Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Shonewizard said:

Je li to bila neka vijest o Danteu, nisam ispratio?

Ja jutros video da ga traže Lejkersi. Možda Dončićev zahtev.

Posted

1. Pojacanje?, Karlik                           out: Ntilikina?

1/2. Washington/pojacanje?, Lakic   out: Lundberg? Washington?

2. Pojacanje?

2/3. Vanja

3. Braun, Nakic, Bosnjakovic

3/4. Bonga

4. Parker?, Tanaskovic?                   out: Mike, Dimitrijevic

4/5. Pokusevski, Osetkovski?                                

5. Pojacanje?, Tajrik                          out: Dejvis, Koprivica

Ovako nekako izgledate, zar ne? To bi bilo 16 igraca, u civilu bi bili Lakic, Nakic, Bosnjakovic i Tanaskovic uglavnom. 

Cenim da su Ntilikina i Lundberg bivsi, ili barem jedan od njih. I da treba dovesti jos jednu opciju na pleju, komplementarnu Karliku, neko ko ima sajz (Egzum bi bio idealan). Uz to neka nova opcija na 2 ili kombo. Ako bi dolazio Mike James, onda je i Washington visak. Mozda bi mogli da ga i naplatite za ove KLS epizode. A i neka ostane Wash, to bi bila bas brutalno ubojita ekipa bekova. 

Sto se krila tice, ako Bonga ne utekne u NBA, ta pozicija je sasvim ok sa Vanjom, Braunom, Bongom (koji moze i na 4), Nakicem, Bosnjakovicem. 

Na pozicijama visokih igraca, ako dolaze Parker kao prva opcija, backup u vidu Tanaskovica, uz Bongu i Pokua koji mogu i to da pokriju mislim da je to to za krilnog centra (uz Osetkovskog takodje, da ne zaboravim njega jer deluje done deal). Treba dovesti prvu opciju na centru, a nesto nisam siguran da je to Osetkovski, pa mozda postoji potreba za jos jednim visokim i pored dolaska Osetkovskog. 

Uz par mladih igraca to bi trebalo da je to. 

1. Egzum?, Karlik  

1/2. Washington, Lakic    

2. Dzejms? 🙂 

2/3. Vanja

3. Braun, Nakic, Bosnjakovic

3/4. Bonga

4. Parker?, Tanaskovic?                    

4/5. Pokusevski, Osetkovski?                                

5. Pojacanje?, Tajrik

Nisam ispratio sta se pominje za centra, ali neki Milutinovliki centar bi bas dobro dosao, cini mi se.                            

Posted

Vet min za 9 godina je oko 3M, znaci neto u Kaliforniji oko 1.44M. Moze vise kod nas da dobije :D

Naravno, druga je dimenzija prestiz i sve igranja u Lejkersima, sa Bronom i Lukom itd.

Posted

@Kooineeperk

Otprilike tako nesto, ali se ne zna da li dolazi centar bolji od Tajrika ili samo rezerva. Mogu da zamislim (mada ne bih bio srecan) da Dilan, Tanasko i Poku podele minute iz Tajrika.

Isto tako, pitanje je koji ce kvalitet biti pojacanje na dvojci, mozda se Sterling preseli tu.

• Like 1
Posted (edited)

Na dobrom smo putu da sastavimo vrlo dobar tim koji ce moci da se kida sa svima.

Parker nije najbolja 4 u EL ali je ozbiljno pojačanje, da je ove godine igrao za nas vrlo verovatno bismo bili u prvih 8. Doprinos Pokua i Majka na 4 je bio bas mizeran, još je Bonga morao sa 3 da prelazi na 4 i izlazi iz svoje uloge.

Exum ce gotovo sigurno da ostane jos jednu sezonu u NBA, i nakon toga mu je povratak u EL garantovan, prosto nema sta vise da traži u NBA ligi.

1 i 2, siguran sam da ce jedan biti iz Evrope a drugi iz NBA, svake godine smo pokupili nekog preko bare.

Na 5 verujem da se traži neko ko ce sa Tajrikom da podeli posao pošteno. 

