Jump to content

Premier League 2024/2025

kendrick duckworth

Ko osvaja titulu?  

23 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

• Manchester City
      2
    • Arsenal
      15
    • Liverpool
      3
    • Manchester United
      1
    • Chelsea
      0
    • Tottenham
      1
    • Neko sedmi
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/16/2024 at 07:00 PM

Recommended Posts

Rado bih trolovao Bokija da je još na forumu. Zbog Mojesa,jelte.
Sjajan posao je uradio u Evertonu za kratko vreme.

Marmuš je i u Ajntrahtu pokazao da ima jakih aduta. Mene je juče oduševio Merino. Kakve dve smirene i hladnokrvne egzekucije.

5 minutes ago, Drug Crni said:

Rado bih trolovao Bokija da je još na forumu. Zbog Mojesa,jelte.
Sjajan posao je uradio u Evertonu za kratko vreme.

Marmuš je i u Ajntrahtu pokazao da ima jakih aduta. Mene je juče oduševio Merino. Kakve dve smirene i hladnokrvne egzekucije.

Ajoj da on ga je najvise hejtovao. I sad gde je WH bori se za opstanak a Everton otkako Mojes dosao ide sigurno u opstanak.

Mada ce izboriti jer su Ispwich, Lester a pogotovo Sota sigurni koliko toliko....

Edited by Don Dusko
  • Like 1

1 hour ago, Knipex said:

Primetio sam da nema njegovih postova, šta bi?

Ne znam tačno,ali je nagoveštavao onako kroz redove da će prestati da piše nezadovoljan situacijom na forumu..možda na kraju to i nije bio razlog,ali znam da je najpre prestao da piše na pdf Tenis.

12 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Najgore prvenstvo ikada u Engleskoj. 

Ako si navijac Arsenala onda da, frustrirajuce, jer je verovatno opet vicesampionska titula. I naravno, ako si navijac Mancestera.

Ali sto se tice neutralnog stava, jedno od boljih prvenstava od dominacije Sitija, i to kada je Klop otisao, a Siti bio na vrhuncu snage sa Pepom. Niko nije ocekivao ovako nesto. Bez obzira da li neko navija za Liverpool ili ne, mislim da vecini ljudi muka od Sitija. Plus, Notingem koji je izleteo kao top tim posle duuugo vremena.

Edited by diego
  • Like 2

On 2/22/2025 at 10:32 AM, Miki28 Teoljub said:

Najgore prvenstvo ikada u Engleskoj. Ovaj Arsenal je bas sraman

Ma nisu dobili dovoljno pojacanja, jos jedno 500M eura i mozda Arteta i uzme titulu.

Liverpool je dobio City ne tako sjajnom igrom koliko je odbrana Cityja bila haoticna. Onog momenta kada izgube loptu ceo tim se raspada, igraci se ne vracaju na svoje pozicije, bukvalno svaki gubitak lopte je sansa za kontranapad i gol. Liverpool je izgleda isao na pobedu bez mnogo zamora, sto je i pametno, trebace im za LS. Da su igrali presing kao obicno napunili bi ih sa 5-6 komada ladno.

Newcastle-NF verovatno najbolja utakmica ovog kola. Sedam golova i neizvesna do poslednje sekunde.