MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovom timu ne dati vise od 3 dana pauze izmedju meceva.
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Predugo Sterling na klupi. Moraju se on i Karlik vratiti. Malo se opustio Želimir, želeći da svima ugodi. Ovaj tip, Hauard, stakleniji je od Nedovića. Čovjek se šesti put upravo povređuje ove sezone. Nestvarno
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Velika sramota strucnog staba to sto je ovom coveku dodelilo ulogu zamenika kapitena. 1
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da ne igra Partizan bilo bi zabavno gledati ovaj cirkus. 1
Xpert Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago I opet covek skuplja i ostavlja coveka samog na 3. Ja zaista ovo ne mogu da gledam svaku jebenu utakmicu i niko ne reaguje na ove bezobrazluke.
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Drogirali su se na poluvremenu nema drugog objašnjenja
kojihit Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koliko me je genetika htela da budem mladolika, toliko sam je ukenjala navijanjem za Partizan 2
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sramna igra celog tima, bez izuzetka. Kakav je ovo bolokurc sterlinga sad bio... Just now, kojihit said: Koliko me je genetika htela da budem mladolika, toliko sam je ukenjala navijanjem za Partizan You and me...
Karr Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Karr said: Нисам навикао на ово?!?! На ово већ јесам...
kojihit Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sramna igra celog tima, bez izuzetka. Kakav je ovo bolokurc sterlinga sad bio... You and me... Pakao Jel da? E ali one thing i have going for me userem time što me Partizan drži in the clutch, a majka sve radila da me prevede na drugu stranu, a ja nisam mogla
Recommended Posts