ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa doveli smo Jabaria dovescemo jos jednog beka sa jakim imenom... ostalo ce biti osrednje https://www.instagram.com/stories/partizanbc/3664364574719627641?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTk0aWZtemNtc3N6aw== najavi Ostoja Jabaria..
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa doveli smo Jabaria dovescemo jos jednog beka sa jakim imenom... ostalo ce biti osrednje Jesmo, ali tu smo imali krater na 4 prosle godine. Plej nam treba. Ne bek. Ne 1/2, ne 2/1.. Cist plej znaci 1/1. Krsteni iskusni kvalitetan plej. Tipa Kalates, De Colo, Slukas.. navodim samo kao primer.. Igrac koji ce moci da odigra 15 minuta, ali u svakom momentu da bude produžena ruka trenera na parketu. Bez toga, ćemo biti opet prosečna ekipa.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne znam jel se sprdas @kendrick duckworth al meni je ovo super 😁😁😁😁 5 minutes ago, Coz29 said: Jesmo, ali tu smo imali krater na 4 prosle godine. Plej nam treba. Ne bek. Ne 1/2, ne 2/1.. Cist plej znaci 1/1. Krsteni iskusni kvalitetan plej. Tipa Kalates, De Colo, Slukas.. navodim samo kao primer.. Igrac koji ce moci da odigra 15 minuta, ali u svakom momentu da bude produžena ruka trenera na parketu. Bez toga, ćemo biti opet prosečna ekipa. cek ti ocekujes da dovedemo na jabaria slukasa, top beka, i prvog centra? neka nam je sa srecom https://www.instagram.com/p/DLac6m3M6is/?igsh=MTR1Ymtnb2p6YmhnNQ== Edited 4 hours ago by ScepanScekicSto
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ne znam jel se sprdas @kendrick duckworth al meni je ovo super 😁😁😁😁 cek ti ocekujes da dovedemo na jabaria slukasa, top beka, i prvog centra? Da, ocekujem. Sta vise Siguran sam.. Dobra fora Ostoje sa obraćanjem 😅😅😅
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čestitam na Parkeru. Košarkaški gledano najbolja četvorka Evrolige. Ako bude zdrav, uživaćete. Talenat je nesporan.
Mrk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ne znam jel se sprdas @kendrick duckworth al meni je ovo super 😁😁😁😁 cek ti ocekujes da dovedemo na jabaria slukasa, top beka, i prvog centra? Ovo i ja ocekujem, samo ce umesto slukasa da bude Kalates verovatno
Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobrodošlica Parkeru. Verovatno najzvučnije strano ime koje je potpisalo za KKP. P.S. Novi posteri za objavu dolazaka su jezivi. 3
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago (edited) Koja je poenta sa Ostojinim videom? @Xpert, prošle godine su ubacili ljubičastu, ne kapiram čemu ova fluorescentno žuta/zelena. Edited 4 hours ago by DameTime
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa malo da se posprda sam sa sobom i njegovom neprestanom pricom o 2017 godini kad je dosao u KKP
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Mrk said: Ovo i ja ocekujem, samo ce umesto slukasa da bude Kalates verovatno odma da ti kazem nema sansi... Sem ako ne dodje Exum... za njega ce pare naci pa makar prosili...
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: odma da ti kazem nema sansi... Sem ako ne dodje Exum... za njega ce pare naci pa makar prosili... Nece mozda neko od njih 3, ali ćemo imati ozbiljnog pleja pored Karlika
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Coz29 said: Nece mozda neko od njih 3, ali ćemo imati ozbiljnog pleja pored Karlika pa exum 😁
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Slusao sam malo neke podcaste, a i gledao neke ranije snimke... meni je najveca misterija kakav ce biti odnos njega i zeljka... i da li je on u barsi bio na max ili tamo zbog odluka trenera i sl nije pokazao svoj maximum
fedor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da mi je neko rekao da cu u gledati Dzabari Parkera u najboljim godinama u dresu Partizana ne postoji promil sanse da bi poverovao, a evo ga ladno je covek tu! Jasno je bilo vec nekoliko dana da ce doci, ali sve mi je nesto delovalo totalno nerealno dok nije postalo zvanicno, a sad kad je definitivno predstavljen jos mi je nerealnije. 1
Klipan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro, ozvanicili su ono sto se znalo vec danima. Moguce da cemo malo sacekati sledeca ozvanicenja, jer mi se cini da su ona uglavnom uslovljena prethodnim resavanjem statusa pojedinaca. Licno, nadam se da je sledece ozvanicavanje vezano za Bongin produzetak saradnje. A onda da idemo dalje. Eventualno moze pre toga da uleti novi centar. 1
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jabari ima kosarku u malom prstu.. visok kosarkaski IQ. Verujem da ce imati bolju sezonu za onoliko koliko je Zeljko bolji trener od Penjaroje.