Neki od najzvucnijih bekova za koje se pominje da mogu promenito sredinu ovog leta:

James 

Edwards 

Weiler - Babb

Thompson

Forrest

Bryant

Okobo

Cordinier

Loyd

Dorsey

Vildoza

Musa

Sto se tice visokih:

Booker

Oturu

Hayes

Ibaka

Bruno Fernando

McCormack

Y.Fall

Gabriel

Lauvergne

Ima tu kvaliteta, ali treba i da se odresi kesa.

Sve pare koje imamo na 3 po svemu sudeci bivša igraca Efesa. Nakon situacije izmedju Irana i Izrael mislim da mozemo da se umesamo u borbu za potpis. Ovo bi bila legit TOP 8 ekipa, i sve mimo toga bila katastrofa. Ukoliko ekipa dodatno klikne i stvori se hemija, posle je sve moguće. 

Thompson

Bryant

Oturu

Edited by Coz29
  • Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, MilošVB said:

Ja bih prihvatio i nešto slabiju varijantu:

Thompson

Dorsey

Hayes

Slažem se, finese su u pitanju. Dokazani EL igraci koji poseduju ozbiljne kvalitete.

2 minutes ago, Marvin said:

Inace, rado bih oprostio ruznu proslost Lojdu

Takođe, deluje mi kao bas gotivan tip. Ali mislim da je zdravstveno upitan, staklen je poput Nilikine.

Edited by Coz29
Posted
3 minutes ago, MilošVB said:

Kalinić bi isto legao, ako ode Bonga.

Mislim da je malo veća šansa da ti i ja obučemo crno beli dres nego Kalinic 😅

Posted
32 minutes ago, Coz29 said:

Na dobrom smo putu da sastavimo vrlo dobar tim koji ce moci da se kida sa svima.

Parker nije najbolja 4 u EL ali je ozbiljno pojačanje, da je ove godine igrao za nas vrlo verovatno bismo bili u prvih 8. Doprinos Pokua i Majka na 4 je bio bas mizeran, još je Bonga morao sa 3 da prelazi na 4 i izlazi iz svoje uloge.

Exum ce gotovo sigurno da ostane jos jednu sezonu u NBA, i nakon toga mu je povratak u EL garantovan, prosto nema sta vise da traži u NBA ligi.

1 i 2, siguran sam da ce jedan biti iz Evrope a drugi iz NBA, svake godine smo pokupili nekog preko bare.

Na 5 verujem da se traži neko ko ce sa Tajrikom da podeli posao pošteno. 

Neki od najzvucnijih bekova za koje se pominje da mogu promenito sredinu ovog leta:

James 

Edwards 

Weiler - Babb

Thompson

Forrest

Bryant

Okobo

Cordinier

Loyd

Dorsey

Vildoza

Musa

Sto se tice visokih:

Booker

Oturu

Hayes

Ibaka

Bruno Fernando

McCormack

Y.Fall

Gabriel

Lauvergne

Ima tu kvaliteta, ali treba i da se odresi kesa.

Sve pare koje imamo na 3 po svemu sudeci bivša igraca Efesa. Nakon situacije izmedju Irana i Izrael mislim da mozemo da se umesamo u borbu za potpis. Ovo bi bila legit TOP 8 ekipa, i sve mimo toga bila katastrofa. Ukoliko ekipa dodatno klikne i stvori se hemija, posle je sve moguće. 

Thompson

Bryant

Oturu

na stranu sve, al ne razumem ovo oko Parkera?

ne znam koju smo to mi cetvorku mogli bolju da dovedemo? Vezenkova?

To da li ce on isporuciti drugo je pitanje, ali ovo je sigurno najvece ime koje ce igrati u KKP zadnjih X godina...

dovode se jos 2 beka, centar i domaci igrac

Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

na stranu sve, al ne razumem ovo oko Parkera?

ne znam koju smo to mi cetvorku mogli bolju da dovedemo? Vezenkova?

To da li ce on isporuciti drugo je pitanje, ali ovo je sigurno najvece ime koje ce igrati u KKP zadnjih X godina...

dovode se jos 2 beka, centar i domaci igrac

Ne kapiram ni ja tebe 😅

Napisao sam da je čovek ozbiljno pojačanje. Sigurno najbolja dostupna 4 koju smo mogli da potpišemo. Ja prezadovoljan.

Ali sada da je neki monstrum, da ce nam doneti titulu EL nije, niti iko realan to ocekuje od njega.

