Jump to content

Recommended Posts

Posted

16-18 ove ekipe bi bilo daleko podnosljivije nego 16-18 proslogodisnje. Da se tu razumemo hladne glave. Iako bi krajnji rezultat bio isti.

Iako sam sinoc ispizdeo na vecinu naseg rostera, scorched earth pristup ovog leta istina, nije neophodan. Ali je neophodno da Zeljko podnese ostavku ako shvati da je najveci problem u njemu i ako objektivno vise nema ideje kako da se ekipa spremi kad je najvaznije. Ako misli da uz neku zdravu doselekciju moze mnogo bolje, ja sam skroz za njega i dalje. Ali bez samozavaravanja.

Pariz, Bajern, pa i Zvezda (iako stojim da dovodjenjem Filipa ipak stoje kvalitativno iznad nas)...su naš rang. Nijedna od tih ekipa se nije epski raspala u nekom kontinuitetu (a i kad su gubili u serijama, nosu imali nasa pomracenja), niti im se desava da se ne zna kakva ekipa ce izaci u kojoj deonici. To je na treneru.

Ako wannabe trener Tijago Spliter zna da preuzme tudju ekipu i onda je jos izdigne tako da igra konstantno dobro, da igracima NIKAD ne pada samopouzdanje, da je "borba neprestana"....ne postoji razlog zasto najbolji ikada ne moze isto to. Naprotiv, zbog  toga je zasluzio svaku mogucu kritiku.

• Like 4
Posted
45 minutes ago, MC Thunder 2 said:

16-18 ove ekipe bi bilo daleko podnosljivije nego 16-18 proslogodisnje. Da se tu razumemo hladne glave. Iako bi krajnji rezultat bio isti.

Iako sam sinoc ispizdeo na vecinu naseg rostera, scorched earth pristup ovog leta istina, nije neophodan. Ali je neophodno da Zeljko podnese ostavku ako shvati da je najveci problem u njemu i ako objektivno vise nema ideje kako da se ekipa spremi kad je najvaznije. Ako misli da uz neku zdravu doselekciju moze mnogo bolje, ja sam skroz za njega i dalje. Ali bez samozavaravanja.

Pariz, Bajern, pa i Zvezda (iako stojim da dovodjenjem Filipa ipak stoje kvalitativno iznad nas)...su naš rang. Nijedna od tih ekipa se nije epski raspala u nekom kontinuitetu (a i kad su gubili u serijama, nosu imali nasa pomracenja), niti im se desava da se ne zna kakva ekipa ce izaci u kojoj deonici. To je na treneru.

Ako wannabe trener Tijago Spliter zna da preuzme tudju ekipu i onda je jos izdigne tako da igra konstantno dobro, da igracima NIKAD ne pada samopouzdanje, da je "borba neprestana"....ne postoji razlog zasto najbolji ikada ne moze isto to. Naprotiv, zbog  toga je zasluzio svaku mogucu kritiku.

Bravo brate, napisao si suštinu svega.

Sale Djordjevic npr. Nije ništa manja legenda kluba od Željka, nas je grobar, sigurno taktički slabiji ali sam siguran da mnogo bolje moze da motiviše ekipu i drzi joj samo samopouzdanje na visokom nivou tokom većeg dela sezone.

Posted
5 minutes ago, goofy said:

poslednjih?

legende KKP su neuništive... i nije ih malo...

Izgleda da aludira da smo "uništili" Željka, pa nemoj sad i Saleta. Samo bez obrazloženja ko je to, i na koji način nekoga uništio? 

@kendrick duckworth

Zar nismo to uveliko razjasnili i on i ja? Ali okej, iz poštovanja prema tebi kao vrhunskom forumašu, proći ćemo kroz temu još jednom.. nešto kasnije, bacim repliku

Posted
1 minute ago, Papanikolesku said:

Izgleda da aludira da smo "uništili" Željka, pa nemoj sad i Saleta. Samo bez obrazloženja ko je to, i na koji način nekoga uništio? 

@kendrick duckworth

Zar nismo to uveliko razjasnili i on i ja? Ali okej, iz poštovanja prema tebi kao vrhunskom forumašu, proći ćemo kroz temu još jednom.. nešto kasnije, bacim repliku

da, na to se aludira, i na Duleta, i na Danilovica, i na Paspalja...

a i nebitno je, nece zeljko nigde dok sam ne odluci da ode

Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

da, na to se aludira, i na Duleta, i na Danilovica, i na Paspalja...

a i nebitno je, nece zeljko nigde dok sam ne odluci da ode

Teška glupost. Čovek uživa najveću podršku, neograničeno poverenje u četiri! godine, odrešene ruke da vedri i oblači, i neizmerno poštovanje navijača Partizana. Šta mu još treba? Kako je on to uništen? Ko ga je uništio? Izuzev rivala na terenu, i kolega sa klupe preko puta. Navijači? Ja? Ti kao da navijaš za Želimira a ne za Partizan. 

