Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nikad nisam ni tvrdio da je neka ekstra klasa, ali velika je misterija ovoliki raspad Lundberga... ostavila ga žena ili devojka, neko mu umro, počeo je da se drogira?!

Posted
4 minutes ago, kendrick duckworth said:

Odlična je Budućnost, nema potrebe njih umanjivati zato što smo mi očajni. Takvi su manje-više cele sezone, a glat su nas dobili i kad smo bili u mnogo boljem ritmu i u Beogradu. 

Da su oni odlican tim, pokazali bi to i u EC. Igraju oni dobro veceras, ali iskljucivo se mi pitamo za sve. U ovom slucaju mi dopustamo da oni izgledaju kao OKC Tander.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Jakob Aman said:

Nikad nisam ni tvrdio da je neka ekstra klasa, ali velika je misterija ovoliki raspad Lundberga... ostavila ga žena ili devojka, neko mu umro, počeo je da se drogira?!

Možda je prestao da se drogira.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Jakob Aman said:

Čaršije pričaju da se spanđao sa Sandrom Afrikom i da su zajedno proveli u Italiji neko vreme. Tako da se ne isključuju problemi u braku. 

Edited by Čočo
Posted

Jedno pitanje, posto nisam gledao live prvo poluvreme vec samo pratio kretanje rez...

Da li je Sterling povredjen ili je u celom svom geniju, Zeljko odlucio da ga odmori za ovaj mec?

Posted

sve sam u kosaraku video, al da neko skace u zemlju. svaka cast  brt dejvisu :) 

sta radite bre... izvuce sudan.