Dzep Posted Thursday at 08:22 PM Share Posted Thursday at 08:22 PM Uopšten nisam nezadovoljan, to je to što mi otprilike možemo, ako malo dodamo gas, dobijamo. S tim što ja nisam siguran da tu rezervu imamo, posebno u smislu da bismo mogli da pojačano odbranu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:23 PM Share Posted Thursday at 08:23 PM Ista nasa energija, manje rizika sa loptom u napadu, ista odbrana i da njih makar za 30% prestane da kenja. Dosta preduslova samo za egal. A za pobedu mora pored svega toga nas da kenja od Sterlinga do Lakica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM Just now, Papanikolesku said: Pa nije baš da ih toliko sere. Izuzev one Šildsove trojke na isteku napada, sve su ispogađali na višak, otvorene trojke bile i Šildsa i Mirotića brate molim te budi pozitivniji malo Kadnse uzme u obzir da smo poceli sa Balsom, Mike i Poku pogubljeni skroz, sudije ubijaju, i oni bas dobro sutiraju, oco je dobro momci su posteno odradili prvo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Pa nije baš da ih toliko sere. Izuzev one Šildsove trojke na isteku napada, sve su ispogađali na višak, otvorene trojke bile i Šildsa i Mirotića Bolmaro obe preko ruke, jedna na isteku napada, Zakarije takođe. Mislim da je i Šilds jednu. Od otvorenih šuteva mašio samo Brooks, ostalo pogodio ćelavi Danac i nedelioc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM Just now, Dzep said: Uopšten nisam nezadovoljan, to je to što mi otprilike možemo, ako malo dodamo gas, dobijamo. S tim što ja nisam siguran da tu rezervu imamo, posebno u smislu da bismo mogli da pojačano odbranu Imamo rezervu u vidu suta za 3. Ako zelimo pobediti, moramo drasticno poboljsati trenutni procenat od 22. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:25 PM Share Posted Thursday at 08:25 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Pa nije baš da ih toliko sere. Izuzev one Šildsove trojke na isteku napada, sve su ispogađali na višak, otvorene trojke bile i Šildsa i Mirotića Bolmaro je covek user. Ali da, mi nemamo taj nivo kvaliteta Sildsa i Popa gde im je dovoljan milisekund i milimetar prostora da ispale trojku...i pogode. Jbg, frustrira kada znas da cist kvalitet igra protiv tebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Thursday at 08:26 PM Share Posted Thursday at 08:26 PM Svaku sumnjivu loptu su dali njima, dva ofanzivna faula iz flopinga, imali smo bar 3 polaganja uz faul. Bukvalno su nas zaustavili da prelomimo kad smo poveli +4. Još ovaj kamenjar Bolmaro ubacuje sve. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:27 PM Share Posted Thursday at 08:27 PM 1 minute ago, ScepanScekicSto said: momci su posteno odradili prvo poluvreme Izuzev par gresaka u napadu, nase poluvreme je bilo jedno od zaista boljih u sezoni. Koliko cemo naci energije za drugo, a oni je izgubiti, videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Thursday at 08:27 PM Share Posted Thursday at 08:27 PM (edited) Sa druge strane, treba da ocekujemo i Miroticevo ukljucivanje u utakmicu. Bice bas tesko dobiti, ali nadam se da ce nas i sreca malo pogledati. Da bi se dobile ovakve utakmice, na gostovanju, i ona je potrebna. Edited Thursday at 08:30 PM by Xpert 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 08:27 PM Share Posted Thursday at 08:27 PM Bez poena Ifčeta, Majka i Bonge. To bi moralo da se promeni. Videćemo koliko će nam snage ostati za ovakvu odbranu i ako može manje IL u drugom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 08:28 PM Share Posted Thursday at 08:28 PM Igramo protiv ozbiljne ekipe na gostovanju i tu smo... bice bas tesko u drugom al nekako moramo smoci snage da se pobijemo jos 20 min ja od ekipe KKP ne ocekujem da izadje i lagano dobije Armani u Milanu... samo borba a to nam momci pruzanu u prvom poluvremenu, nadam se da ce nasraviti fali nam sut za 3, a tzv