Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je jezivo sta ovaj tim igra. Apsolutna mizerija od igre. 1
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago koliko mene ova gomila nekošarkaša frustrira ovo je šou
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Od +10 do - 2 u 2 minuta i 14 sekundi uz gomilu nestvarnih odluka i poteza. Pa mi ne možemo normalnu četvetinu da odigramo a ne celu utakmicu. Nude nam se, i mi ne umemo da uzmemo šta nam daju.
Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Verovatno ce biti neizvesna zavrsnica, a svi jako dobro znamo, sto to znaci.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovi naši umislili da su Boston pa šutiraju trojke u petoj sekundi napada. Ono što ne klavire je da za razliku od naših Boston do tih situacija dolazi iz jake odbrane i da te trojke za razliku od naših uglavnom pogađaju. A da ne pominjem ove tupave faulove u napadu. Edited 3 hours ago by Stiletto
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako puca odbrana, ovo je pakao. A KKCZ ima suviše inteligentnih igrača da to ne iskoristi.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, Jakob Aman said: Jebala vas preuzimanja više horor Sa preuzimanjem ce svaki, ali bukvalno svaki napad Zvezda ili imati ogroman mismatch, ili otvorenog sutera za 3. Edited 3 hours ago by Xpert 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ove iz publike što sijaju laserom igračima u lice bih štrojio. 2 1
Recommended Posts