Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zaista je tesko svariti ovo sta igra Davies, pa nek bilo 30 razlike. 2
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dejvis odličan u zadnje vrijeme. Ubada i distancu i poludistancu, a zna i na postu. Šta igra ova Baskonija ljebe mekani. Na šta ovo liči? Zadar igra mnogo smislenije. E Pablo, Pablo...
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U vecerasnjem izdanju emisije Dejvis radi debilne stvari.
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Evo i sad nepotrebno iskakanje i ostavio igraca samog pod kosem. Nemoguce je da Zeljko ovo ne vidi.
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam kriv jer sam nedavno napisao kako je Dejvis skroz smanjio debilne poteze i postao neretko koristan.
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jako losa cetvrtina. Mozda zasad se ne ispoljava toliko rezultatski, al fokus je totalno pao. 1
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Jako losa cetvrtina. Mozda zasad se ne ispoljava toliko rezultatski, al fokus je totalno pao. 🥲
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Zaista me ne bi taklo da izgubimo ovo. Ovo je vise nego bezobrazan pristup nakon +25. Edited 6 hours ago by Xpert
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo Zeljko, nek si drzao Dejvisa i Pokua koliko si drzao. A ceo tim izgleda kao mrtvo puvalo trenutno, bez energije. Sta se radilo na odmoru?
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poslednja tri minuta 2/4 i ovo sada preko granice gledljivosti, a evo sada i rezultatskih konsekvenci.
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko je Jare loš igrač. Prije svega zarobljen izmedju pozicija. Niti je kec niti dvojka. Nema kreaciju a ni šut. Na osnovu jedne dobre sezone kod Andree, gdje su svi igrali kao u transu, ruku na srce, obezbedio je 5-6 evroligaških sezona.
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sve je nekako na silu. Rastrzano. Jedan dobar pa dva loša poteza. Jeste sad ovo user koš ali baš dobar šamar. Treba malo da se trgnemo.
kojihit Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uvek je jako, ali apsolutno nikad nije lako biti grobar 2
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sad je bio trenutak za Iffeovu trojčicu jednom u nikad
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Podseća na utakmicu protiv Bayerna iz prvog dela. 2
Recommended Posts