cuftausosu_ Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, DameTime said: Šta radi Rambo, leptejebo... Skidaj tu traku, aman čoveče. Carlik se ne snalazi sa ovom njihovom odbranom. U ranoj fazi napada vrše iskakanja i konstantno je udvojen. Nije prvi put ove sezone da neko jako lepo eksploatise limite koje ima Karlik. O Rambu ne treba trositi reci. Lik izgleda kao da je pre pet godina zavrsio karijeru 1
TripleJ Posted June 5 Posted June 5 Vanja, mora li ta jos jedna trojka 😄 (nek me demantuje ako pogodi sledecu )
Grobarcina1992 Posted June 5 Posted June 5 Jedva čekam kraj sezone ova ekipa mi se više gadi od prošlogodišnje.
wrach Posted June 5 Posted June 5 Ma daj ovo sa Dejvisom je neposnosljivo. Lik jedva ceka da iskoci, na obrucu ga nema, dize poludistancu u kontri...
Jakob Aman Posted June 5 Posted June 5 Očaj. Ne zaslužuju pobedu. Dobiće nas sledeću još lakše. Neverovatna kurcobolja. 1
cuftausosu_ Posted June 5 Posted June 5 Ne zatvara se tekma bacanjem kamenja na kos. Od suta vise nema vajde, pocrkali su.
Don Dusko Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, DameTime said: @Ntilikina Nemoj da te znas vec ko cuje. 1
Bode Posted June 5 Posted June 5 Meni izgleda na ovim tajmautima kao da Obradovica niko ziv ne slusa. Svi bledo gledaju, bez ikakve komunikacije. 1
cuftausosu_ Posted June 5 Posted June 5 Boli cinjenica koliko je ovo delovalo rutinski jos od druge cetvrtine 1
m0k1 Posted June 5 Posted June 5 13 minutes ago, DameTime said: @Ntilikina Mnogo vise se Vanja ispromasivao. 0/5 do malopre, pretezno otvorene. Protiv Dubaija 5/5, ovde 0/5 (1/6 ali kasno)...
MC Thunder 2 Posted June 5 Posted June 5 Samo cemo da izgubimo 5 min kasnije i da svi odu sutra na posao vise umorni i jednako neraspolozeni Just now, Papanikolesku said: Alooo jel bio faul na kraju? to se ne svira 1
kendrick duckworth Posted June 5 Posted June 5 Just now, Papanikolesku said: Alooo jel bio faul na kraju? Meni deluje da jeste, nikako da puste.
DameTime Posted June 5 Posted June 5 Just now, MC Thunder 2 said: Samo cemo da izgubimo 5 min kasnije i da svi odu sutra na posao vise umorni i jednako neraspolozeni Kad pobedimo, celoj ekipi sinjih kukavica ban od 5 dana. 2 1
MC Thunder 2 Posted June 5 Posted June 5 (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Kad pobedimo, celoj ekipi sinjih kukavica ban od 5 dana. Pristajem, ali na 2 dana. Valja se nervirati umnim limitima ove ekipe napismeno i prekosutra 🥲 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Pristajem, ali na 2 dana. Valja se nervirati umnim limitima ove ekipe napismeno i prekosutra 🥲 Nije prosao 1 ceo napad ! Edited June 5 by MC Thunder 2
Recommended Posts