Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hocemo li se ikada okanuti igraca koji imaju neresenih sranja sa dotadasnjim klubovima i/ili ligama? Jedan brazilski hašišar nije bio dovoljan? A taj je još imao top potencijal.

Ovaj em sto je na -ski, em sav ostavlja dojam raspascu se prvi od svih.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
4 minutes ago, MilošVB said:

Pa zato ga je i doveo.

Zeljko se raspituje oduvek, ali nasa visegodisnja zabluda je da trazi mirne i dobre ljude. Znamo da je takve trazio Dule, pa smo projektovali da to rade i drugi. 🥲

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2
Posted

Trziste plejmejkera je ocajno, Vasilije je ozbiljna faca (bio) ako ga nba nije "pokvario" ja ne bi imao nista protiv, pri tome je decko (bio) Partizanovac i uvek je maksimalno korektan. E sad Vasilije nece da prica bez bar 3 milke, a te pare se mogu mnogooooo bolje potrositi nego ih ulupati u pleja od 32 godine koji je dve godine spavao u nba, pri tom je ovde osvojio sve sto se osvojiti moze i motivacija mu je vise nego upitna, mozda i upitnija od pudinga koje ima umesto kolena. 

4 hours ago, wrach said:

Kako je moguce da se Micic ne dovodi u vezu sa nama a dovodi se u vezu sa komsijama?

Pisali su relativno skoro neki portali da ga hocemo 😄

• Like 1
Posted

Ulogu koju mi i komsije mogu da mu damo dace mu i bilo koji drugi EL tim. Ja sam bio zagovornik njegovog dolaska jos pre 2-3 meseca, ali kad sam cuo koliko trazi rekao sam neka hvala. Za te novce mogu da dovedu 2 top pleja.

Posted

S obzirom da pare nisu problem, ni nama ni komsijama, pitao sam ozbiljno. Jer se uklapa za ono sto trazimo pa mi je cudno da se toliko razglaba da li ce doci u Zvezdu a niko ga ne povezuje sa nama.

Posted
11 minutes ago, Shonewizard said:

Pa nisu ni komšije razmatrale Exuma 🙂

Jbg ne mogu svakog profesionalnog kosarkasa da razmatraju : )

Posted

Au braćo, ne daj Bože da neko od vas vodi prelazni rok na šta bi to ličilo…

Eto nismo mogli do Exuma i Landalea ajde sad da izvršimo harakiri kolektivno.

Tek je početak jula, opustite se.

Posted
9 hours ago, MC Thunder 2 said:

Nista ne viče defanzivna skakačka zver i zaštitnik obruča jače nego Alen Smailagic.

Ti bas volis da te boli, zar ne?

Malo zajebancije u ove vrele dane. Ništa drugo.

Posted
3 hours ago, Son_of_a_gun said:

Au braćo, ne daj Bože da neko od vas vodi prelazni rok na šta bi to ličilo…

Eto nismo mogli do Exuma i Landalea ajde sad da izvršimo harakiri kolektivno.

Tek je početak jula, opustite se.

Brate ljudi su nikad opusteniji na temi, ne znam kako si stekao utisak harakirija 😄