Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:12 PM Author Posted Sunday at 07:12 PM Ko će sad ovo gledati metar dana, četvrtine sa po trideset bacanja i var u svakom drugom napadu…
Papanikolesku Posted Sunday at 07:16 PM Posted Sunday at 07:16 PM kakva neobavezna košarka se đuska, preljepo 🥲
Stiletto Posted Sunday at 07:18 PM Posted Sunday at 07:18 PM Neko beše tražio Pokua na petici? Evo igra tu poziciju celu utakmicu 😄
Papanikolesku Posted Sunday at 07:24 PM Posted Sunday at 07:24 PM 4 minutes ago, Stiletto said: Neko beše tražio Pokua na petici? Evo igra tu poziciju celu utakmicu 😄 Ja sam pomislio, ali shvatam da bi bio najbolji na poziciji čiviluka.. da kače o njega peškire recimo 😂 1
Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:28 PM Author Posted Sunday at 07:28 PM Ajde sad, čovjek je baš solidan večeras, posebno u prvom poluvremenu. 1
Xpert Posted Sunday at 07:28 PM Posted Sunday at 07:28 PM Nilikina je problem isto. Jako malo dobrog donosi ovoj ekipi.
Stiletto Posted Sunday at 07:29 PM Posted Sunday at 07:29 PM Gos'n Čiviluk dosad 9 poena 11 skokova 2 banane. Ako mu se posreći možda i dabl-dabl bude.
Papanikolesku Posted Sunday at 07:33 PM Posted Sunday at 07:33 PM Gosn čiviluk na poziciji Balše i svi srećni 😌
DameTime Posted Sunday at 07:36 PM Posted Sunday at 07:36 PM Baš je Pokuševski za poređenje sa Balšom.
MilošVB Posted Sunday at 08:14 PM Posted Sunday at 08:14 PM Poku uskoro jedna od najbolji streč petica u EL 🙂
Poenter Posted Sunday at 08:22 PM Posted Sunday at 08:22 PM (edited) . Edited Sunday at 08:24 PM by Poenter
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Skok u odbrani i dalje nepostojeći, a napad samo Sterling nešto pogađa.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nema Tajrika, inače bi mi Dejvis leteo na klupu za ovo, pa možda u drugom poluvremenu da dobije šansu.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovi faulovi kad ga samo pipne i pusti da položi za 2+1 će mi uvek ići na jetru. Kad već praviš faul napravi ga da ne može da podigne ruku pet minuta, a ne da šutira ko ispred zgrade.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Volter said: Šta bi ovo? Ma lagano, šetkamo na sredini terena, čekaće oni nas. Pi. 1
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Just now, realno *w said: Ma lagano, šetkamo na sredini terena, čekaće oni nas. Pi. Neverovatno da niko od košarkaša Partizana nije znao da je dodatno bacanje. Edited 10 hours ago by Volter
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 od 4 faula su bila bacanja... 4. je bio u napadu, inače bi i to bila bacanja...
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izgledamo kao ekipa koja jedva čeka da se sezona završi, uključujući i Zeljka. Mislim da mu ih je pun kurac. Bas isto onako kao što su svi oni nama.
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Poku plasljivac skače kad je ovaj već zakucava😂😂😂 Edited 10 hours ago by Jakob Aman
Recommended Posts