Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Balši prednost od 15cm visine ne značl ništa. 

Stavi Pokua na centra i kazniće to. Ali ne, nama će Poku da igra pleja i gubi loptu za loptom.

Nama Kalinić igrao juče pleja ćutii 😄

Posted

Smešan je i ovaj Karaicic, pojma nema

Okej nebitno takmičenje, ne radi se o tome, ali brate sta statiras tu, bez ikakvog uticaja na igru je

Posted

Počeo da gledam od drugog poluvremena, kuku i lele i od odbrane i od napada. Razumem da je ovo peta postava, ali da su samo prošli pored škole košarke više bi znali ove igre. 

Posted
Just now, Stiletto said:

Počeo da gledam od drugog poluvremena, kuku i lele i od odbrane i od napada. Razumem da je ovo peta postava, ali da su samo prošli pored škole košarke više bi znali ove igre. 

Maa gdee peta, ovo je deseta postava 😉 

Posted
44 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kako je moguće da Lakić i Bošnjaković, a posebno Bošnjaković ovako slabo igraju, a bukvalno pre Partizana su bili odlični, Bošnjaković imao mnogoo mečeva gde nije mogao da promaši..

Da li im je uništeno samopouzdanje, jer malo igraju ove sezone, ili??

Bosnjakovic je ove sezone bio povredjen 3-4 puta po nekoliko nedelja,u plejofu Abe su svi bili zdravi pa nije bilo mesta za njega, razumljivo je sto nije u ritmu.

Za Lakica imas na KKP temi neke upise o njemu, ako te bas zanima.

Posted
3 minutes ago, Xpert said:

Koji debil je Balsa. Cemu ovo?

Zakucao sada da se iskupii

Ovde se piše da je ovo peta postava, a ladno i Pokuševski, Wasington, Majk pa i Lakic i malo Balša imali minute ne u aba ligi, nego cak i u evroligi. Ovde prakticno fali samo 4 bitna igrača i jedan polubitan, znači ista situacija kao sa Zvezdom gde nemaš Bolomboja, Mekintajera, Tea, Dedu i u aba ligi ni Kalinic nije igrao i pred kraj Mitrovic, to su sve igraci ili iz prve ili iz druge petorke..

• Ha-ha 7
Posted
2 minutes ago, Mrk said:

Bosnjakovic je ove sezone bio povredjen 3-4 puta po nekoliko nedelja,u plejofu Abe su svi bili zdravi pa nije bilo mesta za njega, razumljivo je sto nije u ritmu.

Za Lakica imas na KKP temi neke upise o njemu, ako te bas zanima.

Meni taj Lakić u Zadru delovao kao mnogo bolji igrač, u šoku sam da nije imao bolju sezonu, posebno zbog povreda brojnih igrača u toku sezone, meni taj mali deluje kao solidan igrač makar u Zadru dok je bio je bio ok...

1 minute ago, realno *w said:

Lakić je u Zadru, sa punom minutažom, imao tipa 5 poena po meču sa 35% šuta. Taman taj isti izgovor za košarku igra i kod nas.

Ozbiljnooo??? Pa kako onda prešao u Partizan??

Izgleda da sam ja Lakića gledao u derbijima kad igraju sa Zvezdom ili Partizanom, a tadaa se pretvarao u Lebrona izgleda paa su ga zato doveli i verovatno sam i stekao utisak i ja da je on odličan igrač, ja sam kontao da je on uz Božića bio najcenjeniji i najbitniji igrač u Zadru...

Posted (edited)
11 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ovde se piše da je ovo peta postava, a ladno i Pokuševski, Wasington, Majk pa i Lakic i malo Balša imali minute ne u aba ligi, nego cak i u evroligi. Ovde prakticno fali samo 4 bitna igrača i jedan polubitan, znači ista situacija kao sa Zvezdom gde nemaš Bolomboja, Mekintajera, Tea, Dedu i u aba ligi ni Kalinic nije igrao i pred kraj Mitrovic, to su sve igraci ili iz prve ili iz druge petorke..

issuuuusee

novi brat od korneta

kako rece.. nama fali 4 njima 5

😂😂😂😂

evo sad ni pokusevski ne igra

danilovic, sekularac, mijailovic...

