MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, goofy said: Nego, pošto ovi Proćida i Spanjolo? Ne vredi. Licili bi na Ifea i Ramba kod nas. 1
Xpert Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nivo neinteligencije ove ekipe, je u pojedinim situacijama zaista zapanjujuci.
uvrnuto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Koliko je smotan ovaj Balša, on kasni sekund, dva za realnim vremenom Edited 16 hours ago by uvrnuto 2
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Ovo su bukvalno one 2-8 partije, gde su svi pojedinacno tada identicno izgledali kao sada, od Karlika do Sterlinga. Gde i kad napravimo prednost, srusi se kao kula od karata za 2 min. Samo je ovo jos ruznija verzija toga. Bravo Žeks, mi mislimo ti se baviš košarkom, a covek uspešno razvija time travel Edited 16 hours ago by MC Thunder 2 1
dekifisher Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ife ne može bazen da pogodi ali pojeo je njihove bekove u odbrani. Izrešetali su nas čim je izašao
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Pre bih gledao kako svaki napad Sterling sutira isforsirano za 3 preko ruke, nego 99% onoga sto igramo u zadnje vreme.
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kaže EL komentator "fans smelling the victory", ja u fazonu ne znaš ti Partizan
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Očigledan je plan da se Tajrik zver čuva za 35 min protiv Bajerna... jedva čekam Žeksovu boju lica kad ovaj dobije 3 lične u 1/4 🥲 2
Shonewizard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: Očigledan je plan da se Tajrik zver čuva za 35 min protiv Bajerna... jedva čekam Žeksovu boju lica kad ovaj dobije 3 lične u 1/4 🥲 Čini mi se da je u nekom trenutku išao u svlačionicu sa nekim iz stručnog štaba. 1
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 18 poena a mozda najgori na terenu. Alal vera. Da ima makar 30% vise fokusa, bio bi legit smrtonosno oruzje.
Recommended Posts