Son_of_a_gun Posted April 10 Author Posted April 10 Kod mene na hrvatskom SK pumpanje i pederovanje na max! 😎 1
Xpert Posted April 10 Posted April 10 Just now, Papanikolesku said: Već je nestao ton na Areni. Kakvi jebeni amateri. Nisu amateri, vec su govna. 9
Papanikolesku Posted April 10 Posted April 10 Just now, Xpert said: Nisu amateri, vec su govna. Nisam zavalio da je pumpanje počelo od starta
Stefanpotgoat Posted April 10 Posted April 10 Ne znan sta je gore Rambo sa svojim glupim odlukama ili Loncar sa jednako glupim komentarisanjem
Papanikolesku Posted April 10 Posted April 10 Sutra kad me budu zvali za novi paket (a zvali su me već dva, tri dana unazad redovno, ali sam rekao da nazovu sutra, dok se smislim), kunem se, reći ću im da mi popuše ceo kurac. Sestre mi. 2 1
Stefanpotgoat Posted April 10 Posted April 10 Koliko je loš Rambo u defanzivi, ko da igra junior protiv Ibake
realno *w Posted April 10 Posted April 10 Ali svira im najlaganiji mogući faul, za koji dobijaju 2 bacanja, Ljulj u kadru traži namernu. Pa neverovatni su ljudi, stvarno treba biti skocentrisan i u svakom trenutku na parketu, razmišljati šta se može tražiti od sudije.
Luchifer89 Posted April 10 Posted April 10 (edited) Jedino što valja na ovoj EL areni je gospođa što uzima izjave Edited April 10 by Luchifer89 3
goofy Posted April 10 Posted April 10 Nego, dobro mi ovo večeras. Gledam EL a boli me patka dobijamo li ili ne. Ne pamtim takav osećaj...
Papanikolesku Posted April 10 Posted April 10 10 minutes ago, Luchifer89 said: Jedino što valja na ovoj EL areni je gospođa što uzima izjave Da, ova plavuša je prelepa
Recommended Posts