Xpert Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 7 hours ago, fillam said: 3 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 4 hours ago, Kronostime said: Stara dobra vremena Kezmana, Kupera, Glimmera... a i ZoeBG bila redovna na forumu. Pravda za Peju i njegov avatar…just saying 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Dobro je što nema aba za vikend. Dovoljno vremena za punjenje baterija posle sinoćnjeg pražnjenja. Svi preduslovi za dobru partiju su tu uz siguran najveći pakao sa tribina do sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Oni koji prate, ima li uopste na trzistu nekog igraca koji bi mogao da napravi razliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Po meni je potrebniji još jedan 4/5 a da se Dujanu da još malo vremena... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago I ja to mislim, ne bi ga otpisivao tako lako, jef je decko sam sebe otplatio. Ima li na trzistu ta neka pozicija koja doprinosi odmah? kontam da ima, doveli bi ga Armani, Fener i sl, ne bi Armani uzimao Gilespia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nije mala stvar ni sto ovog puta nismo podlegli muckim provokacijama Tjofija Petruseva. Vidi se da rastemo. Kao margarin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 42 minutes ago, ScepanScekicSto said: Oni koji prate, ima li uopste na trzistu nekog igraca koji bi mogao da napravi razliku? Sad pročitah na twiteru jedno ime - 4orka, bez EL iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ovo je za mene nuklearna fizika 1 minute ago, Luchifer89 said: Sad pročitah na twiteru jedno ime - 4orka, bez EL iskustva pa prenesi ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 15 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ovo je za mene nuklearna fizika pa prenesi ovde Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sejben Li. Digao Željko ruke od Dujana izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Mozzart pise da nista od toga, da je nudjen ali nismo zainteresovani @Luchifer89 kad bi ja to tako preko slike znao, imao bi podcast 😁 reci ime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ovo je Covington, i ranije se nešto o njemu provlačilo. Ja bih rekao da nema mnogo istine u tim pričama o pojačanjima. Majk je pokazao prve znakove života, a sumnjam da će Željko još uvijek da se odrekne Duana, makar ne prije nego što pokuša još jednom da ga "odledi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Paaa ne znam, ovaj Urbonas je dobro uvek informisan... ali mislim da Duejn nije otpisan.. licno ja, posto je sam sebe otplatio, istrpeo bi ga ovu godinu, pa nek igra ABA najvecim delom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Majk jeste pokazao znake života, ali ocigledno je da Bonga mnogo vise može da pokaže na trojci. Tako da je još jedna četvorka po meni must have. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 29 minutes ago, ScepanScekicSto said: Paaa ne znam, ovaj Urbonas je dobro uvek informisan... ali mislim da Duejn nije otpisan.. licno ja, posto je sam sebe otplatio, istrpeo bi ga ovu godinu, pa nek igra ABA najvecim delom... Ja bih rekao da ga ti nisi ni slusao 🙂 Covek je rekao da ne zna nista, i da su to sve samo njegove spekulacije, da mu se cini da Zoc ne veruje Wash-u i da mu zato ne igra, a da ovaj ima kvalitet za EL i da bi nekim drugim ekipama dobro dosao. Nece niko doci, igramo sa onim sto imamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Sezona je duga, biće povreda (pu, pu, pu, daleko bilo...) i na bekovskim pozicijama, treba uvek imati spremnu "zakrpu". Duane je čini mi se baš to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 41 minutes ago, TripleJ said: Ja bih rekao da ga ti nisi ni slusao 🙂 Covek je rekao da ne zna nista, i da su to sve samo njegove spekulacije, da mu se cini da Zoc ne veruje Wash-u i da mu zato ne igra, a da ovaj ima kvalitet za EL i da bi nekim drugim ekipama dobro dosao. Nece niko doci, igramo sa onim sto imamo. Nisam, citao sam tekst. ali u tom textu ima deo da on ima info da smo na trzistu i to ne za back up nego za igraca koji moze odmah da doprinese. wash je druga tema i to su njegove pretpostavke https://telesport.rs/2024/11/22/partizan-je-na-trzistu-traze-ozbiljno-pojacanje/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAabinoui34sqQvcHCx8qgcWJeBqcAMRbIBam8JsZIzmFisdN7u2_YO-9yYI_aem___frT3tmbUKI0HlKy4l82A i da, sto se mene tice licno, ne treba niko da dolazi Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Dajte ljudi smanjite doživljaj.Nagađamo na osnovu nagađanja.Imamo mi dovoljno igrača samo ih treba uklopiti. Šta sa Pokuom, Koprivom? Šta sa Vanjom i sa Mariom? Majk je konačno u timu. Sada treba i Duane da udje u ulogu. Pa Vanja iz povrede, Mario da nastavi gde je stao. Baš ljudi postaju zagađeni internet nestrpljenjem i instant satisfakcijama, dostavom na adresu, gledanjem na zahtev..... To je rad proces ne ide to ko na igrici. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 6 minutes ago Author Share Posted 6 minutes ago Nikad mi nije bila jasna fascinacija doselekcijom, mada na ovom topicu ona nije preterano izražena. Ne vidim da timu fali igrača, ima ih taman koliko treba. Četvorka je (bila) problem, ali ako Mike može da pruža partije kao sinoć u kontinuitetu, zajedno sa Pokuševskim koji napreduje - mislim da je to više nego ok. Očigledno je (fckn finally) došao taj trenutak da se Mike inkorporira u tim i uvede u full minutažu. Elitni skorer/trpač/šuter bez savesti nije potreban, tj. već postoji u vidu Sterlinga Browna. Dečko može da pogodi 5 trojki na utakmici, mislim da je sasvim izgledno da on postane neka light verzija Puntera. Plus Washington kog će Želimir (nadam se) na nekoj od narednih utakmica baciti u vatru kao Mikea; ne verujem da ga je doveo da mu greje kraj klupe. Što se tiče pozicije 5, T. Jones bi trebalo da evoluira u neku light verziju Lessorta. Valjda je koliko-toliko normalan, mada bih po nekim reakcijama rekla da je još luđi od Mathiasa. Ali taj hustle za svaku loptu i fizikalnu igru on donosi. Davies ne može gore od onoga što je prikazao u par utakmica, nije on toliko loš igrač. Sve u svemu, što kolega iznad reče, nije ovo igrica već dug i mukotrpan proces uklapanja jednog tima. Ne može se svaki put kad nam se ne dopada kako neko igra ili kad se neki igrač povredi, dovoditi neko nov niti to ima nekog smisla. A apropo kvaliteta rostera, da su Željku bili dostupni kvalitetniji igrači i EL superstarovi u julu ili avgustu mesecu, on bi ih tad doveo i toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts