Papanikolesku Posted Thursday at 06:30 PM Posted Thursday at 06:30 PM Već je nestao ton na Areni. Kakvi jebeni amateri.
Son_of_a_gun Posted Thursday at 06:31 PM Author Posted Thursday at 06:31 PM Kod mene na hrvatskom SK pumpanje i pederovanje na max! 😎 1
Xpert Posted Thursday at 06:31 PM Posted Thursday at 06:31 PM Just now, Papanikolesku said: Već je nestao ton na Areni. Kakvi jebeni amateri. Nisu amateri, vec su govna. 9
Papanikolesku Posted Thursday at 06:33 PM Posted Thursday at 06:33 PM Just now, Xpert said: Nisu amateri, vec su govna. Nisam zavalio da je pumpanje počelo od starta
Stefanpotgoat Posted Thursday at 06:33 PM Posted Thursday at 06:33 PM Neverovatno da su vec ugasili ton kakva govna…
Don Dusko Posted Thursday at 06:38 PM Posted Thursday at 06:38 PM Bruka i sramota.Pumpajte celu utakmicu.
Stefanpotgoat Posted Thursday at 06:38 PM Posted Thursday at 06:38 PM Ne znan sta je gore Rambo sa svojim glupim odlukama ili Loncar sa jednako glupim komentarisanjem
SamoFlacko Posted Thursday at 06:39 PM Posted Thursday at 06:39 PM i ja gledam na iptv sk hr. kakva govna iz arene.
Papanikolesku Posted Thursday at 06:43 PM Posted Thursday at 06:43 PM Sutra kad me budu zvali za novi paket (a zvali su me već dva, tri dana unazad redovno, ali sam rekao da nazovu sutra, dok se smislim), kunem se, reći ću im da mi popuše ceo kurac. Sestre mi. 2 1
Stefanpotgoat Posted Thursday at 06:45 PM Posted Thursday at 06:45 PM Koliko je loš Rambo u defanzivi, ko da igra junior protiv Ibake
Son_of_a_gun Posted Thursday at 06:46 PM Author Posted Thursday at 06:46 PM Kako je lagan Ifče na klupi…
realno *w Posted Thursday at 07:14 PM Posted Thursday at 07:14 PM Ali svira im najlaganiji mogući faul, za koji dobijaju 2 bacanja, Ljulj u kadru traži namernu. Pa neverovatni su ljudi, stvarno treba biti skocentrisan i u svakom trenutku na parketu, razmišljati šta se može tražiti od sudije.
Luchifer89 Posted Thursday at 07:24 PM Posted Thursday at 07:24 PM (edited) Jedino što valja na ovoj EL areni je gospođa što uzima izjave Edited Thursday at 07:25 PM by Luchifer89 3
goofy Posted Thursday at 07:36 PM Posted Thursday at 07:36 PM Nego, dobro mi ovo večeras. Gledam EL a boli me patka dobijamo li ili ne. Ne pamtim takav osećaj...
Papanikolesku Posted Thursday at 07:36 PM Posted Thursday at 07:36 PM 10 minutes ago, Luchifer89 said: Jedino što valja na ovoj EL areni je gospođa što uzima izjave Da, ova plavuša je prelepa
Papanikolesku Posted Thursday at 07:53 PM Posted Thursday at 07:53 PM Šta počini Brendon Dejvis Tavaresu u 3/4 😱😱😱 1
Stefanpotgoat Posted Thursday at 07:55 PM Posted Thursday at 07:55 PM Odlucio Rambo da se probudi, nismi ga dugo cekali 😢
Barkley#34 Posted Thursday at 08:06 PM Posted Thursday at 08:06 PM Šta mislim o Ljulju je za Hag otprilike. 1 2 1
Recommended Posts