Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ako necemo Tanaskovica to verocatno znaci da je Majk blize ostanku mislim da cemo jako retko gledati Bongu na 4 sledece sezone.. bar ja mislim tako Da Boze da ga uopšte ne gledamo na 4. Ako bude on opet na 4 znaci da je neko povređen ili jako podbacio.
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako Majk nema ugovor onda se postavlja pitanje da li treba trositi pare na njega ili moze Tanasko biti dovoljan treci backup? Pored Parkera koji ce biti started na 4, tu imate jos Osetkovskog i Pokua koji mogu i sigurno ce igrati na 4, pa i Bongu koji moze na 4, tako da ne znam da li treba trositi pare na Majka, jer Tanaskovic moze dobro da pokrpi van EL za sigurno manje para.
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Kooineeperk said: Ako Majk nema ugovor onda se postavlja pitanje da li treba trositi pare na njega ili moze Tanasko biti dovoljan treci backup? Pored Parkera koji ce biti started na 4, tu imate jos Osetkovskog i Pokua koji mogu i sigurno ce igrati na 4, pa i Bongu koji moze na 4, tako da ne znam da li treba trositi pare na Majka, jer Tanaskovic moze dobro da pokrpi van EL za sigurno manje para. Demantovao je Telesport za Tanaska. Majk ima 1+1 ( druga godina je opcija kluba) Ja bih ga ostavio, sigurno nema veliki ugovor, da pegla Aba ligu i povremeno uskoci koji minut u EL sasvim okej, uz već gore pomenute.
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @Coz29 mozda treba da gledate ka Tanasku, pogotovo ako je razlika u ceni x2 sto bih rekao da jeste (a igrace, izvesno, samo ABA ligu i eventualno zakpiti neciji izostanak u EL). I te pare onda baciti na peticu ili bekove.
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I meni je nelogično da se on dovodi a Poku je već tu plus Osetkovski je pretežno četvorka...
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Kooineeperk said: @Coz29 mozda treba da gledate ka Tanasku, pogotovo ako je razlika u ceni x2 sto bih rekao da jeste (a igrace, izvesno, samo ABA ligu i eventualno zakpiti neciji izostanak u EL). I te pare onda baciti na peticu ili bekove. Sumnjam da je Tanaskovic jeftiniji od Mike-a. Oba igraca su igrala EC, a nasi igraci su drasticno precenjeni sto se tice plata u odnosu na random afro amerikance kojih ima na tone i pokusavaju da se snadju u evropi. 1
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Morace najzad i Zeljko da koriguje neke stvari kod sebe, inace vam dzaba sav ovaj hajp i zamisli igraca i poželi prelazni rok.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, TripleJ said: Sumnjam da je Tanaskovic jeftiniji od Mike-a. Oba igraca su igrala EC, a nasi igraci su drasticno precenjeni sto se tice plata u odnosu na random afro amerikance kojih ima na tone i pokusavaju da se snadju u evropi. Majk igrao 2 dosta zapazene sezone u EC i sada jednu u EL. Bio je u idealnoj petorci EC. Prosecno 24min, 12p, 4sk, index 13. Tanasko igrao 3 sezone u EC (ako se mogu nazvati sezone, generalno je odigrao manje utakmica u EC nego Majk, 29 vs 41, od toga 4 utakmice u Partizanu odavno), prosecno 20min, 7p, 4sk, index 8. Isto su godiste... To sto ima pasos - pa niste vi Zvezda 😄 kojeg domaceg ste vukli godinama i preplacivali? A da nije bio barem mlad igrac pa da kazes da ima vremena da nesto pokaze. Od kad je Zoc tu, nema takvog. Andjusic mozda mada ne znam platu, vise onako odokativno (mator, nije mnogo igrao). Ako su priblizno ista cena, onda Tanasko ima mnogo dobrog menadzera ili Majk ima bas loseg.
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, TripleJ said: Sumnjam da je Tanaskovic jeftiniji od Mike-a. Oba igraca su igrala EC, a nasi igraci su drasticno precenjeni sto se tice plata u odnosu na random afro amerikance kojih ima na tone i pokusavaju da se snadju u evropi. Brate jedan je bukvalno bio u prvoj petorci takmičenja, drugi klasičan role player, kakav god da je EC razlika je
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, MC Thunder 2 said: Morace najzad i Zeljko da koriguje neke stvari kod sebe, inace vam dzaba sav ovaj hajp i zamisli igraca i poželi prelazni rok. Ako uspe da realizuje ono što želi od pre svega koncepta same igre, i ako igrači prihvate i uspeju da pohvataju njegove zamisli - mi ćemo biti mašina koju neće zanimati da li je Real, Pao ili Olimpijakos preko puta što se jasno videlo pre 3 sezone. Želimir je sigurno trener sa najvišim plafonom u konkurenciji koju ima - onda kada se kockice sklope, zvezde poklope, univerzum shvati da je la decima kruna njegove karijere, košarkaški bogovi urazume i poguraju Partizan do svoje druge evropske titule a na konto tolikih oduzetiih godina života od ovog kluba. Zvuči zaslužujuće. 1
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne pominjite evropsku titulu bre, este normalni bre 2 3
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne pominjite evropsku titulu bre, este normalni bre Frenčajze, ja moram još jednu za života doživeti 2
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ne pominjite evropsku titulu bre, este normalni bre 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kupi i ja jedva dočekasmo prvu non-Dule ABA, kakav će šou da bude prvu EL. 1
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, kendrick duckworth said: Kupi i ja jedva dočekasmo prvu non-Dule ABA, kakav će šou da bude prvu EL. Docekali ste je jos 2011. 1
ScepanScekicSto Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Jel se ovo Nilikina na instagramu oprostio?
Recommended Posts