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 3
Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Vec sam negde napisao, ne igra prvih osam igraca iz EL rotacije koji imaju ubedljivo najvise minuta. Prvi na listi koji igra je Majk, deveti igrac po minutazi, sa 14.5 minuta na 23 EL utakmice koje je igrao. Tih prvih osam (koji ne igraju ovaj turnir) su odigrali 5450 evroligaskih minuta ukupno. Svi ovi momci koji igraju protiv fmp-a seriju odigrali su ukupno 1350 evroligaskih minuta tj tacno jednu petinu ukupnih minuta. Tako da je ovo u stvari tacno 5ta postava ako statisticki gledamo. Ako gledamo jos peciznije od tih 1350 minuta dobar deo je garbage time ili specijali gde udjes da napravi faul ili tako nesto takticke prirode. Sto dalje znaci da ovo tehnicki nije ni peta, ali je odlicna tj sasvim u skladu sa ozbiljnoscu ovog vasarskog turnira. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

issuuuusee

novi brat od korneta

kako rece.. nama fali 4 njima 5

😂😂😂😂

evo sad ni pokusevski ne igra

danilovic, sekularac, mijailovic...

Neko je napisao da je ovo peta postava Partizana, a zapravo od ovih igrača šestorica su bili medju 12 u sastavu EL, ovde fale Karlik, Tajrik, Dejvis, Nitkilina, Bonga Marinkovic  a Bonga i Marinkovic su REGISTROVANI za KLS, nego ih odmaraju za finale KLS, tako da 4 igraca iz prvih 12 u evroligi ne igra KLS msm...

Tako da to nije peta postava, nego može biti i realno je ovo DRUGA postava..

Ne preterujmo, plus i Spartaku i FMP-u i Zvezdi fali veliki broj bitnih igrača, pogledaj prvih 12 u aba ligi Zvezde, Spartaka i FMP-a ili pogledaj prve petorke ove 3 ekipe u aba ligi ili u EL(Zvezde) pa ces videti, svi ovde igraju sa svojim DRUGIM postavama, a ne petim, nemojmo preterivati, plus u Partizanu igraju srpski reprezentativci koji su igrali i prozore i nosili Srbiju do pobede protiv te Finske itd, Pokusevski, Koprivica, Lakic Nakic ovo su sve srpski reprezentativci plus Marinković, nisu baš bezvenjaci, anonimusi, ili deca od 17 16 ili 18 godina...

2 minutes ago, fedor said:

Vec sam negde napisao, ne igra prvih osam igraca iz EL rotacije koji imaju ubedljivo najvise minuta. Prvi na listi koji igra je Majk, deveti igrac po minutazi, sa 14.5 minuta na 23 EL utakmice koje je igrao. Tih prvih osam (koji ne igraju ovaj turnir) su odigrali 5450 evroligaskih minuta ukupno. Svi ovi momci koji igraju protiv fmp-a seriju odigrali su ukupno 1350 evroligaskih minuta tj tacno jednu petinu ukupnih minuta. Tako da je ovo u stvari tacno 5ta postava ako statisticki gledamo. Ako gledamo jos peciznije od tih 1350 minuta dobar deo je garbage time ili specijali gde udjes da napravi faul ili tako nesto takticke prirode. Sto dalje znaci da ovo tehnicki nije ni peta, ali je odlicna tj sasvim u skladu sa ozbiljnoscu ovog vasarskog turnira. 

Ne može biti peta postava Partizana, jer Partizan ima 14 igrača, znači može biti ili druga ili treća postava, jer peta postava znači da igraju 21. 22 23. 24. i 25.igrač Partizana...

Posted
4 minutes ago, fedor said:

Sto dalje znaci da ovo tehnicki nije ni peta, ali je odlicna tj sasvim u skladu sa ozbiljnoscu ovog vasarskog turnira. 

Šta god mislili o ovom plej-ofu, naša današnja igra je neozbiljnija od istog. Sramota za Partizan.

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Šta god mislili o ovom plej-ofu, naša današnja igra je neozbiljnija od istog. Sramota za Partizan.

O sastavu sam pricao, sto se tice igre slazem se, ali kad ne postavis neki imperativ pred igrace tesko i oni mogu ozbiljnije da se postave tako da... Svakako cemo izbaciti ovaj fmp i oni su bas ocajni, ali ce nam Spartak ocitati lekciju 😄