Son_of_a_gun Posted May 4 Author Posted May 4 Ko će sad ovo gledati metar dana, četvrtine sa po trideset bacanja i var u svakom drugom napadu…
Stiletto Posted May 4 Posted May 4 Neko beše tražio Pokua na petici? Evo igra tu poziciju celu utakmicu 😄
Papanikolesku Posted May 4 Posted May 4 4 minutes ago, Stiletto said: Neko beše tražio Pokua na petici? Evo igra tu poziciju celu utakmicu 😄 Ja sam pomislio, ali shvatam da bi bio najbolji na poziciji čiviluka.. da kače o njega peškire recimo 😂 1
Son_of_a_gun Posted May 4 Author Posted May 4 Ajde sad, čovjek je baš solidan večeras, posebno u prvom poluvremenu. 1
Stiletto Posted May 4 Posted May 4 Gos'n Čiviluk dosad 9 poena 11 skokova 2 banane. Ako mu se posreći možda i dabl-dabl bude.
Stiletto Posted Friday at 05:08 PM Posted Friday at 05:08 PM Skok u odbrani i dalje nepostojeći, a napad samo Sterling nešto pogađa.
realno *w Posted Friday at 05:13 PM Posted Friday at 05:13 PM Nema Tajrika, inače bi mi Dejvis leteo na klupu za ovo, pa možda u drugom poluvremenu da dobije šansu.
Stiletto Posted Friday at 05:15 PM Posted Friday at 05:15 PM Ovi faulovi kad ga samo pipne i pusti da položi za 2+1 će mi uvek ići na jetru. Kad već praviš faul napravi ga da ne može da podigne ruku pet minuta, a ne da šutira ko ispred zgrade.
realno *w Posted Friday at 05:15 PM Posted Friday at 05:15 PM Just now, Volter said: Šta bi ovo? Ma lagano, šetkamo na sredini terena, čekaće oni nas. Pi. 1
Volter Posted Friday at 05:16 PM Posted Friday at 05:16 PM (edited) Just now, realno *w said: Ma lagano, šetkamo na sredini terena, čekaće oni nas. Pi. Neverovatno da niko od košarkaša Partizana nije znao da je dodatno bacanje. Edited Friday at 05:16 PM by Volter
realno *w Posted Friday at 05:18 PM Posted Friday at 05:18 PM 3 od 4 faula su bila bacanja... 4. je bio u napadu, inače bi i to bila bacanja...
Coz29 Posted Friday at 05:25 PM Posted Friday at 05:25 PM Izgledamo kao ekipa koja jedva čeka da se sezona završi, uključujući i Zeljka. Mislim da mu ih je pun kurac. Bas isto onako kao što su svi oni nama.
Jakob Aman Posted Friday at 05:27 PM Posted Friday at 05:27 PM (edited) Poku plasljivac skače kad je ovaj već zakucava😂😂😂 Edited Friday at 05:29 PM by Jakob Aman
Recommended Posts