Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, dissolvius said:

Evo i mene iz hale sa aerodroma(jebem ti posao). Karte date kumovima, uz objašnjenje kumi da tradicija mora da se poštuje i da bude spremna. 

Jutros poruka od nje: "Kume, spremam ti u nedelju podvarak sa dimljenim butkicama!" Kum nije dugme.

A kumašinova poruka glasi: Kume, ne mogu da ustanem!

Zar ne bi trebalo da je obrnuto? 🤔

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5

37 minutes ago, Marvin said:

Ali kad je odapeo onu Karijevsku, na kraju 1/2, reko nema šanse da je ovo Željko crtao. Posle kaže to je bio plan :krstipd4:

Ovakva bold skica sa table me podseti na onaj intervju Philippea Gilberta jedne od onih sezona kada je uzimao skoro svaku jednodnevnu trku koju je vozio - na pitanje kakvu taktiku je spremio tim ili tako nekako, on kaze imamo vrlo jaku ekipu i dosta opcija: mogu da pobedim solo napadom iz grupe ili cu da odsprintam ostale na finisu, videcemo.

• Ha-ha 3

Rekoh i prosli put, najlepse od svega je sto "this isn't even our final form". Prva cetvorka nam ne postoji, prvi centar nikako da se sastavi, prvi strelac tek pokazuje neke znake zivota i to u onom sto mu nije forte, trojku sutira 12%, najbolji igrac nam je povredjen,... 
Hvala i Zvezdi sto nas je vratila u zivot realno. Pri tom ne mislim na one gluposti o miru u kuci, nego ono, mi jesmo ekipa koje je pravljena da se nosi sa njima i ja sam bio siguran da cemo se dobro pobiti, ali i oni su bili dovoljno losi da nam podignu sampouzdanje u nebo. 

Spoiler

8 minutes ago, DameTime said:

Koji si TI hit!

Koji si TI hit! Catfish

Analiza je odlicna, ali se ja ne bih slozio da je Dwiz greska i da se moglo skautirati bolje. U stvari, da pojasnim, ne sporim da je teoretski mogao biti doveden sveukupno kvalitetniji igrac. Deo gde se ne slazem jeste da nije u stanju da odgovori shemama. Svi njegovi problemi su sa glavom u ovom trenutku. Ne kazem da je garantovano da ce ih prevazici, ali on kroz karijeru nije ciglar i upravo kao klasicni triple-threat igrac i to jos na prvom koraku na protivnickoj polovini nudi upravo ono sto nama treba i sto Zeljko pokusava da instalira. Izuzetno je brz i to vise na promeno pravca nego u straight line sprintu, sto je opet plus za nas, a kompetentan je na obrucu oduvek. Mentalna blokada je jos uvek jaka i tu najvise zameram Zeljku i strucnom strabu, moralo se pristupiti drugacije.

• Like 6

Just now, SteveFrancis#3 said:

Analiza je odlicna, ali se ja ne bih slozio da je Dwiz greska i da se moglo skautirati bolje. U stvari, da pojasnim, ne sporim da je teoretski mogao biti doveden sveukupno kvalitetniji igrac. Deo gde se ne slazem jeste da nije u stanju da odgovori shemama. Svi njegovi problemi su sa glavom u ovom trenutku. Ne kazem da je garantovano da ce ih prevazici, ali on kroz karijeru nije ciglar i upravo kao klasicni triple-threat igrac i to jos na prvom koraku na protivnickoj polovini nudi upravo ono sto nama treba i sto Zeljko pokusava da instalira. Izuzetno je brz i to vise na promeno pravca nego u straight line sprintu, sto je opet plus za nas, a kompetentan je na obrucu oduvek. Mentalna blokada je jos uvek jaka i tu najvise zameram Zeljku i strucnom strabu, moralo se pristupiti drugacije.

Dvejn igra za 500k po navodima pbg, tesko da se za taj novac neko bolji mogao dovesti, plus Dvejn ima jak potencijal.

Brate Frensise, lik je dobio bebu pre 2 meseca, vidiš li da je sve bleđi i bleđi, nema tu baš mnogo spavanja, iz iskustva ti to kažem 😂

Sad će brat malo da se resetuje na gostovanjima i odspava, biće to sve kako treba

• Like 2
  • Ha-ha 8

1 hour ago, kojihit said:

Najveci, lutkice smo prave 😄

da ga imam digo bi mi se malo na kraj 2/4 i Vanjine rafale, ekskjuz maj frenč

Falilio je ovakvog sadržaja da se malo prodrma topik. Dobro došla!

LM 3:0 na onom mom skromnom scoreboard-u. Idemo dalje. 

• Like 2

3 hours ago, kojihit said:

Najveci, lutkice smo prave 😄

da ga imam digo bi mi se malo na kraj 2/4 i Vanjine rafale, ekskjuz maj frenč

bogami moze se zakljuciti da si mladja, ifyouknowwhatImean*

*nije to bas lako, nekome F4 radi posao

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Zar ne bi trebalo da je obrnuto? 🤔

Ja kumovima ne zavirujem u spavaću sobu i ne držim im sveću:classic_cool:

Šalu na stranu, izgleda da je se kum sinoć junački pokazao, pošto kuma ceo dan lebdi!

Kum umor i bolove opravdava poslom, stresom, mnogo divani pa mu se skupila pluća.

Danas sam im obajsnio šta se dešava kada pobedimo u produžetku, posto sam taj deo preskočio pre neki dan.

Kumu je zaigralo oko kao komesaru Dreyfus-u a kumi je zaigrao brk.

• Ha-ha 8