Barkley#34 Posted January 31 Posted January 31 A odma zatim Dejvis odbija prstima loptu za novi njihov skok u napadu. Pre toga, stoti promašeni zicer. Još nam je super rezultat. 1
DameTime Posted January 31 Posted January 31 Kakav madafaka igrač je C. Jones! Apsolutno prvi igrač ovog tima. 1
Xpert Posted January 31 Posted January 31 Slicnu trojku iz dotrcavanja je imao i protiv PAO-a, cini mi se. 1
Xpert Posted January 31 Posted January 31 Just now, Papanikolesku said: Hahaha za šta je svirao ovde faul!? Nije imao ikakvu potrebu da gura ruku. Izazivao je sudbinu. I verovatno jeste faul.
Papanikolesku Posted January 31 Posted January 31 Sram ih bilo za ovaj faul Vašingtonu Just now, Xpert said: Nije imao ikakvu potrebu da gura ruku. Izazivao je sudbinu. I verovatno jeste faul. Nije bio faul, po lopti je bilo
Barkley#34 Posted January 31 Posted January 31 Nadam se da ćemo do kraja da dobijemo neki koristan minut od Tajrika i naravno od Sterlinga.
kendrick duckworth Posted January 31 Posted January 31 10 minutes ago, Xpert said: Slicnu trojku iz dotrcavanja je imao i protiv PAO-a, cini mi se. Olympiakos, za vođstvo nakon podužeg minusa. 1
DameTime Posted January 31 Posted January 31 Pogubile se sudije, napraviše od ove utakmice teško mučenje. Jedna od najsporijih utakmica, pri čemu ni jedna ni druga ekipa nema neke briljantne momente. 2
Xpert Posted January 31 Posted January 31 Generalno, ovo nije ritam utakmice koji nam odgovara. Mnogo je priblizniji Zvezdinom stilu.
Papanikolesku Posted January 31 Posted January 31 Igramo ko pičke. Ne možemo koš da zagradimo, 14 ofanzivnih skokova!!!!! Kao PIČKE!!!!
DameTime Posted January 31 Posted January 31 Odmiče se Yagu na šutu. Pa sve ti jebem, trčao bi mi 20 krugova oko Arene.
Barkley#34 Posted January 31 Posted January 31 U reketu nam je korzo a skok možemo samo slučajno da uhvatimo. Možemo da dobijemo samo na ludilo Brauna, Karlika i Dvejna.
Patriota iz kauca Posted January 31 Posted January 31 Sami sebe pobeđujemo…Sterling na dve četvrtine na klupi. majk isto..
Barkley#34 Posted January 31 Posted January 31 Inače, imali smo više skokova u napadu do mislim par minuta pred kraj treće. Uništiše nas sada.
Eddard Posted January 31 Posted January 31 Prošli put nas resetovali na bolje, sad nas vratiše nazad.
Recommended Posts