Posted
Just now, Coz29 said:

Ne kapiram ni ja tebe 😅

Napisao sam da je čovek ozbiljno pojačanje. Sigurno najbolja dostupna 4 koju smo mogli da potpišemo. Ja prezadovoljan.

Ali sada da je neki monstrum, da ce nam doneti titulu EL nije, niti iko realan to ocekuje od njega.

pa dobro...

mislim da ne postoji ni 12 monstruma koji sigurno donose titulu sto smo videli na primeru grckih klubova ove godine...

moj komentar je vise bio u smislu da smo doveli po imenu u kosarkaskom svetu najboljeg igraca u poslednjiu ne znam koliko godina.

on sam dize plafon postojece ekipe

i naravno nista to ne garantuje bilo sta, mozda ga zeljko ugusi, mozda ovo mozda ono...

ali smo najzad odigrali onako kkao sam prizeljkivao i najavljivao... ozbiljna kinta za ozbiljna imena na 4 i 2 , a ostalo moze i prosek.

jos kad bi Dante nekako dosao... on i karlik na 1 ju ju ju

Posted

To očigledno niko i nije u EL. Pa ni taj Nan, vidimo ni Džejms. Vezenkov tek nije taj tip igrača, već produkt Olijevog sistema.

Gudurić i Hejs Dejvis dva sjajna igrača, ali takođe ništa bez Šarasove timske košarke.

• Like 2
Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

pa dobro...

mislim da ne postoji ni 12 monstruma koji sigurno donose titulu sto smo videli na primeru grckih klubova ove godine...

moj komentar je vise bio u smislu da smo doveli po imenu u kosarkaskom svetu najboljeg igraca u poslednjiu ne znam koliko godina.

on sam dize plafon postojece ekipe

i naravno nista to ne garantuje bilo sta, mozda ga zeljko ugusi, mozda ovo mozda ono...

ali smo najzad odigrali onako kkao sam prizeljkivao i najavljivao... ozbiljna kinta za ozbiljna imena na 4 i 2 , a ostalo moze i prosek.

jos kad bi Dante nekako dosao... on i karlik na 1 ju ju ju

Slažem se za Parkera, to sam i napisao samo u drugačijoj formi. Nisi mozda u momentu protumačio tako.

Ocekujem da ce Parker igrati nesto slično sto je igrao Datome kod Zeljka i da mu je tu ulogu namenio. Ako mu to legne bice bas ubojito oružje.

• Like 1
Posted
23 minutes ago, Coz29 said:

Ocekujem da ce Parker igrati nesto slično sto je igrao Datome kod Zeljka i da mu je tu ulogu namenio. Ako mu to legne bice bas ubojito oružje.

Fak ju evribadi, fak ju Džabari Parker!

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
19 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Valjda ce nike konacno da uradi nesto kul sa dizajnom. Poslednjih godina se brukaju ozbiljno, o kvalitetu da ne govorimo. Nek se jebeno potrude za promenu. Za jaku sezonu, potreban je i jak dres. Znaci hocu nesto ovako

FYN5BYnWAAMuNlo.jpg:large&f=1&ipt=1840f2

Nas crno beo i umesto The Valley ce da piše Milutina Milankovića.

Posted
2 hours ago, Coz29 said:

James 

Edwards 

Weiler - Babb

Thompson

Forrest

Bryant

Okobo

Cordinier

Loyd

Dorsey

Vildoza

Musa

Moram da se dotaknem nekih prethodnih postova gde se pisalo da Duan treba da ostane, a uporedjujuci igrace sa ovog spiska. Ako podjemo od toga da Duan uopste ne igra za kikiriki (cak stavise), moje pitanje za forumase koji prizeljkuju njegov ostanak - da li mislite da je bolje da ostane ili da se dovede npr Thomson + milion ili Okobo + 500k ili Cordinier + milion ili Loyd ili Vildoza ili James + milka i po???  Ja mislim da je mnogo sigurnija varijanta svaka od pomenutih makar nas ona kostala 500k-1,5m vise. 

Posted

Zadržao bih Ifea i Dujana, umesto Nilikine doveo novog. S druge strane,  nisam siguran da Tajrik sa svojom ludom glavom može izdržati pritisak prvog centra...

• Like 2