• Like 4
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Višestruko skuplji je samo Real i to otprilike duplo skuplji (a ne ni višestruko kao nekad što je CSKA bio 10 puta skuplji od DV Partizana). Ostali koji su skuplji su skuplji za do 50%, a ima i mnogo jeftinijih.

Nespretno sam se izrazio, evo menjam iskaz u znacajno skuplje :)

Pa onda tu ubrajam: Grci x2, Turci x2, Spanci x2, Monako i Armani. 

Posted

Mi boljeg trenera od Zeljka nećemo imati, ali to ne znači da nećemo imati trenera koji ce u periodu od 4 godine da ima više košarkaških uspeha i trofeja.

Ni jedna jedina legenda kluba nije veća od nas navijača. Mi im dajemo legitimitet, bez nas ne bi postojali. Pisao sam već da mi ne živimo od kluba nego za klub. Ulažemo vreme, ljubav, zdravlje, finansije, podršku i sve to bezuslovno. Kao takvi imamo pravo da kritikujemo apsolutno svakoga.

Poslednjih godina samo neki izgovori se slušaju, niko da stane i preuzme odgovornost. Postali smo luzeri klasični.

Niko Zeljka ne tera samo očekujemo da za 4 godine nauci ekipu da napravi mali faul, zagradi kos i izvede loptu posle time outa. Tim se promenio, greske se ponavljaju iznova.

Posted (edited)
10 minutes ago, Papanikolesku said:

Teška glupost. Čovek uživa najveću podršku, neograničeno poverenje u četiri! godine, odrešene ruke da vedri i oblači, i neizmerno poštovanje navijača Partizana. Šta mu još treba? Kako je on to uništen? Ko ga je uništio? Izuzev rivala na terenu, i kolega sa klupe preko puta. Navijači? Ja? Ti kao da navijaš za Želimira a ne za Partizan. 

brisem post..

bzvz rasprava

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Ja volim Žocomira skoro kao moja sis Dejmara, ali uspeo je da me iznervira ovom izjavom o malim faulovima 

Pa rođeni ako ti ne znaš i ne zoveš TO, ko će?!?!

• Like 2
Posted

Po mom mišljenju neće Obradović nigdje. Ostaće još  jednu sezonu koliko mu i važi ugovor da još jednom pokuša napraviti nešto ozbiljnije.

Ovaj put bez kompletnog remonta ekipe, sa manjim korekcijama. Osnova je tu, potrebna je nadogradnja. 

Primjetan je napredak što se tiče zagrađivanja koša koji je nekoliko sezona bio veliki problem Partizana, ali su ove sezone isplivale neke nove boljke kao što su ubacivanje lopte sa strane, i pravljenje malih faulova. Moraće tražiti neke igrače koji su taktički obučeniji i rekao bih iskusniji. "Fizikom" se dobilo na skoku i boljoj odbrani, ali očito da fali iskustva i košarkaškog IQ prevashodno za neizvjesne završnice kad se stegne ruka a muda skupe.

Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Davno smo sve ovde mi ispricali... najgoru stvar koju bilo koji igrac koja je istinska legenda da uradi jeste da se vrati u ovaj brlog od zemle, da ga razni mazu govnima, pocev od politicara zavrsivsi sa realnim grobarima...

tako da, neka saleta daleko, zeljko ako odluci da ode, neka dodje trener koji nema veze sa KKP...

Jao sve im je teško, suzu ću pustiti.

Evo ja sam taj realni, ali ne grobar, već partizanovac. I uništio sam Želimira, sa svojom hordom istomišljenika. Komično. 

6 minutes ago, ScepanScekicSto said:

A u vezi oducavanja na terenu, zaboravio si da napises da je uvek vodio najskljuplje timove sa kojima je osvajaozzz

Još jedan u nizu teatralnih komentara. 

7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ne treba mu nista, ko je rekao da mu nesto treba?

pusti ti mene, i za koga ja navijam... 

Pušten si, ali neće ti proći ovo učitavanje o nerazumnim navijačima Partizana koji uništavaju najveće legende kluba. 

Posted

Mi pricamo o doselekciji za narednu sezonu, a za ovu ni tu primarnu selekciju nismo zavrsili. To je bio Zeljkov i Savicev izbor, tako da nemaju prava da zucnu, da se jave, kamoli nesto vise. Mozda je Iffe kriv i za to...

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
49 minutes ago, kojihit said:

Ja volim Žocomira skoro kao moja sis Dejmara, ali uspeo je da me iznervira ovom izjavom o malim faulovima 

Pa rođeni ako ti ne znaš i ne zoveš TO, ko će?!?!