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sto vise razmisljam, sve mi se vise cini da je Tshiebwe najbolje resenje. Zavrsava nam prakticno sve gde smo deficitarni, ne kosta ruku i nogu i moze u perspektivi duzi niz godina da bude znacajan clan najuze rotacije. Ono sto se ustedi moze da ode na nekog tezeg beka i to bi bilo to. Edited 3 hours ago by SteveFrancis#3 1
fedor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Plej (samo kad/ako Frenk ode) Bek (samo kad/ako Ife ode) Cetvorka domaca (samo kad/ako Majk ode) Petica Petica domaca +potencijalno jedan dodatni igrac u rotaciji verovatno na spoljnim pozicijama zbog jos gusceg rasporeda sledece sezone To je ono sto trazimo ne racunajuci rasplet sa Bongom i Washom. Ako odu dovesce se adekvatne zamene na tim pozicijama dodatno. 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sto vise razmisljam, sve mi se vise cini da je Tshiebwe najbolje resenje. Zavrsava nam prakticno sve gde smo deficitarni, ne kosta ruku i nogu i moze u perspektivi duzi niz godina da bude znacajan clan najuze rotacije. Ono sto se ustedi moze da ode na nekog tezeg beka i to bi bilo to. Puno bi bilo 2 tj 3 undersize petice.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @fedor jel se ovoj dvojici traze klubovi? mislim ifeu i nilikini?
fedor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Vise oni traze sebi klubove nego sto im Partizan nesto trazi. Stavljeno im je do znanja da bi to bila najbolja varijanta za sve, ali u krajnjoj liniji oni se pitaju. U stvari da budemo precizni za Dejvisa i Ifea je to sigurno bio slucaj, Frenka je Zeljko iz nekog razloga hteo da zadrzi, ali sam dobio info da se i to promenilo posle ove poslednje povrede. U svakom slucaju ako Ife ostane to ce biti iskljucivo jer je on tako zeleo, a ako Frenk kojim slucajem ostane to potencijano moze biti i nasa tj trenerova zelja, ali to onda verujem ne bi iskljucilo dovodjenje jos jednog pleja jer bi Nilikina bio taj dodatni igrac u rosteru. Edited 3 hours ago by fedor 2 1
fedor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E za njega bas bas nista ne znam osim da je njegov ugovor u nasim rukama i mi se pitamo sve, ali kakav je plan apsolutno niko ne zna. Mislim da je to bukvalno samo do Obradovica i on ce odluciti sta ce sa Majkom. 1
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, fedor said: Puno bi bilo 2 tj 3 undersize petice. Ne gledam na to bas tako. Mislim da previse robujemo nekim navikama i obrascima. Vazan je nacin na koji neko igra i sta konkretno donosi na parketu. Lessort je nekih 205,206 i nikada nismo pricali o tome da je undersized, ni dok je igrao u KKP ni sada u PAO. Rique je te visine. Takodje, Tshiebwe ima desetak santima veci wingspan od pomenutog Lessorta, pa je taj 'hendikep' visine krajnje relativan, zaista. Tim pre sto ovde pricamo o sljakeru, igracu koji bi bio korektor i radio uglavnom stvari koje se ne ticu skoringa niti bi se ocekivalo od njega da zida redovno protiv raznih Tavaresa. Ukoliko bismo imali igraca takvog profila, rasterecen bi bio i Bonga (ako ostane, naravno) i mozda otkljucan da doprinese jos vise i u napadu i u odbrani. 1
Recommended Posts