MC Thunder 2 Posted February 28 Posted February 28 Ovom timu ne dati vise od 3 dana pauze izmedju meceva.
Dzo23 Posted February 28 Posted February 28 Predugo Sterling na klupi. Moraju se on i Karlik vratiti. Malo se opustio Želimir, želeći da svima ugodi. Ovaj tip, Hauard, stakleniji je od Nedovića. Čovjek se šesti put upravo povređuje ove sezone. Nestvarno
Xpert Posted February 28 Posted February 28 Velika sramota strucnog staba to sto je ovom coveku dodelilo ulogu zamenika kapitena. 1
Barkley#34 Posted February 28 Posted February 28 Da ne igra Partizan bilo bi zabavno gledati ovaj cirkus. 1
Xpert Posted February 28 Posted February 28 I opet covek skuplja i ostavlja coveka samog na 3. Ja zaista ovo ne mogu da gledam svaku jebenu utakmicu i niko ne reaguje na ove bezobrazluke.
Jakob Aman Posted February 28 Posted February 28 Drogirali su se na poluvremenu nema drugog objašnjenja
kojihit Posted February 28 Posted February 28 Koliko me je genetika htela da budem mladolika, toliko sam je ukenjala navijanjem za Partizan 2
MC Thunder 2 Posted February 28 Posted February 28 Sramna igra celog tima, bez izuzetka. Kakav je ovo bolokurc sterlinga sad bio... Just now, kojihit said: Koliko me je genetika htela da budem mladolika, toliko sam je ukenjala navijanjem za Partizan You and me...
Karr Posted February 28 Posted February 28 1 hour ago, Karr said: Нисам навикао на ово?!?! На ово већ јесам...
kojihit Posted February 28 Posted February 28 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sramna igra celog tima, bez izuzetka. Kakav je ovo bolokurc sterlinga sad bio... You and me... Pakao Jel da? E ali one thing i have going for me userem time što me Partizan drži in the clutch, a majka sve radila da me prevede na drugu stranu, a ja nisam mogla
Recommended Posts