MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Izuzetno spora/lenja odbrana za sada. Tj ne zna se na kojoj polovini smo losiji.
Shonewizard Posted February 5 Posted February 5 Tajrik djeluje da je opet offline sa koncentracijom 1
realno *w Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Shonewizard said: Tajrik djeluje da je opet offline sa koncentracijom Potpuno. Svaki kontakt sa loptom koji je imao, sjebao je. 1
Papanikolesku Posted February 5 Posted February 5 Onaj osećaj kad moraš da gledaš mučenog Bongu da se rve sa duplo jačim Šengelijom, jer nemaš četvorku.. 1
Barkley#34 Posted February 5 Posted February 5 Tajrik "briljira" ali je i odsečen. Blokiraju pasove ka njemu. Baš nam je odbrana nja.
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Tajrik je bezobrazan u odbrani, eto to je. A ostalima je fokus takodje u autu u napadu. Prodate neiznudjene lopte jedna za drugom. Ife prednjaci.
Marvin Posted February 5 Posted February 5 (edited) @Papanikolesku Kako nemaš, ima Majk, ima Poku... 😄 Edited February 5 by Marvin
Xpert Posted February 5 Posted February 5 Mislim da nam kosarkasi Partizana porucuju da se ne nadamo previse na ovoj utakmici. 1
Papanikolesku Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Marvin said: @Papanikolesku Kako nemaš, ima Majk, ima Poku... 😄 Tih gabarita, mislim.. A Dejvis kad dobije loptu, ostali mogu odmah da se vrate na svoju polovinu. On je zamislio da će uzeti svoj midrejndž fadeaway, i mož ga jebat 1
Marvin Posted February 5 Posted February 5 Baš loš start, mozga bez. Ovo je jedna od onih tekmi gde ne sme da se dozvoli velika razlika jer se opusti ruka i ode sve u qratz
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 "Nama je svaki mec do kraja finale" a onda igraju ovakvu odbanu. Ne znam sta je tacno problem. Da li kraca rotacija, pad forme zbog iste ili neovisno, bedak zbog derbija...ali ovaj tim Virtusa je slabiji od Asvela, narocito bez Klajburna. Zasto drugi mec za redom deluje da je rival zeli vise. Za koji kurac se bori Virtus, pa opet zele jace pobedu
Papanikolesku Posted February 5 Posted February 5 Crni Lundberg imas mali faul!!!! Dal je toliko tele?
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Bedno i sramotno. Probudite se jebeno. 89% za dva nas trpaju. Gde je jebena odbrana iz Liona i Milana?
ChrisJudd Posted February 5 Posted February 5 Dve poslednje odbrane ne koristimo preostali mali faul u mismeč situaciji 1
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Koliko ljudi grizu u odbrani, svaka cast. Kao da njima treba. Mogli bi nasi malo da se zapitaju.
realno *w Posted February 5 Posted February 5 3 minutes ago, ChrisJudd said: Dve poslednje odbrane ne koristimo preostali mali faul u mismeč situaciji Ja bih ebao sve po spisku za ovo. Školske situacije. Napad pre toga Morgan čuva Dejvisa i naravno da ide brz faul na zemlji. 1
Recommended Posts