MC Thunder 2 Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM 2 minutes ago, Coz29 said: Nisam ljut, razočaran sam! Ovo mnogo vise boli nego prosla sezona, jer je tim pokazao da moze kad hoce i da moze bas dobro... Za razliku od proslogodisnjeg koji nije pokazao nista. Just now, Luchifer89 said: Rada već zauzela mesto u prvom redu Taman pitanjice za poslednji push ekipe i direkt ulazak u plejof!
Barkley#34 Posted Friday at 09:16 PM Posted Friday at 09:16 PM Iskrslo mi je nešto i tek sad sam u prilici da se uključim u prenos i pitam se zašto to sebi radim. Iskreno saučešće svima koji gledaju ovaj masakr od početka. 1
Papanikolesku Posted Friday at 09:17 PM Posted Friday at 09:17 PM 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Kako ih nije samo sramota ovih ljudi sto su dosli da ih gledaju Ne znaju oni za sramotu. Dwiz već noćas cepa fortnite, a Karlik, Tajrik i ekipa sutra u šoping najlaganije. Možda je jedino Vanju sramota. 1
Luchifer89 Posted Friday at 09:19 PM Posted Friday at 09:19 PM (edited) Molio bih komšije da nas ne štede večeras Edited Friday at 09:20 PM by Luchifer89
Grobarcina1992 Posted Friday at 09:19 PM Posted Friday at 09:19 PM Ova ekipa je probila dno od one prošlosezonske oni su bar pokazali muda pa su okrenuli Makabi 27 razlike ako se ne varam ovi jedva čekaju da se završi mec
ScepanScekicSto Posted Friday at 09:20 PM Posted Friday at 09:20 PM 5 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ovo mnogo vise boli nego prosla sezona, jer je tim pokazao da moze kad hoce i da moze bas dobro... Za razliku od proslogodisnjeg koji nije pokazao nista. i ovo mene boli... jer ekipa koja zaredja seriju 12-3 ili koliko god ima neki kvalitet a ovo sto oni rade veceras je sramota
Luchifer89 Posted Friday at 09:24 PM Posted Friday at 09:24 PM (edited) 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: i ovo mene boli... jer ekipa koja zaredja seriju 12-3 ili koliko god ima neki kvalitet a ovo sto oni rade veceras je sramota Mozart usmerio novac na MUP, nema para za loptanje Edited Friday at 09:25 PM by Luchifer89 1
wrach Posted Friday at 09:32 PM Posted Friday at 09:32 PM MOLIM TE ZELJKO IZVEDI DEJVISA PA MAKAR OTISLO NA 40, NE MOGU BRE DA GLEDAM OVO 1
ScepanScekicSto Posted Friday at 09:35 PM Posted Friday at 09:35 PM Bar smo poslali pozdrave kome treba... jbg boli ovo... bas 1 2
Pantelija Posted Friday at 09:47 PM Posted Friday at 09:47 PM 23 minutes ago, Luchifer89 said: Molio bih komšije da nas ne štede večeras Komšo, ovo je toliko loše, da, verovao ili ne, nemam srca da ti stajem na muku. Znam kako sam se osećao protiv Makabija, Žalgirisa, Milana... 1
Cavani Posted Friday at 09:51 PM Posted Friday at 09:51 PM 25/33 za dva, uz samo 13 defanzivnih skokova. Problem je veceras bio u karakteru, mada je i Efes prebrutalan.
Wingwalker Posted Friday at 11:06 PM Posted Friday at 11:06 PM (edited) ... Edited Friday at 11:39 PM by Wingwalker
TripleJ Posted Sunday at 04:40 PM Posted Sunday at 04:40 PM (edited) Zoc se opravdano posrao po Balsi. Balsa sledece godine neka Igokea u najboljem slucaju. Degradirao je dodatno u toku sezone. Ne ume vise ni protiv ABA nejjaci da igra. Edited Sunday at 04:41 PM by TripleJ
realno *w Posted Sunday at 04:40 PM Posted Sunday at 04:40 PM Žali bobe dan kad je Balša došao kod nas. Jedan od najnetalentovanijih igrača u istoriji kluba.
ScepanScekicSto Posted Sunday at 04:41 PM Posted Sunday at 04:41 PM Hahahahahahahahaahhaah Balsa hahahahahahahajaja jel ovo jebeno realno... Koja je to razlika dovoljna da igraci koji su trebali da igraju AbA, ne zaseru
fradler Posted Sunday at 04:47 PM Posted Sunday at 04:47 PM Balsa - 10 poena, 5 skokova, 2 blokade. Statisticki, najbolji pojedinac prvog poluvremena.
ScepanScekicSto Posted Sunday at 04:48 PM Posted Sunday at 04:48 PM (edited) 1 minute ago, fradler said: Balsa - 10 poena, 5 skokova, 2 blokade. Statisticki, najbolji pojedinac prvog poluvremena. kao bikini carlik u kurcu i to zestokom duejn ni sekund Edited Sunday at 04:49 PM by ScepanScekicSto
TripleJ Posted Sunday at 04:59 PM Posted Sunday at 04:59 PM 10 minutes ago, ScepanScekicSto said: kao bikini carlik u kurcu i to zestokom duejn ni sekund Tako ce biti na dalje povratkom Franka. Dobijace u nekim tekmama kao protiv Efesa da proba nesto nekim ludilom da preokrene. Moj osecaj je da nije ubedio Zeljka da moze vise. Iako svi mi mislimo da moze vise.
realno *w Posted Sunday at 05:01 PM Posted Sunday at 05:01 PM Just now, TripleJ said: Tako ce biti na dalje povratkom Franka. Dobijace u nekim tekmama kao protiv Efesa da proba nesto nekim ludilom da preokrene. Moj osecaj je da nije ubedio Zeljka da moze vise. Iako svi mi mislimo da moze vise. Ja sam prvi botovao za njega, nervirao se kad ga nema, ali nisam više siguran. Jasno je da može, ali pitanje je koliko loših utakmica treba da se desi, pa da onda dodje ta jedna kad nam pokaže da može. 15 minutes ago, fradler said: Balsa - 10 poena, 5 skokova, 2 blokade. Statisticki, najbolji pojedinac prvog poluvremena. Živi dokaz koliko statistika može da prevari. Doduše, onda druga po kojoj KKP ima -2 sa njime na parketu, nije prevarila.
ScepanScekicSto Posted Sunday at 05:16 PM Posted Sunday at 05:16 PM U kakvom li smo mi psihickom kanalu
realno *w Posted Sunday at 05:17 PM Posted Sunday at 05:17 PM Majk pomaže Balši, koji ispod koša čuva protivničkog centra, koji je u očajnoj poziciji i primmao trojku. Koliko je dečko ravan, to je teško opisati.
ScepanScekicSto Posted Sunday at 05:20 PM Posted Sunday at 05:20 PM Nemam reci vise ni za sta prvi faul 20 sekundi pre kraja cetvrtine
Recommended Posts