najbolji suteri su povredjeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 08:29 PM Share Posted Thursday at 08:29 PM 1 minute ago, Charles De Ketelaere said: Bolmaro obe preko ruke, jedna na isteku napada, Zakarije takođe. Mislim da je i Šilds jednu. Od otvorenih šuteva mašio samo Brooks, ostalo pogodio ćelavi Danac i nedelioc. Zakarije je pogodio samo prividno preko ruke, Tajrik je kasnio gotovo sekundu da izađe na šut. Već je gotovo izbacio loptu kad je ovaj podigao ruku. Ove dve Bolmarove se ne sećam baš, ali verovatno i jeste pogodio neki user, al sam izbrisao iz memorije 😄 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Bolmaro je covek user. Ali da, mi nemamo taj nivo kvaliteta Sildsa i Popa gde im je dovoljan milisekund i milimetar prostora da ispale trojku...i pogode. Jbg, frustrira kada znas da cist kvalitet igra protiv tebe. E upravo ovo, kvalitet Mirotića i Šildsa, imaju domet, mala nepažnja i on već ima čist pogled ka košu. 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: brate molim te budi pozitivniji malo Kadnse uzme u obzir da smo poceli sa Balsom, Mike i Poku pogubljeni skroz, sudije ubijaju, i oni bas dobro sutiraju, oco je dobro momci su posteno odradili prvo poluvreme Ništa loše nisam rekao, zadovoljan sam borbom, zalaganjem, a slažem se i da nas sudije akaju na sitno, i da smo pošteno odigrali 1/2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 08:30 PM Share Posted Thursday at 08:30 PM Najveci user je Sildsova trojka sa 11 metara sa ramena je izbacio loptu u zadnjoj milisekundi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Thursday at 08:32 PM Share Posted Thursday at 08:32 PM 3 minutes ago, Xpert said: Sa druge strane, treba da ocekujemo i Miroticevo ukljucivanje u utakmicu. Ne sumnjam da će Mirota na kvalitet utrpati, ali smo ga baš dobro branili unutra. I agresivno i pametno, e sad što su obično iz tih propalih napada ovi drugi pogađali teške šuteve, to je drugi par cipela 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 08:32 PM Share Posted Thursday at 08:32 PM Samo da izbegnemo nekako "onu našu treću" i možemo nečemu da se nadamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:33 PM Share Posted Thursday at 08:33 PM Samo da ne bude nasa cuvena 3/4, posle kratke pauze od iste u utorak...jako se probojavam. A sudije ce 200% pustiti da nas pretuku kao volove sada. Mark my words. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 08:33 PM Share Posted Thursday at 08:33 PM Just now, Stiletto said: Samo da izbegnemo nekako "onu našu treću" i možemo nečemu da se nadamo. daj Boze trecu kao protiv Asvela Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Thursday at 08:34 PM Share Posted Thursday at 08:34 PM Hahaha koji intervju 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 08:37 PM Share Posted Thursday at 08:37 PM Mora Ife da se pojavi na utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Thursday at 08:37 PM Share Posted Thursday at 08:37 PM Hahahah, kako se koprca ljiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 08:37 PM Share Posted Thursday at 08:37 PM Iznogud mi je i definitivno najomraženiji igrač meseca 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 08:38 PM Share Posted Thursday at 08:38 PM Just now, Charles De Ketelaere said: Iznogud mi je i definitivno najomraženiji igrač meseca A jes pravi Iznogud 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Thursday at 08:39 PM Share Posted Thursday at 08:39 PM Šečeru, dal se pamte naši prvi koraci na mesecu @DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Thursday at 08:40 PM Share Posted Thursday at 08:40 PM Da ga ne ureknem, al Carlik zasad igra odlicnu utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 08:43 PM Share Posted Thursday at 08:43 PM Karlik odličan, ajde Ife probudi se brate moj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts