ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Svaki ali apsolutno svaki potpis u zadnje 2 godine sam razumeo i bio mi je smislen, dakle videlo se sta hocemo, a da li smo mogli mozda dovesti bolje igrace poimence sigurno. ovo zaista ne razumem, pod uslovom da Washington ostaje. Ako Washington ide zbog naseg neproduzavanja, onda isto ne razumem potez pustiti njega posle godini dana u ekipi, i dovesti nekog ovakog pa ispocetka. a ako wash ostaje, tek onda ne razumem, dva pleja od 1.80... nekako mi to ne lici ns Zeljka al sacekajmo da bude zvanicno
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 39 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bas neozbiljan i neodgovoran potez Ti si bio za neka rizikovanja i eksperimente, eto ti sad... Proglašavam te za direktno odgovornog za ovog igrača, ako zaista dodje!!! 1 1
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovaj malac ce verovatno biti 3 plej A Vasington 2 bek ( ukoliko ga zadrze) Jedino bi doneke imalo smisla ukoliko potpisemo nekog fizicki velikog pleja Tipa Tompson Karlik, ( pojacanje) Walker* Braun, Vasington ,( pojacanje) Bonga Vanja Jabari, Poku Osetkovski Tajrik, ( Centar) U sustini najbitniji su jos potpis igraca na 1 i 5. Ako tu budu ozbiljni igraci, imamo cemu da se nadamo.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Podsećam da ni Nilikina, ni Ife, nisu još otišli. Da se dovedu 2 beka, očekujem jedino ako obojica odu.
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 2 hours ago, fedor said: Apsolutno se slazem. Mislim brojke su top, ali gledam ove hajlatse, trojka iz driblinga u petoj sekundi napada, to kod Zeljka moze jednom i dovidjenja, a to mu je glavno oruzje. Brz jeste doduse, ima i osecaj za lob. Jedino ima smisla ako Wash odlazi. Mozda je zeljku pukao net posle prve te trojke, pa ne zna da ce toga biti jos. P.S. Ne kazem da su nuzno isti tip igraca, ali da vam ponude TJ Sortsa i njegovog klona, odbili biste? P.P S. Molili ste za divljaka privatnika kada nam napad skroz stane, sooo....sada ce bidne 2 komada. Ukoliko smislene akcije stanu, te i ovaj i Duan u isto vreme imaju lose vece...za to neironicno je samo Zoc kriv. Edited 10 hours ago by MC Thunder 2 1
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 15 minutes ago, realno *w said: Podsećam da ni Nilikina, ni Ife, nisu još otišli. Da se dovedu 2 beka, očekujem jedino ako obojica odu. Idu obojica garantovano Nisu toliko ludi da rizikuju da im se igracki ponovi ista sezona( sto je vrlo moguce) nakon toga mogu u EC obojica.
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 5 minutes ago, MilošVB said: Šorts je klasičan plej, ovaj je bek u "telu pleja". Glavna briga je ovde visina i odbrana, a ne kreacija ili sut. Kakvu odbranu igra Kratki? Edited 10 hours ago by MC Thunder 2
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Na trenutni roster fali jako malo da ekipa postane vrlo kompaktna i zajebava. Apsolutno sam siguran da Željko nece propustiti tu priliku i da ce dovesti bas ono sto treba.
