Papanikolesku Posted April 21 Posted April 21 koliko mene ova gomila nekošarkaša frustrira ovo je šou
Papanikolesku Posted April 21 Posted April 21 Od +10 do - 2 u 2 minuta i 14 sekundi uz gomilu nestvarnih odluka i poteza. Pa mi ne možemo normalnu četvetinu da odigramo a ne celu utakmicu. Nude nam se, i mi ne umemo da uzmemo šta nam daju.
Xpert Posted April 21 Posted April 21 Verovatno ce biti neizvesna zavrsnica, a svi jako dobro znamo, sto to znaci.
Stiletto Posted April 21 Posted April 21 (edited) Ovi naši umislili da su Boston pa šutiraju trojke u petoj sekundi napada. Ono što ne klavire je da za razliku od naših Boston do tih situacija dolazi iz jake odbrane i da te trojke za razliku od naših uglavnom pogađaju. A da ne pominjem ove tupave faulove u napadu. Edited April 21 by Stiletto
DameTime Posted April 21 Posted April 21 Kako puca odbrana, ovo je pakao. A KKCZ ima suviše inteligentnih igrača da to ne iskoristi.
Xpert Posted April 21 Posted April 21 (edited) 1 minute ago, Jakob Aman said: Jebala vas preuzimanja više horor Sa preuzimanjem ce svaki, ali bukvalno svaki napad Zvezda ili imati ogroman mismatch, ili otvorenog sutera za 3. Edited April 21 by Xpert 1
Stiletto Posted April 21 Posted April 21 Ove iz publike što sijaju laserom igračima u lice bih štrojio. 2 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovakve odluke me izbace iz takta... Nepostojeći faul Karliku, ali ajde to, nego što ga svira sudija koji ima najgori ugao za tu situacija, a ne svira sudija koji situaciju gleda sa 2 metra, iz najboljeg mogućeg ugla. Čist bezobrazluk.
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Ovakve odluke me izbace iz takta... Nepostojeći faul Karliku, ali ajde to, nego što ga svira sudija koji ima najgori ugao za tu situacija, a ne svira sudija koji situaciju gleda sa 2 metra, iz najboljeg mogućeg ugla. Čist bezobrazluk. Pokuu je sviran faul za… nešto… 🤷♂️ Inače, svima omiljena pjesma sada glasi “gde god ti da igraš tu su tvoji pumpači” and I think it’s beautiful. 🖤
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Karlik kida Glasa sa odbranom, ovaj ne zna šta će, ali tu je Dejvis da odluči da ipak Karliku treba pomoć, ostavlja svog igrača, dotrčava, pa primamo trojku od njegovog igrača. Na ovaj način smo naterali protivnike na 4-5 izgubljenih tokom sezone, te primili oko 250 poena. Vidi ti matorog... 😄 Edited 7 hours ago by realno *w 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Za šta ovaj faul? Suviše čvrsto držao ruku u vis? Nerealno suđenje. Bukvalno 5. izmišljen faul za 14 minuta utakmice.
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 7 minutes ago, realno *w said: Za šta ovaj faul? Suviše čvrsto držao ruku u vis? Meni je ovaj Brownov faul sumnjiviji. Ako je i bio, bio je pre suta. EDIT: Ma koliko imao dobrih poteza, Davies uspe glupostima da to zaseni. Cemu sad ovaj faul? Em treci, em smo u bonusu. Zaista neshvatljivo za igraca njegovog iskustva. Edited 7 hours ago by Xpert
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bolno nekonstantni, ne znam dal je ijedna ekipa imala ovoliko promašenih zakucavanja i zicera od Partizana ove sezone. Ovo je komotno moglo biti 15 razlike.
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tri ozbiljne defanzivne sekvence Mikea. Faul u napadu + dve blokade, dobar
Recommended Posts