KK Partizan Live 2024/25 - Page 188 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Coz29 said:

Nisam ljut, razočaran sam!

Ovo mnogo vise boli nego prosla sezona, jer je tim pokazao da moze kad hoce i da moze bas dobro... Za razliku od proslogodisnjeg koji nije pokazao nista.

Just now, Luchifer89 said:

Rada već zauzela mesto u prvom redu

Taman pitanjice za poslednji push ekipe i direkt ulazak u plejof!

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Kako ih nije samo sramota ovih ljudi sto su dosli da ih gledaju

Ne znaju oni za sramotu. Dwiz već noćas cepa fortnite, a Karlik, Tajrik i ekipa sutra u šoping najlaganije. 

Možda je jedino Vanju sramota.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ovo mnogo vise boli nego prosla sezona, jer je tim pokazao da moze kad hoce i da moze bas dobro... Za razliku od proslogodisnjeg koji nije pokazao nista.

i ovo mene boli... jer ekipa koja zaredja seriju 12-3 ili koliko god ima neki kvalitet a ovo sto oni rade veceras je sramota

Posted (edited)
4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

i ovo mene boli... jer ekipa koja zaredja seriju 12-3 ili koliko god ima neki kvalitet a ovo sto oni rade veceras je sramota

Mozart usmerio novac na MUP, nema para za loptanje

Edited by Luchifer89
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
23 minutes ago, Luchifer89 said:

Molio bih komšije da nas ne štede večeras

Komšo, ovo je toliko loše, da, verovao ili ne, nemam srca da ti stajem na muku. Znam kako sam se osećao protiv Makabija, Žalgirisa, Milana...

• Like 1
Posted (edited)

Zoc se opravdano posrao po Balsi. Balsa sledece godine neka Igokea u najboljem slucaju. Degradirao je dodatno u toku sezone. Ne ume vise ni protiv ABA nejjaci da igra.

Edited by TripleJ
Posted (edited)
1 minute ago, fradler said:

Balsa - 10 poena, 5 skokova, 2 blokade.

Statisticki, najbolji pojedinac prvog poluvremena.

kao bikini

carlik u kurcu i to zestokom

duejn ni sekund

Edited by ScepanScekicSto
Posted
10 minutes ago, ScepanScekicSto said:

kao bikini

carlik u kurcu i to zestokom

duejn ni sekund

Tako ce biti na dalje povratkom Franka. Dobijace u nekim tekmama kao protiv Efesa da proba nesto nekim ludilom da preokrene. Moj osecaj je da nije ubedio Zeljka da moze vise. Iako svi mi mislimo da moze vise. 

Posted
Just now, TripleJ said:

Tako ce biti na dalje povratkom Franka. Dobijace u nekim tekmama kao protiv Efesa da proba nesto nekim ludilom da preokrene. Moj osecaj je da nije ubedio Zeljka da moze vise. Iako svi mi mislimo da moze vise. 

Ja sam prvi botovao za njega, nervirao se kad ga nema, ali nisam više siguran. Jasno je da može, ali pitanje je koliko loših utakmica treba da se desi, pa da onda dodje ta jedna kad nam pokaže da može. 

15 minutes ago, fradler said:

Balsa - 10 poena, 5 skokova, 2 blokade.

Statisticki, najbolji pojedinac prvog poluvremena.

Živi dokaz koliko statistika može da prevari. Doduše, onda druga po kojoj KKP ima -2 sa njime na parketu, nije prevarila.