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: 4-0 je za sada u korist propustanja. Ce vidimo. 3 : 1 ja bih rekao
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 9 minutes ago, MC Thunder 2 said: 4-0 je za sada u korist propustanja. Ce vidimo. 8 minutes ago, Coz29 said: 3 : 1 ja bih rekao objasnite mi ovo? ne znam na koga mislite Edited 9 hours ago by ScepanScekicSto
MilošVB Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 21 minutes ago, ScepanScekicSto said: objasnite mi ovo? ne znam na koga mislite Misli na broj sezona gde je propuštena prilika da se dovede ono što treba. Sve u svemu, maliciozno. 1
fedor Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 43 minutes ago, MC Thunder 2 said: Glavna briga je ovde visina i odbrana, a ne kreacija ili sut. Kakvu odbranu igra Kratki? Prvo cekamo potvrdu, mada nisam uopste optimista da ce biti preskocen. Sto se tice napada, to sto kazes, to nije problem skorer je momak, moze i da se umuva, nije neki plej, ali ima ono sto Karlik nema i to je meni OK prica. Medjutim odbrana, e to bi i ja voleo da znam, priznajem nisam minut pogledao, a da nisu njegovi napadacki hajlajtsi tako da nemam pojma sta da ocekujem, ali s' obzirom na gabarite ne ocekujem nista dobro, naprotiv. E sad svi vrte te price Shorts, pa Shorts. OK, to stoji, ali Shorts je anomalija, grom koji tesku udara dva puta. Pri tom isti taj TJ da igra samo malo losije u napadu, pet posto losije, bio bi nekoristan u EL. Nekako mi Nilikina i pored svega ima mnogo vise smisla od ovog Vokera i mnogo veci plafon. Pogotovo za EL utakmice, da sam trener i da biram izmedju njih dvojice ne bi se dvoumio minut. 2
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Glavna briga je ovde visina i odbrana, a ne kreacija ili sut. Kakvu odbranu igra Kratki? Neviđenu. 😁 Da vas malo oraspoložim, postoji vjerovatnoća da je ipak patka. Mada nije prvi put da se spominje kod nas, bilo je priče i pre nekih 10-15 dana.
paxxx Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, fedor said: Srecan "Šetač" svima koji slave... Izgleda da je to to. Nisam gledao decka uopste, na hajlajtsima deluje dobro, ali kosarkas nizi od mene, nikad nisam optimista u takvim slucajevima... Idi bre, presekoh se da ste uzeli Lunija Šetača.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imate u komšiluku i Yagija, povoljno. Dostava besplatna. 15
fedor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, paxxx said: Idi bre, presekoh se da ste uzeli Lunija Šetača. E to bi vec bila druga prica, ali on hoce da ostane po svaku cenu u USA dok sa druge strane ceka Real sa 2+ miliona po sezoni.
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Poku će iskoristiti ljeto da radi na povećanju mišićne mase, angažovan je i poseban nutricionista da mu u tome pomogne. Takođe će raditi i na centarskoj tehnici. Sretno pa da na jesen dobijemo nekog novog Veselog u njemu. 6
fedor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Poku će iskoristiti ljeto da radi na povećanju mišićne mase, angažovan je i poseban nutricionista da mu u tome pomogne. Takođe će raditi i na centarskoj tehnici. Sretno pa da na jesen dobijemo nekog novog Veselog u njemu. Mislim da je pricao onomad da je imao i trenera i nutricionistu u usa da su ga hranili kao gusku, ali nista. Sve sto i dobije vrlo brzo izgubi kad krene jaci trening. Mada ima tek 23 godine jos ima tu klinacku fizionomiju, pocece prirodno da se popunjava verujem. Da je "pametan" da se pukne bar peptidima ako nista dok je na pauzi, nabije koje kilo misica, razlika u igri bi bila ekstremna. 52 minutes ago, Sector said: Imate u komšiluku i Yagija, povoljno. Dostava besplatna. On i Voker 1 na 1, ovaj nas da sutira trojke iz driblinga, a Jago da tapka na pola zaleti se u reket ukoci naglo na metar i po od kosa i baci floter. Ko pobedi dobija ugovor, ko izgubi moze u Buducnost kod originalnog Yogija.
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 46 minutes ago, Son_of_a_gun said: Poku će iskoristiti ljeto da radi na povećanju mišićne mase, angažovan je i poseban nutricionista da mu u tome pomogne. Takođe će raditi i na centarskoj tehnici. Sretno pa da na jesen dobijemo nekog novog Veselog u njemu. Kontam da je neki top nutricionista, a ne oni sarlatani sto rade po nba timovima. 😁 1 1
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, MC Thunder 2 said: Kontam da je neki top nutricionista, a ne oni sarlatani sto rade po nba timovima. 😁
Recommended Posts