Jakob Aman Posted April 14 Posted April 14 Nikad nisam ni tvrdio da je neka ekstra klasa, ali velika je misterija ovoliki raspad Lundberga... ostavila ga žena ili devojka, neko mu umro, počeo je da se drogira?!
MC Thunder 2 Posted April 14 Posted April 14 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Odlična je Budućnost, nema potrebe njih umanjivati zato što smo mi očajni. Takvi su manje-više cele sezone, a glat su nas dobili i kad smo bili u mnogo boljem ritmu i u Beogradu. Da su oni odlican tim, pokazali bi to i u EC. Igraju oni dobro veceras, ali iskljucivo se mi pitamo za sve. U ovom slucaju mi dopustamo da oni izgledaju kao OKC Tander. 1
Barkley#34 Posted April 14 Posted April 14 5 minutes ago, Jakob Aman said: Nikad nisam ni tvrdio da je neka ekstra klasa, ali velika je misterija ovoliki raspad Lundberga... ostavila ga žena ili devojka, neko mu umro, počeo je da se drogira?! Možda je prestao da se drogira. 1
Čočo Posted April 14 Posted April 14 (edited) 6 minutes ago, Jakob Aman said: Nikad nisam ni tvrdio da je neka ekstra klasa, ali velika je misterija ovoliki raspad Lundberga... ostavila ga žena ili devojka, neko mu umro, počeo je da se drogira?! Čaršije pričaju da se spanđao sa Sandrom Afrikom i da su zajedno proveli u Italiji neko vreme. Tako da se ne isključuju problemi u braku. Edited April 14 by Čočo
MC Thunder 2 Posted April 14 Posted April 14 (edited) Hoce li ovaj prestati da se kliza? Mozda da menja patike, sta god? Edited April 14 by MC Thunder 2
Jakob Aman Posted April 14 Posted April 14 3 dana da se igra ovo... Centri nam ne umeju ništa da sebi iskreiraju u napadu, ali zato ne znaju ni da zagrade koš u odbrani.
Papanikolesku Posted April 14 Posted April 14 Kakav skup nečega. Ne znam čega, al ne liče na košarkaše 🤨
mipivi Posted April 14 Posted April 14 mladi su govna. dade ga iffe. jel balsa ne igra sto nece il sto mu ne daju?
Xpert Posted April 14 Posted April 14 Just now, MC Thunder 2 said: Evo prilike da se neiskusni ponadaju. Kraljevi smo fejk comebackova. 1
Jakob Aman Posted April 14 Posted April 14 Evo Nilikina ipak na kraju sezone dokazao da je mačka u odbrani
MC Thunder 2 Posted April 14 Posted April 14 5 minutes ago, MC Thunder 2 said: Evo prilike da se neiskusni ponadaju. Cak ni postena prilika.
MC Thunder 2 Posted April 14 Posted April 14 Jedno pitanje, posto nisam gledao live prvo poluvreme vec samo pratio kretanje rez... Da li je Sterling povredjen ili je u celom svom geniju, Zeljko odlucio da ga odmori za ovaj mec?
mipivi Posted April 14 Posted April 14 sve sam u kosaraku video, al da neko skace u zemlju. svaka cast brt dejvisu :) sta radite bre... izvuce sudan.
Recommended Posts