Rekle smo o Žocu :lol_2:

spacer.png

• Ha-ha 2
Posted

Jako retko se javljam, ali bih sada podelio neke svoje impresije apropo evroligaske sezone. Necu izmisliti toplu vodu ako kazem da je ovo realnost imajuci u vidu roster. Jesmo malo poleteli tokom onog lepog perioda i one zimske serije, ali ono sto sam pricao okolo sve vreme gledajuci nas (cak bio i malo dosadan) je cinjenica da ekipa koja na pozicijama 4 i 5 ima jednog Koprivicu, Dejvisa i  Pokusevskog kao legitimne clanove rotacije, ne moze napraviti bilo kakav rezultat u EL. Nema tu mozda ce ovaj, mozda  ce onaj da proigra i slicna iracionalna navijacka sranja. Jednostavno ne biva. Sistemski bag se desio letos pri sklapanju ekipe i on je nepogresivo odredio sezonu. U tom smislu bi i odgovornost maksimalno morala da ide u tom pravcu. Hocu da kazem da mi nije jasno kako je Zeljko to sve zamislio, jer siguran sam da aktivno ucestvuje u odabiru igraca. Mi na svakoj tekmi u rosteru imamo barem 5 igraca koji su daleko ispod nivoa takmicenja. Pricam o igracima koji nikada i nigde vise nece prismrdeti takmicenju kao sto je Evroliga. I to sve u sezoni kada imamo najveci budzet u istoriji kluba. Meni je to ozbiljan wtf momenat. 

Posted

Naše kalkulacije mogu slobodno da se bace u vodu odmah, pošto se šanse da dobijemo Žalgiris mere jednocifrenim brojevima.

Prosečnost je najgora pozicija, nismo mi toliko loši, ali nismo ni toliko dobri da zaista budemo problem

Posted

Pogresilo se sa Dejvisom, i pogresilo se sa odmenom za Karlika, posto to Ife Duan,Nilikina, nisu ni blizu mogli da nesto doprinesu na polju organizacije.

Pogresilo se sa kockanjem na poziciji cetiri. Neko se opasno zeznuo sa mislju da ce Bonga to da pokrpi kad god treba. Ili da ce Dejvis da krpi poziciju. 

Mnogi igraci ove sezone nisu doprineli, i mnogi bi trebali da budu visak za sledecu sezonu, ali ne mozes svake godine otpustati gomilu igraca i pocinjati ispocetka. Jeste da je rano, ali bas me zanima, ako ostane Zeljko, koga ce ostaviti za sledecu sezonu??? Ko ce preziveti od trojca Vasington, Nilikina , Lundberg? Sta ce da radi sa Majkom? Kontam da su Karlik, Tajrik, Sterling, Bonga, Marinkovic sigurni, osim ako ih neko ne bude trazio. 

Posted (edited)

Evo ja cu da kazem predlog

lunberg i washingoton out - wailer bab in ili elajdza brajant

pokusevski out - sengelia in

za dejvisa znam da nije doprineo ali eto ne znam koga bi predlozio..

I to je to.

Nista preko toga ne bi dirao...

Edited by ScepanScekicSto
Posted

6 minutes ago, Angola said:

Mnogi igraci ove sezone nisu doprineli, i mnogi bi trebali da budu visak za sledecu sezonu, ali ne mozes svake godine otpustati gomilu igraca i pocinjati ispocetka. Jeste da je rano, ali bas me zanima, ako ostane Zeljko, koga ce ostaviti za sledecu sezonu??? Ko ce preziveti od trojca Vasington, Nilikina , Lundberg? Sta ce da radi sa Majkom? Kontam da su Karlik, Tajrik, Sterling, Bonga, Marinkovic sigurni, osim ako ih neko ne bude trazio. 

Ima još ispita do kraja, ali kako sada stvari stoje, Dušan, Brendon i Ifče mi se čine na izlaznim vratima. Mislim da baš njih trojica imaju 1+1 potpisan letos, i možda još jedan igrač. 

• Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, Dzo23 said:

Po mom mišljenju neće Obradović nigdje. Ostaće još  jednu sezonu koliko mu i važi ugovor da još jednom pokuša napraviti nešto ozbiljnije.

Ovaj put bez kompletnog remonta ekipe, sa manjim korekcijama. Osnova je tu, potrebna je nadogradnja. 

Primjetan je napredak što se tiče zagrađivanja koša koji je nekoliko sezona bio veliki problem Partizana, ali su ove sezone isplivale neke nove boljke kao što su ubacivanje lopte sa strane, i pravljenje malih faulova. Moraće tražiti neke igrače koji su taktički obučeniji i rekao bih iskusniji. "Fizikom" se dobilo na skoku i boljoj odbrani, ali očito da fali iskustva i košarkaškog IQ prevashodno za neizvjesne završnice kad se stegne ruka a muda skupe.

E jbga, gde nadje ove primere, pa to nam je TM od kad je dosao. Ko se seca i jednog pametnog faula koji je napravio Punter za 3 sezone. To je vec do igraca koje bira. 

I ovo oko izvodjenja lopte, jos mi pred ocima flashback iz prve sezone i onaj potop od Burse (epizoda kako izgubiti +5 za manje od 20 sec). 

Edited by TripleJ
  • Like 1