Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od +10 do - 2 u 2 minuta i 14 sekundi uz gomilu nestvarnih odluka i poteza. Pa mi ne možemo normalnu četvetinu da odigramo a ne celu utakmicu. Nude nam se, i mi ne umemo da uzmemo šta nam daju. 

Posted (edited)

Ovi naši umislili da su Boston pa šutiraju trojke u petoj sekundi napada. Ono što ne klavire je da za razliku od naših Boston do tih situacija dolazi iz jake odbrane i da te trojke za razliku od naših uglavnom pogađaju.

A da ne pominjem ove tupave faulove u napadu.

Edited by Stiletto
Posted (edited)
1 minute ago, Jakob Aman said:

Jebala vas preuzimanja više horor 

Sa preuzimanjem ce svaki, ali bukvalno svaki napad Zvezda ili imati ogroman mismatch, ili otvorenog sutera za 3. 

Edited by Xpert
  • Like 1
Posted

Ovakve odluke me izbace iz takta...

Nepostojeći faul Karliku, ali ajde to, nego što ga svira sudija koji ima najgori ugao za tu situacija, a ne svira sudija koji situaciju gleda sa 2 metra, iz najboljeg mogućeg ugla. Čist bezobrazluk.

Posted
1 minute ago, realno *w said:

Ovakve odluke me izbace iz takta...

Nepostojeći faul Karliku, ali ajde to, nego što ga svira sudija koji ima najgori ugao za tu situacija, a ne svira sudija koji situaciju gleda sa 2 metra, iz najboljeg mogućeg ugla. Čist bezobrazluk.

Pokuu je sviran faul za… nešto… 🤷‍♂️

Inače, svima omiljena pjesma sada glasi “gde god ti da igraš tu su tvoji pumpači” and I think it’s beautiful. 🖤

Posted (edited)

Karlik kida Glasa sa odbranom, ovaj ne zna šta će, ali tu je Dejvis da odluči da ipak Karliku treba pomoć, ostavlja svog igrača, dotrčava, pa primamo trojku od njegovog igrača.

Na ovaj način smo naterali protivnike na 4-5 izgubljenih tokom sezone, te primili oko 250 poena.

Vidi ti matorog... 😄 

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, realno *w said:

Za šta ovaj faul? Suviše čvrsto držao ruku u vis?

Meni je ovaj Brownov faul sumnjiviji. Ako je i bio, bio je pre suta.

EDIT: Ma koliko imao dobrih poteza, Davies uspe glupostima da to zaseni. Cemu sad ovaj faul? Em treci, em smo u bonusu. Zaista neshvatljivo za igraca njegovog iskustva.

Edited by Xpert