dekifisher Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Jakob Aman said: Jokubaitis slobodan 👀 Piše se da ide u Bajern. Šteta.
MC Thunder 2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hocemo li se ikada okanuti igraca koji imaju neresenih sranja sa dotadasnjim klubovima i/ili ligama? Jedan brazilski hašišar nije bio dovoljan? A taj je još imao top potencijal. Ovaj em sto je na -ski, em sav ostavlja dojam raspascu se prvi od svih. 1 1
DameTime Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Još Željko kaže da se uvek raspita za karakter igrača. Šta bi tek bilo da se ne raspita 😂 1
MilošVB Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, DameTime said: Još Željko kaže da se uvek raspita za karakter igrača. Šta bi tek bilo da se ne raspita 😂 Pa zato ga je i doveo.
MC Thunder 2 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 4 minutes ago, MilošVB said: Pa zato ga je i doveo. Zeljko se raspituje oduvek, ali nasa visegodisnja zabluda je da trazi mirne i dobre ljude. Znamo da je takve trazio Dule, pa smo projektovali da to rade i drugi. 🥲 Edited 18 hours ago by MC Thunder 2 2
DameTime Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Nije to, već se kod njega "karakter" verovatno odnosi na radnu etiku i sl. Nije mu bitno da igrači nužno budu mali beli anheli.
wrach Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kako je moguce da se Micic ne dovodi u vezu sa nama a dovodi se u vezu sa komsijama?
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 minutes ago, wrach said: Kako je moguce da se Micic ne dovodi u vezu sa nama a dovodi se u vezu sa komsijama? Nzm jel ozbiljno pitas ili se malo sprdas 😅 2
fedor Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Trziste plejmejkera je ocajno, Vasilije je ozbiljna faca (bio) ako ga nba nije "pokvario" ja ne bi imao nista protiv, pri tome je decko (bio) Partizanovac i uvek je maksimalno korektan. E sad Vasilije nece da prica bez bar 3 milke, a te pare se mogu mnogooooo bolje potrositi nego ih ulupati u pleja od 32 godine koji je dve godine spavao u nba, pri tom je ovde osvojio sve sto se osvojiti moze i motivacija mu je vise nego upitna, mozda i upitnija od pudinga koje ima umesto kolena. 4 hours ago, wrach said: Kako je moguce da se Micic ne dovodi u vezu sa nama a dovodi se u vezu sa komsijama? Pisali su relativno skoro neki portali da ga hocemo 😄 1
MilošVB Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago A zamislite da Želimir u tajnosti zapravo završava Vasilija.
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ulogu koju mi i komsije mogu da mu damo dace mu i bilo koji drugi EL tim. Ja sam bio zagovornik njegovog dolaska jos pre 2-3 meseca, ali kad sam cuo koliko trazi rekao sam neka hvala. Za te novce mogu da dovedu 2 top pleja.
wrach Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago S obzirom da pare nisu problem, ni nama ni komsijama, pitao sam ozbiljno. Jer se uklapa za ono sto trazimo pa mi je cudno da se toliko razglaba da li ce doci u Zvezdu a niko ga ne povezuje sa nama.
wrach Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Shonewizard said: Pa nisu ni komšije razmatrale Exuma 🙂 Jbg ne mogu svakog profesionalnog kosarkasa da razmatraju : )
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/smailagic-na-izlaznim-vratima-zalgirisa/516991 To je to, pakuj.
Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koga boli uvo za pare Vasa, pakuj, moze Neka podeli Srbiju
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Jakob Aman said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/smailagic-na-izlaznim-vratima-zalgirisa/516991 To je to, pakuj. Nista ne viče defanzivna skakačka zver i zaštitnik obruča jače nego Alen Smailagic. Ti bas volis da te boli, zar ne?
Recommended Posts