Jump to content

KK Partizan Live 2024/25

Son_of_a_gun

Recommended Posts

Just now, Papanikolesku said:

Pa nije baš da ih toliko sere. Izuzev one Šildsove trojke na isteku napada, sve su ispogađali na višak, otvorene trojke bile i Šildsa i Mirotića

brate molim te budi pozitivniji malo

Kadnse uzme u obzir da smo poceli sa Balsom, Mike i Poku pogubljeni skroz, sudije ubijaju, i oni bas dobro sutiraju, oco je dobro

momci su posteno odradili prvo poluvreme

1 minute ago, Papanikolesku said:

Pa nije baš da ih toliko sere. Izuzev one Šildsove trojke na isteku napada, sve su ispogađali na višak, otvorene trojke bile i Šildsa i Mirotića

Bolmaro obe preko ruke, jedna na isteku napada, Zakarije takođe. Mislim da je i Šilds jednu. Od otvorenih šuteva mašio samo Brooks, ostalo pogodio ćelavi Danac i nedelioc. 

• Like 2

Just now, Dzep said:

Uopšten nisam nezadovoljan, to je to što mi otprilike možemo, ako malo dodamo gas, dobijamo. S tim što ja nisam siguran da tu rezervu imamo, posebno u smislu da bismo mogli da pojačano odbranu

Imamo rezervu u vidu suta za 3. Ako zelimo pobediti, moramo drasticno poboljsati trenutni procenat od 22.

• Like 2

1 minute ago, Papanikolesku said:

Bolmaro je covek user. Ali da, mi nemamo taj nivo kvaliteta Sildsa i Popa gde im je dovoljan milisekund i milimetar prostora da ispale trojku...i pogode. Jbg, frustrira kada znas da cist kvalitet igra protiv tebe.

• Like 1

Sa druge strane, treba da ocekujemo i Miroticevo ukljucivanje u utakmicu.

Bice bas tesko dobiti, ali nadam se da ce nas i sreca malo pogledati. Da bi se dobile ovakve utakmice, na gostovanju, i ona je potrebna.

Edited by Xpert
  • Like 2
  • Ha-ha 1

Igramo protiv ozbiljne ekipe na gostovanju i tu smo...

bice bas tesko u drugom al nekako moramo smoci snage da se pobijemo jos 20 min

ja od ekipe KKP ne ocekujem da izadje i lagano dobije Armani u Milanu... samo borba a to nam momci pruzanu u prvom poluvremenu, nadam se da ce nasraviti

fali nam sut za 3, a tzv najbolji suteri su povredjeni

1 minute ago, Charles De Ketelaere said:

Bolmaro obe preko ruke, jedna na isteku napada, Zakarije takođe. Mislim da je i Šilds jednu. Od otvorenih šuteva mašio samo Brooks, ostalo pogodio ćelavi Danac i nedelioc. 

Zakarije je pogodio samo prividno preko ruke, Tajrik je kasnio gotovo sekundu da izađe na šut. Već je gotovo izbacio loptu kad je ovaj podigao ruku. Ove dve Bolmarove se ne sećam baš, ali verovatno i jeste pogodio neki user, al sam izbrisao iz memorije 😄

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Bolmaro je covek user. Ali da, mi nemamo taj nivo kvaliteta Sildsa i Popa gde im je dovoljan milisekund i milimetar prostora da ispale trojku...i pogode. Jbg, frustrira kada znas da cist kvalitet igra protiv tebe.

E upravo ovo, kvalitet Mirotića i Šildsa, imaju domet, mala nepažnja i on već ima čist pogled ka košu. 

4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

brate molim te budi pozitivniji malo

Kadnse uzme u obzir da smo poceli sa Balsom, Mike i Poku pogubljeni skroz, sudije ubijaju, i oni bas dobro sutiraju, oco je dobro

momci su posteno odradili prvo poluvreme

Ništa loše nisam rekao, zadovoljan sam borbom, zalaganjem, a slažem se i da nas sudije akaju na sitno, i da smo pošteno odigrali 1/2.

3 minutes ago, Xpert said:

Sa druge strane, treba da ocekujemo i Miroticevo ukljucivanje u utakmicu.

Ne sumnjam da će Mirota na kvalitet utrpati, ali smo ga baš dobro branili unutra. I agresivno i pametno, e sad što su obično iz tih propalih napada ovi drugi pogađali teške šuteve, to je drugi par cipela 😁