nas imati dobre procente jer Željko uvek insistira na traženju boljeg šuta), obojica važe za “pametne” igrače, dobro čitaju igru, umeju da kreiraju itd. Takođe obojica imaju ozbiljnih problema u preuzimanjima u odbrani jer su spori u nogama. Dobra okolnost je što će Dilan nama biti opcija sa klupe na obe pozicije dok smo od Frenka očekivali da bude prva petica. 

Posted

Tank je par stotina milijardi puta talentovaniji i bolji kosarkas od Dylana, ali ono, zna Zeljko i slicne mantre. Ako je ideja da sa klupe tresne neku tricu, prihvatljivo je, ali ako su planirani neki ozbiljniji minuti, eto jos materijala u rubrici what in the actual fuck.

• Like 3
Posted

Ja bih rekao da je Dilan brži u nogama i overall ipak bolji defanzivac.

Doduše Željko je i Frenka nekako loše koristio, tako da ni ne znam kako će koristiti Dilana.

Posted

Mi se sirotilja molimo za nekog granicno upotrebljivog centra iza vec (let's be real) limitiranog Riqua, a Pao nudi 12/3 Valancijunasu, dok i dalje apsolutno ima i racuna na Lesora.

Posted

@pendulum 

Za početak Dilan je mlađi i dolazi u prajmu i bez istorije teških povreda. Pored toga bitan faktor je što godinama igra i zna evropsku košarku, hteo sam da slomim tv svaki put kada Frenk napravi onaj moronski nesportski na pola terena ili kada ne zna da mu se tehnička broji u lične... U tom nekom smislu mislim da je bitno što Dilan ide na nivo iznad, ne ispod (znam znam igrao je EL, samo kažem u ovom trenutku karijere) 

Po stilu ih ne bih previše poredio, Frenk je neuporedivo bolji igrač na postu i bolji dodavač, dok je Dilan neko ko dobro napada klozaute i čita teren za utrčavanja, na postu može reši po nekog beka ali ne bazira mu se igra na tome. Čak i po šutu mi nisu preterano uporedivi jer Osetkovski ima mnogo brži izbačaj i može da ubaci iz kretnji dok je Frenk klasičan standstill šuter. Defanzivno ako ništa zbog godina i gabarita prednost Dilanu. 

Jednostavno Kaminski je neko oko koga mora da ti se bazira napad i koga aktivno štitiš u odbrani da bi njegovo postojanje na terenu imalo smisla. Osetkovski je klasičan komplementarni igrač koji svojim spejsingom može da ti otključa prostor za prodore i kažnjava bilo kakva pomaganja.

• Like 6
Posted

Mislim da je nemoguće analizirati i upoređivati bilo koga u njegovoj dosadašnjoj karijeri i kod nas jer niko osim Željka ne zna ni šta će dotični igrati ni kako će se snaći u toj ulozi.

Možemo se samo nadati najboljem. A i najgorem. Do nas je. 😁

Posted
58 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Mislim da je nemoguće analizirati i upoređivati bilo koga u njegovoj dosadašnjoj karijeri i kod nas jer niko osim Željka ne zna ni šta će dotični igrati ni kako će se snaći u toj ulozi.

Možemo se samo nadati najboljem. A i najgorem. Do nas je. 😁

Najvisi plejmejker u istoriji KKP incoming 😁

Posted

Da se nadovezem sa pričom o centru.

Apsolutno sam siguran da nećemo dovoditi centra iz NBA, vec ce doci neko poznati EL ime.

Takodje, siguran sam da ce biti igrac različitih kvaliteta od Tajrika. Moraće da ima sut, makar sa poludistance.

U El su to

Tajas

Booker

Veseli

Ibaka

Papajanis

Motejunas

Inace na beku bih voleo da vidim Kozera. Iskusan, namazan igrac, pobednik. Bas takav nam treba, da zna da stane na loptu, iznudi faul, pogodi za 3, i da bude produžena ruka trenera za tih 15tak min u igri. 

Posted

Kompletan sportski sektor Partizan Mozzart Beta želi da vidi Dvejna Vašingtona i naredne sezone u crno-belom dresu.

Očekujem njegovu eksploziju u El naredne sezone.

• Like 1
Posted (edited)
22 minutes ago, Coz29 said:

Da se nadovezem sa pričom o centru.

Apsolutno sam siguran da nećemo dovoditi centra iz NBA, vec ce doci neko poznati EL ime.

Takodje, siguran sam da ce biti igrac različitih kvaliteta od Tajrika. Moraće da ima sut, makar sa poludistance.

U El su to

Tajas

Booker

Veseli

Ibaka

Papajanis

Motejunas

Inace na beku bih voleo da vidim Kozera. Iskusan, namazan igrac, pobednik. Bas takav nam treba, da zna da stane na loptu, iznudi faul, pogodi za 3, i da bude produžena ruka trenera za tih 15tak min u igri. 

booker ide y Armani

vecini zajednicko ds su matori

Edited by ScepanScekicSto
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

booker ide y Armani

vecini zajednicko ds su matori

Vec se mesec dana provlači da ide ali nije otišao jos uvek. 

Armani nema razloga da ne objavi odmah igraca kada potpiše, tako da verujem da je jos uvek na tržištu.

Booker je odlican, ali mislim da nece kod nas jer nama na centru treba neko da odmeni Tajrika na 15 min, a sigurno da Booker zeli ozbiljniju ulogu.

Jedino ako nekim čudom potpisemo Tajasa, verujem da ce minutazu podeliti na ravne časti sa Tajrikom.

Bas sam se lozio da dodje Ibaka, i onda sam bas pogledao neke utakmice u El i tanko je to.. liku je ozbiljno vraćena kilometraza ima barem 43 god.

Mirise mi na Veselog ili Motejunasa.

Posted

Sva je prilika da se Zeljko i Zofri ne mirisu bas. Inace bi on vec ranijih sezona bio doveden.

Volim Zofrija i voleo bih da ga vidim kod nas. Nazalost mislim da od te priče nema ništa.

• Like 2
Posted

Pa kad ti se igrač sam nudi već par godina a ti ni ne načneš pregovore s njim ne treba puno mudrosti da se zaključi da od toga nema ništa. Potpuno je nebitno zašto iz vizure budućeg rostera. 

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, Coz29 said:

Tajas

Alex Tyus ima 37 godina, tako da verovatno misliš na Danijela Tajsa?

Edited by Marvin
Posted
3 hours ago, Coz29 said:

Tajas

2 hours ago, Coz29 said:

Tajasa

Ko ti je bre ovaj. Misliš na Theiß-a? Kao prvo, Tajs, kao drugo ne zajebavaj, taj može da bira gde će, baš će kod nas.

Ili misliš na Tyus-a?

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Vidite lepo da znate na koga mislim 😅

Ako smo imali za Dzoka imamo iz "Tajasa" 

Za 2,5 milke moze da igra i kod nas

• Like 1
Posted
1 hour ago, Eddard said:

Ko ti je bre ovaj. Misliš na Theiß-a? Kao prvo, Tajs, kao drugo ne zajebavaj, taj može da bira gde će, baš će kod nas.

Lik je bukvalno jeziv van nemačke repstacije, još jedan "mrtvi belac" kom bi grobari psovali sve do askurđela. 

Što se mene tiče, neka slobodno bire gde će... van KK Partizan.

35 minutes ago, Papanikolesku said:

Sad uđoh da okačim :lol_2: Željko gospodin :classic_love:, a kod Alekse se baš vidi koliko ga poštuje.

• Like 3